Arteta nem zárkózik el az erősítésektől - West Ham elleni meccs előtti sajtótájékoztató, dec. 27.

Mikel Arteta csapata különböző okok miatt (sérülés, eltiltás) öt kulcsjátékos hiányában készült a december 28-i West Ham elleni meccsre. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a spanyol elismerte, hogy nincs elég játékos a keretben, és nem zárkózik el a januári erősítésektől.

"Jelenleg nagyon nehéz a helyzetünk. Nincs elég játékosunk. Ilyen szempontból vékony jégen táncolunk az elmúlt hat hét óta, remélhetőleg most már lesznek majd visszatérőink. De hogy mikor, és ők milyen formában lesznek, azm ég kérdés. Ráadásul ott vannak a hosszú távon kiesett játékosaink is, akikre még jódarabig nem számíthatunk, emiatt elvesztjük a sokoldalúságunkat, és ez gond."

"Vannak kiszemeltjeink a piacon, vannak ötleteink, miket akarunk megvalósítani. De az is nagy kérdés, hogy két hét múlva hogy fest majd a keret helyzete, és erre mindig reagálnunk kell. Megint egy trükkös piacra készülünk, ami gyorsan változik, és megjósolhatatlan lesz, fel kell készülnünk mindenre. Megpróbálunk majd minden esetben jó döntéseket hozni. Ha valamit meg tudunk tenni, és a keretnek szüksége lesz új játékosokra, akkor nyitottak leszünk az átigzaolásra, mert erősödni akarunk.

Elsősörban a védelem megerősítése a cél - James McNicholas, The Athletic , dec. 27.

A The Athletic újságírója szerint az Arsenal elsődleges célja a védelem megerősítése lesz januárban, a gazdasági körülmények miatt leginkább kölcsönben.

McNicholas szerint a csapatnak vannak hosszú távú kiszemeltjei ezen a poszton, mint például a Dortmundnál játszó Nico Schlötterbeck vagy a Bayern München játékosa, Matthijs de Light, de ezen játékosok leigazolása aligha lesz valószínű és lehetséges a január folyamán.

McNicholas megerősítette azokat a twitteres értesüléseket, miszerint az Arsenal érdeklődik az Ajax 17 éves csodatehetségéért, Jorrel Hatóért. A védelem közepén és a bal szélen bevethető Hato az Ajax egyik pozitívuma a hollandok amúgy gyatra szezonjában, egy alkalommal már a csapat kapitányai karszalagját is viselhette, és már meghívót is kapott a holland nemzeti válogatottba.

Mivel az Arsenal és az Ajax játékstílusa között jócskán van hasonlóság, Artetáék úgy gondolják, hogy Hato beilleszkedése nem okozna gondot. Bár a játékos így sem lenne olcsó, mivel csak 18 hónap van vissza a jelenlegi szerződéséből, ha hosszabbít, a jövőben kétszer vagy háromszor is drágább lehet. Ráadásul mivel még csak egy 17 éves játékosról van szó, technikai értelemben hazai nevelésűvé válhat 21 éves korára, ha az Arsenal sikerrel jár a leigazolását tekintve.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (564)

4 hónapja
https://c8.alamy.com/comp/JEAB3H/robin-van-persie-e-adebayor-arsenal-v-portsmouth-emirates-stadium-JEAB3H.jpg Egyik egy 30 , másik egy 24 gólos PL-csatár volt a prime-jában. Hol van most ilyen emberünk?
4 hónapja
tudod megvaltott a football, mar nem kellenek csatarok 😂
4 hónapja
Megváltozott
4 hónapja
Hát a negyedik helyhez nem feltétlenül 🙂🙂🙂
4 hónapja
Ha szted nem változott meg a foci top szinten taktikailag, és posztspecifikusan, akkor itt be is fejezheted a fórumozós pályafutásodat 😂 Ki mondta h nem kell csatár? Nagyon el vagy tévedve 😂 Nem veszed észre, mit vár el Arteta a csatároktól? Jesus már mondhatni Lacazette 2. Ismétlem maga ismét, h megértsd, meg a maverick haverod is :D Brutális mezőnymunkát kell letenniük az asztalra, és ha talán gólhelyzetbe kerülnek, gólvágó legyen a talpán, akinek marad annyi energiája, h a koncentrációja a fáradtságtól még legyen annyira jó, h abból a kevéske helyzetből be is találjon a kapuba, mert rohadtul nem csatárra vannak kijátszva a helyzetek... Mondok egy példát, mondjuk ping-pongoztál már 1,5-2 órát egy alkalommal egyfolytában? Ha igen, tudod, milyen könnyen elillanhat a koncentráció egy kis energiavesztéstől. Jesus és Lacazette pedig nem éppen ping-pongoztak :D Saját térfélre visszalépegetnek támogatni a játékszervezést, adott esetben védekeznek, letámadnak, futva közlekednek saját térféltől az ellenfél 16-osáig egész meccsen folyamatosan, közben rendesen aprítja őket az ellenfél. Alapvetően csatárhoz képest nagyon mélyen visszahúzódnak, ennek ára van. Másrészt Sakara, Ödére, Nellire jönnek ki a helyzetek vagy a 8-asra, vagy éppen a csatárra, nagyon megoszlik ez, de csatárra inkább talán harmad vagy negyedsorban jönnek ki. Harmadrészt az esetek többségében alig van helyzete a csapatnak, hogy a faszba rúgjon így gólt Jesus vagy bárki?
4 hónapja
Arsenal856, értem mit írsz, de a csatárnak elsődleges feladata az, hogy értékesítse a helyzeteket. A nevében is benne van, "támadó"... neki alapvetően támadnia kell, gólra törni és nem védekezni. Ez a mezőnymunka, meg a defenzív játék a részükről nem más, mint arteta ostoba agyszüleménye. Kb olyan ez, mint amikor az őskorban azt mondták volna az ősembereknek, hogy ne vadásszanak, hanem védjék a lakhelyüket/barlangjaikat egész álló nap. Ha ezt tették volna, nem fejlődött volna az evolúció.
4 hónapja
Arteta féle rendszer minden szinten csapatmunkára épül, szeretné szétosztani a helyzeteket, ez elméletileg nem hülyeség, ma is rengeteg helyzet volt. Az már más kérdés, h Saka rendre kihagyja a lehetőségeit, de vmi ordenáré módon elkúrja, és nem keveset, így nehéz, pedig ki van szolgálva rendesen, szinte ráépül az egész támadójáték, a kanadai pontjait hagyjuk, főleg a góljait, idén is rendesen termeli a mázlis góljait, ha elpártol mellőle a szerencse, a maihoz hasonló teljesítményt láthatunk tőle a kapu előtt. Amivel igazán tökön lőtte magát Arteta, az Havertz, általa használhatatlan a bal szél, felborítja a támadójáték egyensúlyát. Ha Arteta nem enged a makacsságából, és továbbra is Havertzet erőlteti 8-asban, még a végén edzőt buktat a német... Sztem nem Jesus miatt van szar a palacsintában, a szar neve nem más, mint Havertz. Óriási fék, tönkre vágja Arteta munkáját, aki vagy önbecsapásban él, vagy nagyon beverte a fejét...
4 hónapja
Arsenal856 én értem és adom os amit mondasz, de én nem tudom egyedül Havertze ezt ráhúzni. Egyrészt , azért mert ha nem játszik akkor is kimaradnak a helyzetek és nálunk konkrétan árról van szó, hogy kb minden támadónk impotens a kapu előtt hírtelen. Vehetünk mi csatárt meg kell is, ez egyértelmű. Viszont nekem az jön le, hogy a jelenlegi formahanyatlás nem pusztán csatár probléma és itt gyors hozzá is teszem,hogy szerintem nem olyan nagy a probléma mint elsőre látszik. A játékunk tegnap is jó volt. Közvetlenül a kapu előtt vannak problémáink. Te magad írtad le és ezért amúgy jár a pacsi. Továbbra is megvannak a helyzetek amik szépen el is oszlanak a játékosok között csak valamiért egyszerre mindenkit elhagyott a szerencséje ...hmmmm :)
4 hónapja
Arteta: Jelenleg nem reális, hogy tudunk csatárt igazolni. Az a dolgom, hogy a meglévő játékosainkat fejlesszem. Megérdemeltünk volna a mai győzelmet is. Gabi Jesus a térdében érzett valamit, de még várjuk a vizsgálatok eredményét, elvileg ő is tud majd jönni az edzőtáborunkba Dubajba."

Akkor én itt el is engedem ezt a szezont.

4 hónapja
El is kell, felesleges izgulni😀 Talan a 4. hely meg lesz a vegen ha kicsit osszeszedik magukat a tamadok. Igazabol ez a valosag ezzel a kerettel...
4 hónapja
(Meg menedzserrel..khmm)
4 hónapja
A keretben több van, itt edzőkérdés van.
4 hónapja
Mindkettővel vannak problémák.
4 hónapja
Igazabol Arteta maganak csinalta a bajt azzal, hogy Havertz-t idehozta.Most nem a kozeppalyan szerepelt es egybol szepen folyt a labda meg ugyis, hogy Rice es Jorginho volt a palyan egyszerre... Jo azert voltak kilengesek ott is de egyaltalan nem a kozeppalyan mult ez a meccs. Jo lett volna,ha nem akarta volna feltalalni a spanyolviaszt a nemettel hanem az arabol hoz egy olyan nevet aki fixen ezt a kisteruleten jatszoy fordulekony stilust kepviseli mint Odegaard vagy regen Cazorla. Egyebkent mostanaban nem szar a nemet, de kurva messze van attol, hogy egy bajnoki cimert harcolo csapat alapembere legyen....
4 hónapja
Nelson, Nketiah, Kiwior feleket meg hagyjuk inkabb....jo a lengyelnek nem sok lehetoseg jut, de o baszottul nem egy labdabiztos, hatarozott vedo...persze ot is idehoztuk kozel 25ert... Amugy nem tudom, hogy Balagunnal elol sokkal elorebb lennek, mert o is ritka nagy ziccergyilkos hireben all es iden a Monaco-ban is eleg szarul megy...mondjuk azt nem teljesen ertem, hogy ot is 40-ert eladtuk a vegen megse tudtunk igazolni senkit pedig sajatneveles. Most Nketiah eseteben olyanokkal dobaloznak, hogy a tiszta bevetel miatt ilyen 80-100 millios jatekosokat igazolhatunk. Akkor az o eseteben miert nem igy volt?
4 hónapja
Konkrétan nem tudom, Havertznak melyik pozíció feküdne. Egyszerűen alapjában kell felforgatni miatta mindent és az rohadt nagy luxus. Azért, hogy ő jó legyen másik kettőnek megváltozik a játéka. Most kellett amúgy a legkevesebb kompromisszumot felállítani vele szemben, de hát a góllövés nem megy neki.
4 hónapja
Igazoltunk, 250 milláért, mi kell még? 😂
4 hónapja
Akkor mar az elejen bele volt kalkulalva Balogun eladasa a nyari kiadasoknal? 😀 Csak mert Raya kivetelevel igazabol mindenki itt volt mielott az amerikai eligazolt volna es utana mar az FFP-re hivatkozva irogattak, hogy nem engedhetunk meg senkit, ezert jon Raya is csak kolcsonben. Amugy ma is latszodott, hogy Ramsdale a jobb kapus bar tuti hulye vagyok. Azt a Luis Diaz lovest ugy benyalta volna mint a szar. Ez a balfasz azert fogja megbuktatni magat, mert keptelen elismerni ha nem megfelell jatekost igazolt :D
4 hónapja
Azt azért nem gondoltam volna, hogy hazai pályán is szopóroller lesz egy Salah nélküli Pooltól. Szerintem elég egyértelműek a problémák. Maga a játék képe ma sem festett rosszul, főleg amilyennel elánnal kezdtük a meccset, de ennek a csapatnak nincs befejező játékosa. Az, hogy ezt nem hajlandó belátni Arteta, az csak és kizárólag az ő hibája. Ha látná ezt a problémát, vagy igazán akart volna ellene tenni, akkor nem védőket igazolgatnánk minden szájbavert átigazolási ablakban. Meg nem lenne itt Nketiah, hanem a helyére szépen már kerítettünk volna egy minőségi kilencest. A másik meg, hogy én nem tudom ki a faszom a pontrúgásokért felelős emberünk, de konkrétan szinte minden szögletből vagy szabadrúgásból gólt kapunk, pedig hát itt vannak a fizikális csodabogár védőink, éppen az egyik fejelte a kapuba a labdát. :DDD Egyébként igen, ennyi vereség és kudarc után valószínűleg már fejben sem oké a történet, és kurva gyorsan olyan sikerekre lenne szüksége a csapatnak, amire tudunk építeni, vagy akár itt jön képbe, hogy új impulzusra van szükségünk, mondjuk egy olyan csatárra, aki nem fossa össze a bokáját ha helyzetbe kerül, és ezzel a többieket is húzná magával. Nagyon durván szembejött a valóság és a hiányossságok az utóbbi hetekben. Kupákból kizúgtunk, bajnokságban lemaradóban (és lassan TOP4-en kívül...) vagyunk. Gyakorlatilag lassan tényleg a BL lesz az utolsó mentsvára a csapatnak, de én azt nem látom magam előtt, hogy ezzel az impotens támadósorral reális célkitűzés, amíg a többi csapatban Mbappé, Haaland, Bellingham, Kane félék rohangálnak, akik 2 helyzetből lőnek ha úgy van 3 gólt, mi meg feldughatjuk a mezőnyfölényünket a seggünkbe. De a védelem is megyekettes szinten van, ami a rögzített helyzeteket illeti. Pedig hát mi állítólag ráfeküdtünk a fizikális játékosokra, ezek szerint rendszerszintű problémával állunk szemben... Hiába kurva drága, de télen el kell hozni Osimhent vagy Toneyt, talán azzal még visszakapaszkodhatunk a bajnokságban.
4 hónapja
Az hogy ilyen szinten lőjjük alul az xG-t, az viszont Arteta hibája. Kifacsarta a keretet, fejben szétcsúszott az egész csapat, azért lettünk impotensek támadásban. Lehetne 1 Haaland meg 1 Kane is csapatban, ez már nem csatárkérdés.
4 hónapja
Amúgy kurvára megérdemelnénk, ha ESR, Ramsdale, Nelson és Nketiah is egyszerre adna be távozási kérelmet. Igaz, hogy Ramsdalen kívül nincsenek nagyon hasznunkra, de onnantól lehetne törni a buksit.
4 hónapja
Egyértelmű, hogy rendszerszintű probléma van, most a csatárkérdésre éleződött ki, de ez csak a hab a tortán. Ezekkel a játékosokkal verdestük tavaly is a gólokat, szóval nem gobdolom, hogy focizni felejtettek el. Azt meg felejtsük el, hogy a tél közepén leakasztunk egy Osimhent, nyilván nem fogunk.
4 hónapja
Mondjuk tekintve, hogy mennyire vannak hasznunkra ezek a játékosok, vagy mennyire használja őket az edző, tulajdonképpen csak egy szivességet tennének azzal, ha távoznának. Rowe szerencsére ma megkapta a lehetőséget, ahogy arra a maestro utalt a minap. Végülis majd Zoli mindjárt megmagyarázza, hogy dehát játszott 3 percet... Ramsdale előtt egyébként le a kalappal, nagyon szépet ment ma. Nelson és Nketiah hasztalanok, belőlük és sajnos Rowe-ból ki kell szedni a pénzt, és betolni akár egy csatárba, de mindenképp olyan játékosba, aki egy hasznunkra van, kettő, hajlandó az edző a pályára küldeni. Mert hiába hisszük az ESR-ről, hogy azért tudna segíteni, amíg nem kap lehetőséget, addig felesleges vágyakozni. Márpedid egy éve ha nem játszik, akkor ez aligha fog változni. Persze van pár elfogult illető, akit be lehet etetni a hülyeségekkel, jól látható, hogy ő is egy szálka lett Arteta szemében. Fhú geci, hideg kiráz ha belegondolok, hogy majdnem Salibát is sikerült elkótyavetyélni az arcoskodásával...
4 hónapja
Mondjuk a Napoli ma kapott egy 3-ast a Torinótól, és lassan már az alsóházban találják magukat. Gondolom ő se akar ott megrohadni. Osimhen ára fix, csak fizetni kell. Mivel részletre vennénk természetesen, a saját nevelések eladásával simán finanszírozható lenne.
4 hónapja
Télen nem fogunk ilyen támadót hozni az biztos. Legközelebb nyáron. Ez max úgy lehetne ha nem Rice jött volna a nyáron hanem olcsóbb megoldás. Mindent nem lehet egyszerre. Amúgy teljesen egyértelmű az építkezés amit hátulról kezdtek meg szerintem nyáron megyünk rá komolyabban a támadó szekció megerősítésére.
4 hónapja
Tudtommal kivásárlási esetében egy összegben kell fizetni.
4 hónapja
Kivasarlasi zaradekot nem nagyon lehet reszletre fizetni. Azt alatalaban egyben, esetleg 80-20%-ban ki kell fizetni. Es nem hiszem tovabbra se h ra lenne szuksegunk, lojon akarhany golt is a z olasz bajnoksagban.
4 hónapja
Igen, egy összegben kéne a Napolinak kifizetni én is úgy tudom.
4 hónapja
Aha, csak mire odaérünk hogy lesz csatárunk, addigra lehet előről kezdeni az egészet, mert neadj'isten fogja magát egy Saliba, azt elmegy a Real Madridba, hogy nyerjen is valamit, vagy pl. Havertzről 2 év múlva kiderül Arteta számára is, hogy nem kezdő szintű játékos, szóval majd kell középpályás is, üveglábú Partey, Tomiyasu, Zinchenko (Timber? majd kiderül...) helyett is gondolom majd kell valaki. Folyamatos építkezés megy, de sosem épül fel, mert valami híja mindig van a dolognak. Szerintem Arteta és Edu fixen azt hitték, hogy Jesus és Nketiah meg fogják oldani ketten ezt a posztot. Mondanom sem kell mekkora tévedés volt ez. Kivásárlási árról nem tudok, lehet egybe fizetjük ki, gondolom Kroenke-nak nem okozna gondot, attól még a könyvelést nézik tudtommal, ott meg el lehet osztani 5 évre. Jelenleg meg van kötve a kezünk, nincs lóvé, amit le tudnánk írni, de ha Nketiah elmenne 30 millióért, az 30 millió tiszta haszon bevételi oldalon, ergo Osimhen első részletét fedezné a könyvelésben. Már amennyire jól értelmezem ezeket az infókat, amiket hallok/olvasok.
4 hónapja
a masik nigeriai Victor sokkal szimpatikusabb, csapat jatekosabb. Osinak egy kiugro eve volt, a tobbi full atlag (meg ha a mi csatarainknal jobb is) ezert 130 millat hiba lenne kidobni. Plusz ott a fizetes, ami megint csak a Bayeres Victor fele donti a merleg nyelvet, plusz, h Ot lehet reszletre fizetni. Mar pesig, ha Nketiah es Rowe is tavozna a telen, akkor boven engedne az FFP egy ilyen bizniszt. Meg Toneyt is elobb hoznam, mint Osit
4 hónapja
nincs szükség semmilyen támadóra. Nemsokára a naív hívek megjelennek, és megmagyarázzák, hogy a modernkori futball átalakult, meg arteta rendszere ezt amúgy sem teszi lehetővé. Ha ezt nem érted Jackoxi, akkor vigyázz, mert arsenal856 Neked is azt fogja mondani amit nekem, jelesül "hogy tanulj egy kicsit a fociról fiacskám" .... :)
4 hónapja
Csak Boniface-t speciel tényleg 100 százalék, hogy nem engedik el januárban úgy, hogy a Leverkusen a bajnoki címért küzd. De ez a Napoli szétesett, gyakorlatilag kimenekítenénk onnan a nigériait, és a Napolinak sem hiszem, hogy annyira érdeke megtartani, inkább újjáépíthetnék az érte kapott zsozsóból ezt a jól lakott bajnokcsapatot, meg keríthetnének egy normális edzőt, aki a saját képére formálhatná a keretet.
4 hónapja
Zoli, nem. Úgy lehetett volna, ha nem ezt a balfasz Havertzet hozzuk.
4 hónapja
maverick, szádra ne vedd a nevem te kis gyökér 😂 Ha Saka nem lenne ekkora balfasz, több góllal nyerünk.. Úgy helyezi a lövéseit, mint egy favágó KH... Havertzről nem is beszélve, ketten együtt minimum 4 gólt kihagytak...
4 hónapja
Utolsó 4 tétmeccs: Napoli - Frosinone: 0-4❌ Roma - Napoli: 2-0❌ Napoli - Monza: 0-0❌ Torino - Napoli: 3-0❌ 4 meccs, 0 rúgott és 9 kapott gól, kiesés a kupából, 9. (!) hely a bajnokságban, 20 pontos hátrány a listavezetőhöz képest.
4 hónapja
Elég szomorú, hogy azt hitték Jesus-Nketiah elég lesz, amikor már tavaly se volt elég. Na ilyen és ehhez hasonló csökönyös döntések miatt jutottunk idáig.
4 hónapja
Az a 130 milla nekem kurvára nem szimpi. Drágább, mint Rice, azt benne van, hogy hozunk egy Pepe 2-t. Kurva kevés afrikai támadó vált be a PL-ben. Az, hogy mit bohóckodnak össze az olasz bajnokságban, nem annyira releváns.
4 hónapja
Nekem meg az nem szimpi, hogy nem tudunk gólt lőni. Amúgy pár éve egyszerre volt egy gaboni, egy szenegáli és egy egyiptomi a PL társgólkirálya, ha jól rémlik. Meg éppen az az Adebayor meg Drogba gyerek is eltalálta hébe-hóba a kaput.
4 hónapja
Osit hagyjuk, a kivásárlásit egyösszegben kell kifizetni, nincs miről beszélni, hacsak nem vonnánk bele az üzletbe Jesust, mert a Napoli érdeklődött iránta, de mivel megsérült, szintén nincs miről beszélni. Ha télen valóban pénzszűkében vagyunk, és nem csak csatárt akarunk hozni, Guirassyt kellene berántani, bagóért megszerezhető a pali, és a mutatói Boniface, és Santiago Gimenez szintűek, csak nyerhetnénk vele, pláne ha Jesus komolyabban megsérült.
4 hónapja
Oshimen szerintem is brutal nagy bukta lehet...
4 hónapja
Srácok így nem lehet játékost venni, hogy attól félünk ki mekkora bukta lesz. Anno Torres is 0 volt a Chelseaben pedig ő a Poolból ment oda, Osimhen azért nem az a tipikus egydimenziós csatár. A legjobb korban van, magas, gyors, gólerős, szerintem pont ez kéne. Lehet nem rúg 40-t mint Haaland, de ha 20-25-t elrak már jók vagyunk.
4 hónapja
Fejekben ja, mondjuk amikor szarnak bele. Amúgy meg az, hogy a góllövés nem megy kurvára nem a fejekben dől el. Szinte biztos vagyok, hogy edzéseken külön nem gyakorolják. Megvan az 5000 passz mehettek haza. Valami ennyire nem megy rá kell feküdni nincs mese nem még az 5. meccsen egymás után is azt nézzük, hogy egy értelmeset nem tudnak a labdába rúgni. Ez az edző felelőssége. Továbbá az, hogy csökönyösen ragaszkodok a dolgokhoz csak azért se cserélek még ha valaki már járni se tud az is az edző sara. Ne gyertek azzal, hogy nincs padunk. Miért nincs padunk? Ez már az ő kerete, azt igazolt akit akart használni meg nem meri őket? Kurvára a fejétől bűzlik a hal ezt ki kell mondani.
4 hónapja
Akkor nézd meg az edzés videót pl a legutóbbi ha szerinted ott nem lőnek kapura.
4 hónapja
A sorok között ha olvasol akkor nem arra céloztam, hogy egyáltalán nem lőnek, hanem hogy nincs kifejezetten gyakorolva. Az, hogy egy támadás végén belerúgod a kapusba edzésen is kapuralövés. Ilyenkor azt mondják jól van legközelebb csak ez meccsen nem fér bele. Ugyanúgy az 1v1-et is kéne gyakorlni kapussal szemben.
4 hónapja
De csinálják a lövéseket valaki lekészíti másik lövi stb videókon látszik. Ezek a játékosok tudnak lőni,szerintem nem az a gond. Hanem inkább hogy rosszul akarják megoldani ezeket. Én azt várom hogy ez átszakad a csapatnál és jönni fognak a gólok. Lehet hogy egy bekotort szar gól pl át tudta volna billenteni ezen a csapatot és akkor jött volna a többi. Szokták is ez mondani vagy legalább valami ilyesmi hogy a gól megtanít gólt lőni. Egy ideig minden rosszul pattan stb aztán egyszercsak minden elkezd működni a befejezések terén. És ez még mindig sokkal kisebb gond mintha nem kerülne a csapat helyzetbe.
4 hónapja
Na okoskák ki legyen Arteta helyett?!
4 hónapja
Én elsősorban egy új Artetát várnék. Magánál kéne rendet rakni és nem egy csökönyös fasznak lenni. Ő megújul akkor a csapat is képes lenne rá.
4 hónapja
Egyetértek Lefty-vel. Kérdés, hogy Arteta képes e a megújulásra. Az eddigiek alapján kétlem
4 hónapja
A hibák beismerése az első lépés. Erre eddig nem volt képes ezen kell túllendülnie.
4 hónapja
Szerintem nem képes egyáltalán megújulni, szemlátomást iszonyú makacs, és ragaszkodik a rögeszméihez. Viszont kár erről beszélni, úgyse fogják kirúgni soha a büdös életben. Emeryt is akkor tették már ki, mikor félig üres volt a stadion. Artetának bérelt helye van a kispadon. Nyomás max a média és a szurkolók részéről érkezik felé.

Szólj hozzá