Az Arsenal a nyár folyamán számos játékosát elvesztette, így természetesen mindenki várja az új igazolásokat. Eddig Gervinhon kívül egyetlen nagyobb név sem érkezett a csapathoz, de ha hihetünk Wenger ígéreteinek, hamarosan akár több játékos is érkezhet.

A sajtó folyamatosan adja ki a pletykákat különböző forrásokra és emberekre hivatkozva. Az ebben a cikkben a továbbiakban leírt híreszteléseket érdemes csak pletykaként kezelni, de úgyis jelezzük amely a forrásokat úgy ítéljük meg, hogy csak pletyka lehet.

Az utolsó egy hétben ez a cikk minden nap az első lesz a hírek között és akár percenként is lehet frissítve -függően a külföldi lapol aktivitásától.

Csütörtök:
Miután az Arsenal a BL-be jutott, mindenki úgy gondta, hogy lesznek igazolások, ennek köszönhetően a nyár korábbi időszakánál jóval több pletykát olvashattunk a lapokban.

0:25 - Csütörtökön rögtön a BL csoportkörbe kerülést követően a Guardian már jelentkezett is egy pletykával, amelyben azt állították, hogy M'Vila 22 millió fontért érkezik.

0:42 - A DailyMail egy olyan hírrel állt elő, mely szerint a Real visszautasította Kaká kölcsönkérését, így az Arsenal 17.5 millió fontot ajánlhat a brazil irányítőért.

14:00 - Az Arsenaltól több fiatal került már kölcsönbe, a YoungGuns tájékoztatása szerint Daniel Boateng is közel áll ahhoz, hogy ideiglenesen más csapathoz tegye át székhelyét, érte a Swindon Town érdeklődik. Valószínűleg Traore kölcsön lesz adva a frissen feljutó QPR csapatának. További távozóról cikkez a német sajtó, úgy vélik, hogy Rosicky a Wolfsburg gárdájához távozik.

18:00 - Ha már Arsenalról van szó, nem maradhatnak el az ifjú tehetségeg, mint Danilo Pereira, a 19 éves védekező középpályás és a Caen 16 éves támadója, M'Baye Niang.

Wenger csütörtökön kijelentette, hogy erősen dolgoznak új játkosok igazolásán, mert tudják, hogy a csapat jelen helyzetben elég hiányos.

21:00 - Csütörtök éjszaka sem tudtak aludni a francia újságíról, így gyorsan megírták azt a hírt, mely szerint érdeklődönk Kevin Anin iránt. Anin a Sochaux játékosa, 25 éves.

 

Péntek:
0:24 - Kevesebb, mint egy hét van hátra az átigazolási piac zártáig, így a csapat azon dolgozik, hogy igazoljon megfelelő embereket, míg a sajtó csak találgat, így jelent meg az a hír, mely szerint az Arsenal 16 millió fontot ajánl Cahillért, de egy adminisztrációs hiba következtében véletlen 6 millió fontos ajánlatot tettek a Bolton asztalára.

1:00 - Több forrás arról cikkezett, hogy szeretnénk leigazolni a 19 éves Xherdan Shaqirit.

1:30 - Állítólag az Arsenal továbbra is erősen érdeklődik a Real aranylabdásáért, Kakáért. Wengerék szeretnék kölcsönbe megszerezni a brazilt, de ezesetben szeretnék, ha a Real fizetné a játékos fizetésének 25%-át.

1:35 - Jelentések szerint megyeztünk Hazarddal a fizetésével kapcsolatban, már csak a Lille asztalára kell egy megfelelő ajánlatot tenni. Ők 27 millió fontot kérnek a belgáért.

7:00 - A Gazetta Dello Sport ma reggel talán az év pletykájával állt elő, szerintük az Arsenal 35 millió fontot és heti 180-200 000 fontos heti fizetést ajánl Sneijderért.

8:00 - Egyes lapok állítása szerint közel állunk Papis Demba Cissé leigazolásához.

8:30 - Angol források szerint ma 14 millió fontot ajánlhatunk Jagiekaért, 10-et Cahillért és elkezdhetjük a tárgyalásokat Traore kölcsönadásával kapcsolatban.

9:00 - Német lapok úgy vélik, hogy hamarosan bejelentkezünk Sweinsteigerért, míg angol lapok arról cikkeznek, hogy Baines kerülhet a klubhoz, balhátvéd posztra.

10:40 - A Bolton visszautasította az Arsenal első hivatalos, 6 millió fontos ajánlatát Cahillért.

11:05 - A Daily Mail értesülései szerint a közeljövőben egy 25 millió fontos ajánlattal állhatunk elő a Shakhtar Donetsk középpályás duójátért, Jadsonért és Willianért.

12:35 - Owen Coyle, a Bolton menedzsere megerősítette, hogy visszautasították az Arsenal 6 milliós ajánlatát Cahillért. Cahillnek egyébként 1 év van hátra a szerződéséből.

12:53 - A JustArsenal tájékoztatása alapján egy újabb afrikai tehetséget figyelünk, a 17 éves Morenikeji Taofeek Akanbi.

13:05 - Papiss Demba Cisse körülbelül 13 millió fontba kerülne, amennyiben le szeretnénk igazolni. A játékos szeretne magasabb szintre lépni, célja a PL-ben való szereplés. Több szakértű úgy véli, hogy nagyszerű párost alkothatna Persievel.

14:10 - Wenger a sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a Cahillért ajánlott 6 milliós ajánlat téves, Ők nem ennyit ajánlottak a játékosért és elmondta, hogy készek alkudni a játékos árából.

14:15 - Wenger kijelentette, hogy szeretne új játékosokat igazolni, de leszögezte azt is, hogy a szűk határidő miatt talán ez nem fog sikerülni!

14:20 - Bendtner távozhat, így szűken leszünk csatárokból is. Wenger azon van, hogy igazoljon egy támadót is!

15:17 - Spanyol lapok Raul Albiol Arsenalba való igazolásáról cikkeznek és 8 millió fontos átigazolási összeget emlegetnek.

16:00 - Francia lapok szerint Hazard az Arsenalt választotta és a Lille akár ma este bejelentheti a játékos átigazolását.

17:32 - A Bolton kölcsönvette a Manchester Citytől Dedryck Boyatat (védő), így egyre valószínűbb Cahill érkezése.

18:00 - A SkySports szerint az Arsenal érdeklődik Eljero Elia, az ifjú holland középpályás iránt.

21:00 - Mostanra a legtöbb sportújság és sportlap lehozta hírként a Lille és az Arsenal megegyezését Hazard leigazolásával kapcsolatban.

 

Szombat:
Több lap az utóbbi napokban kész tényként kezelt egyes híreszteléseket, talán hamarosan valami konkrét dolog is történhet 1-2 ember leigazolásával kapcsolatban.

1:00 - Wenger kijelentette, hogy 3 játékost szeretne igazolni. Egy védőt, egy csatárt és egy középpályást.

9:00 - A Freiburg elnöke elmondása szerint a német csapat 3 hivatalos ajánlatot kapott Papiss Cisseért, de mindhárom ajánlatot visszautasították. Nem tudni, hogy köztük volt e esetleg egy Arsenal ajánlat.

11:30 - A Mercato365 tájékoztatása szerint Hazard szeretne az Arsenalba igazolni, ezért már beszélt a Lille vezetőségéve, hogy adják el. A Lille viszont mégtöbb pénzt szeretne kicsikarni az Arsenaltól, több lap emleget 30 millió fontos összeget.

12:00 - Coyle, a Bolton menedzsere kijelentette, hogy Cahillt 18 millió fontért hajlandóak eladni. Az Arsenal korábbi 6 milliós ajánlatát kapásból visszautasították. Szakértők szerint Cahill legfeljebb 10 millió fontot érhet, hiszen 1 év van hátra a szerződéséből.

12:55 - Az L'Equipe értesülései szerint az Arsenal keresztbetehet a Lillenek, ugyanis kapcsolatba léptek Park Chu-Younggal, a Lille első számú célpontjával. Az ügy annyira komoly lehet, hogy a támadó a Lille által bérelt hotelszobájából egyenesen Londonba utazott, hogy egyeztessen az Arsenallal, majd orvosin vegyen részt ott.

13:10 - A Lille elnöke kiakadt az Arsenalra, amiért közbeszólt a Park-ügyben, így ne nagyon várjuk Hazard érkezését!

13:20 - A Lille illetékeseivel készített interjút a BBC, amelyből kideült, hogy Park tegnap még a Lillenél volt orvosin, de Wenger hívására ma átrepült Londonba.

13:35 - Park Chu-Young gépe landolt Londoban és a koreai támadó hamarosan orvosin vesz részt az Arsenalnál.

14:20 - Lapértesülések szerint Park jelenleg az Arsenalnál van orvosin.

14:40 - A Caen 9 millió fontot szeretne látni 16 éves M'Baye Niangért. Állítólag az Arsenal is ott van az érdeklődő csapatok közt. Niang az egyik legnagyobb tehetség Európában.

15:00 - Park Chu-Young ára 2.6 millió +1.7 millió teljesítmény utáni bónusz és heti 40 000 font lenne a fizetése.

15:06 - Az egyik korábbi állítólagos célpontunk, Lucho Gonzales marad a Marseilleben!

17:00 - Angol lapok szerint Parkot a hétvégén le fogja igazolni az Arsenal.

17:30 - A Wigan menedzsere, Roberto Martinez kijelentette, hogy Hugo Rodallega nem eladó.

18:00 - Angol lapok azt állítják, hogy Park sikeresen átesett az orvosin és már az egyezség is megvan a klubok közt, közel a megegyezés.

18:20 - Elia körülbelül 10 millió fontba kerülne, amennyiben komolyan gondoljuk a megszerzését.

19:40 - A Bolton menedzsere, Coyle várja az Arsenal további ajánlatát Cahillért. Coyle elmondta, hogy megérti Cahillt, amiért magasabb szinten szeretne játszani, ezért megfelelő ajánlat esetén kész eladni Őt.

22:00 - Chu-Young a 9-es számot fogja viselni a mezén az Arsenalnál.

Vasárnap:
7:00
- A YoungGuns értesülései szerint nem sikerült munkavállalásit szerezni Joel Campbellnek, így kölcsönbe kerülhet a PSV vagy a Lille csapatához.

8:00 - A Metro tájékoztatása szerint Wenger ajánlatot tehet Alexért, a Chelsea védőjéért, aki könnyen kegyvesztetté válhat a Kékeknél, hiszen Abramovic gárdája új védőt keres a piacon.

9:00 - A Football Talk tájékoztatása alapján kijelenthetjük, hogy egy újabb szélsőt hoztak szóba az Arsenallal, ezúttal a Manchester City játékosát, Adam Johnsont, aki körülbelül 14 millió fontba kerülne.

10:00 - A Mirror szerint az Arsenal akár még a mai nap folyamán bejelentheti Cahill leigazolását, ugyanis Wengerék egy 12 millió fontos ajánlatot tehetnek az angol védőért. És ugyancsak a Mirror írta meg azt a hírt, amely egy 10 millió fontos ajánlatról szól M'Vilaért.

12:40 - Az angol sajtó szóba hozta Bendtner nevét a Newcastle csapatával. Bendtner szinte biztos távozónak mondható, de konkrét érdeklődőről senki nem beszél, mindenki találgat.

13:25 - Több lap állítja, hogy az Arsenal komolyan érdeklődött Sneijder iránt a 35 milliós ára ellenére is, de a játékos magas fizetési igényei (heti kb 200 000 font) miatt az üzlet nem fog megköttetni.

15:10 - A The People szerint Wenger Artetat szemelte ki Fabregas pótlására, de az Everton magas összeget kér a rutinos játékosért, így megtörténhet Bendtner esetleges bevonása az üzletbe.

18:40 - Bonyolódik a Park-üzlet, a Lille kész emelni az ajánlatát a játékosért. Szakértők szerint Park nem egy jó csatár, többen úgy gondolják, hogy a játékos leigazolása csak gazdaságilag lenne jó hatással az Arsenalra.

19:30 - Továbbra is cikkeznek M'Vilaról, de a 10 milliós kivásárlási árán és az Arsenal érdeklődésén kívül semmi új, semmi konkrét információ nincs.

20:10 - A SkySports szerint felvettük a kapcsolatot a Hamburggal Elia leigazolásával kapcsolatban. A holland középpályás körülbelül 9 millió euróba kerülne.

20:30 - Wenger cáfolta az Artetaval kapcsolatos híreket és elmondta, hogy nagyon sok ember dolgozik a klubnál azon, hogy igazolni tudjunk egy védőt és egy középpályást.

20:35 - Wenger kijelentette, hogy egy csatárt hamarosan igazolni fog a klub. Valószínűleg Parkról van szó, akit több lap szerint akár hétfőn bejelenthetünk.

 

Hétfő:
A napok csak telnek és telnek, de eddig egyetlen ember sem érkezett az utóbbi időben, pedig a csapatra igenis ráférne az erősítés. Wenger folyamatosan hangoztatja, hogy igazolni fog, tehát várjuk a játékosok érkezését!

0:10 - Úgy hírlik megvan az egyezség Park Chu-Young leigazolásával kapcsolatban, a játékos átment az orvosin és már csak néhány dolog hiányzik az igazolás bejelentéséig.

7:00 - Hazard a Canal+ csatornának azt nyilatkozta, hogy nem lát esélyt az Arsenalba igazolására, de a Lille elnöke továbbra is állítja, hogy kész eladni a fiatal játékost.

8:00 - Jelentések szerint 13.7 millió fontot adunk majd a Twentének Bryan Ruizért. A Costa Ricai középpályásért a Liverpool is érdeklődik.

9:00 - A Spurs is beszállhat a harcba Cahillért. Állítólag hamarosan egy 12 milliós ajánlatot tesznek a játékosért. Coyle továbbra is hangoztatja, hogy megfelelő ajánlat esetén akárkinek eladják a hátvédet.

10:00 - A Caught Offside szerint Wenger megy Raul Albiolért, hiszen a Real védője amellett, hogy minőségi játékos, erősítést is jelentene az Arsenal számára.

10:34 - Az Inside Futbol arról adott tájékoztatást, hogy amennyiben nem sikerül Hazard leigazolása, Wenger megpróbálhatja megszerezni a Basel svájci középpályását, a 19 éves Xherdan Shaqirit.

10:37 - A QPR érdeklődik Scott Dannért, van arra esély, hogy elhalásszák előlünk a védőt.

11:00 - Ismét felmerült Mamadou Sakho, a PSG fiatal védőjének a neve.

11:30 - A Caughtoffice szerint ismét felvetődött a PSG háza-táján Wenger szerződtetése.

11:45 - Pletykák szerint hamarosan 10 millió fontos ajánlatot teszünk Alexért, a Chelsea védőjéért.

12:00 - A Chelsea is beszállt a Bainesért folytatott harcba.

12:20 - Állítólag Traore a QPRnél van orvosin, kölcsönbe kerülhet a frissen feljutott csapathoz.

12:40 - A Goonertalk szerint a QPR véglegesen szerződteti Traoret.

12:45 - 20 ember dolgozik az átigazolásokon, a pénz megvan és ha megvan a megfelelő játékos, meg fogják venni!

13:00 - Park Chu-Young felszólalt: 'Döntenem kellett a Lille és az Arsenal között aszerint, hogy mit akarok. Úgy gondolom, nem fogom megbánni a döntésem.'

13:30 - A People szerint Artetaért 9 millió fontot plusz Bendtnert adnánk.

14:00 - Két játékos van a Colneyn, mindketten a szerződésük finalizálása miatt. Park az egyik, a másik játékos kiléte pedig eddig ismeretlen.

14:15 - Megbízható források szerint Park már aláírt és átment az orvosin is, már csak néhány apróság és az angol szövetség engedélyei kellenek az igazolás befejezéséhez.

14:20 - Amennyiben Traoret leigazolja a QPR, várhatóan érkezni fog egy balhátvéd is, sokan Baines érkezését látják a legvalószínűbbnek.

14:40 - Tegnap az esti órákban hivatalosan is felkerestük a Chelseat Alex leigazolásával kapcsolatban.

15:00 - Az Arsenal újabb érdeklődését követően Kaká ismét kijelentette, hogy nem akarja elhagyni a Realt.

15:15 - Az Eurosport.fr szerint a Lille bejelentkezett Kalouért és Benayounért. -Vajon Hazard távozása és Park sikertelen leigazolása miatt?

16:00 - Pletykák szólnak arról, hogy hamarosan 12 milliót ajánlunk Bainesért az Evertonnak!

17:00 - Hazard kijelentette, hogy marad a Lillenél.

19:20 - A Skysports szerint felvettük a kapcsolatot a Chelseavel Benayoun leigazolásával kapcsolatban.

20:00 - Eliaért érdeklődik a Juve is, de kijelentette, hogy inkább az Arsenalt választaná a Juventus helyett.

20:20 - Traore átment az orvosin és megegyezett a QPR csapatával, hamarosan aláírhat.

20:50 - A Fenerbache elfogadta az Arsenal 7 millió eurós ajánlatát Andre Santosért. Santos bal hátvéd poszton játszik.

21:40 - Felvettük a kapcsolatot a Dortmunddal Götze ügyében. A 19 éves tehetség körülbelül 35 millió euróba kerülhet.

21:57 - Andre Santost, akár már holnap bejelenthetjük.

22:03 - Alex szeretné elhagyni a Chelseat és az Arsenal komolyan gondolja a megszerzését!

22:05 - Chamakhért 5 klub, a Spurs, Bordeaux, Lille, Newcastle és a PSG érdeklődik.

22:10 - Andre Santos elindult Londonba és holnap orvosin fog résztvenni az Arsenalnál.

22:15 - Henri Lansburyért is érdeklődik a QPR és Watt távozására is van esély.

22:20 - Török lapok szerint Santos hamarosan 4 évre írhat alá a klubhoz.

22:34 - Az Arsenal kész bevonni Bendtnert az üzletekbe, mint cserealap.

22:45 - A QPR leigazolta Traoret. Holnap várhatóan bejelentik az Arsenalnál Parkot és Santost is.

22:49 - A YoungGuns tájékoztatása szerint a Leicester City leigazolta Steven Smitht és tárgyalásban vannak Callum Webbel is. Minketten az Arsenal tartalék csapatát erősítették.

23:10 - Az Arsenal megerősítette a BBC-nek, hogy leigazoljuk Andre Santost és azt is, hogy a játékos holnap orvosin vesz részt az Arsenalnál.

Kedd:
Több lap szerint ma jelenthetik be a klubnál Andre Santost és Park Chu-Youngot és további játékosokért is nézelődnek a megfigyelőink.

2:00 - Jelentések szerint ajánlatot tehetünk Owen Hargreavesért.

4:00 - Pletykák szerint Alex és Benayoun mellett megpróbálkozunk Malouda leigazolásával.

5:00 - Jelentések szerint harcolunk a Real Madriddal a 16 éves M'Baye Niang aláírásáért. Niangot a jövő egyik legnagyobb fiataljának tekintik.

6:00 - A SkySports szerint 6.2 millió fontot fizetünk majd Andre Santosért.

7:00 - A The Sun szerint 6-8 millió font közti ajánlatot teszünk majd Maloudaért.

7:50 - Több Fenerbahce szurkoló szerint Cole után Andre Santos lesz a következő olyan balvédő az Arsenalban, aki igazán megállja majd a helyét és a minőséget fogja képviselni. Ne feledjük el, hogy éveken át Roberto Carlossal kellett megküzdenie a kezdőbe kerülésért a Fenernél.

11:00 - A L'Equipe szerint az Arsenal még tegnap este leigazolta Per Mertesackert.

11:05 - Nicklas Bendtner a Stoke City-hez igazolhat, még a mai nap folyamán.

11:20 - Olasz források szerint Eljaro Elia a Juventus csapatához tart 10 millió euró ellenében.

11:55 - A BBC is megerősitette, hogy az Arsenal előrehaladott tárgyalásokat folytat a Werder Bremennel, Per Mertesacker ügyében. A játékos 9 millió euróba kerülhet, és évi 4,7 millió eurót kereshet az Arsenal-nál.

12:18 - A Kicker sportlap információi szerint a Borussia Dortmund elutasitott egy 40 millió eurós ajánlatot az Arsenal-tól, a 19 éves játékosukért Mario Götze-ért.

15:30 - A Canal+ információi szerint a Mertesacker üzlet is a végére ért, még ma bemutathatják őt is.

16:15 - Hivatalos: Park Chu-Young az Arsenal játékosa! A 9-es mezszámot kapta.

16:30 - A SkySports információi szerint az Arsenal feladta a harcot Gary Cahill-ért.

17:10 - Korábban úgy tűnt, hogy lesznek gondok Andre Santos munka vállalásiával, de végül sikeresen megszereztük neki, így minden akadály elhárult az igazolása előtt. Akár ma is bejelenthetjük!

17:30 - A Blackburn közel áll Dann leigazolásához, így talán megpróbálkozunk Samba leigazolásával.

17:50 - Állítólag Squillacit odaajánlottuk a Ligue1-ben szereplő Evian csapatának, de az Evian közben leigazolta Cedric Mongongut, így lehet, hogy nem kell nekik Squillaci.

18:00 - Cahillért a Spurs is érdeklődik és pletykák szerint Bassongot is ajánlották érte, így nagy eséllyel pályáznak a leigazolására.

18:15 - Mertesackher átment az orvosin, már csak néhány apró dolog hiányzik a megegyezéshez!

18:20 - Az Arsenal továbbra is azon van, hogy leigazolja Alexet és felmerült Djourou eladása is, érte a Lazio érdeklődik!

18:40 - Az Arsenalhoz közel álló személy a BBC-nek elmondta, hogy még középpályást is szeretnénk igazolni. Van már néhány kiszemelt.

18:45 - A SkySports szerint felvettük a kapcsolatot a Fiorentinaval Juan Manuel Vargas leigazolásával kapcsolatban.

19:00 - A London Evening Standard szerint Malouda, Alex, M'Vila és Marvin Martin vannak az Arsenal igazolási listájának élén.

20:00 - James Olley, a London Standard Evening újságírója szerint Wenger Angliából szeretne védőt igazolni. Szerinte van arra esély, hogy az utolsó órákban újra megyünk Cahillért, míg mások szerint Alex lehet a kiválaszott.

21:00 - A Werder megerősítette, hogy megegyeztek az Arsenallal Mertesacker ügyében és már csak a részletek hiányoznak.

21:35 - Lansbury és Bendtner holnap távozhatnak és Joel Campbell a Lorienthez kerülhet kölcsönbe.

22:00 - Chamakh neve is felmerült a távozók között, Ő Spanyolországba kerülhet, de csak kölcsönbe!

22:20 - Sajtó-értesülések szerint Mertesacker átment az orvosin.

22:30 - Az Arsenal holnap 25 millió fontot ajánlhat M'Vilaért a Rennes csapatának.

22:40 - A London Evening Standard szerint az utolsó napon érkezhet Scott Parker, Palacios, Cahill és Crouch vagy néhányan az említett nevek közül.

22:50 - Olyan pletykák jelentek meg, amelyekben arról írtak, hogy a Mertesacker - Santos duón kívül további 4 játékos érkezhet, 2 középpályás, 1 csatár és egy belső védő formájában.

23:00 - A Lille közel áll Joe Cole leigazolásához, így egyből felvetődtek a pletykák Hazarddal kapcsolatban. Az Everton is játékosokért nézelődik a piacon, így az sincs kizárva, hogy onnan érkezhet valaki.

23:15 - Angol lapok szerint holnap ajánlatot tehetünk Clint Dempseyért.

23:34 - Gilles Grimandi megerősítette a Mertesackerrrel és Santosssal való megegyezéseket és elmondta, hogy további játékosokat figyelünk a piacon.

 

Szerda:
Ma van a 2011 nyári átigazolási időszak utolsó napja, tehát az Arsenalnak 1 napja maradt a kiszemeltek megszerzésére.

0:30 - A Werder menedzsere kijelentette, hogy sikeresen végrehajtották az üzletet az Arsenallal, így Mertesacker hamarosan be lesz mutatva.

8:00 - Matt Law, a Daily Express munkatársa, akinek közeli kapcsolatai is vannak az Arsenallal azt állítja, hogy csapatunk három játékosért tett ajánlatot az éjjel: Eden Hazardért, Yann M'Viláért és Marvin Martinért.

9:15 - Még mindig tartja magát a pletyka, hogy az Arsenal az esti órákban még megpróbálkozhat Gary Cahill leigazolásával, de ez meglehetősen valószínű, hiszen Per Mertesacker bemutatása a közelgő órákban már várható.

10:00 - A Young Guns blog úgy tudja, hogy az Arsenal még mindig a formalitásokkal van elfoglalva Mertesacker és Santos ügyeit illetően, de ha az befejezik, akkor minden erejükkel ráállnak a középpályás-ügyre.

10:15 - Felröppentek hírek a Sky Sportstól Keisuke Honda ügyében is, ennek azonban utánajártunk, s egy szó sem igaz belőle. Az egész pletykát egy olvasó találta ki a Sky Sports rovatában, azt állítván, hogy Honda Londonban van orvosin. Ezt a hírt találta meg a francia France Football, a gond csak az, hogy tévesek az információk: Honda jelenleg Japánban van, ahol egy kórházban kezelik a lábsérülését, amit a múlt hétvégén szenvedett el az orosz bajnoki meccsen.

10:25 - Olaszországban is megszellőztették a Vargas-pletykákat, a Fiorentina 27 éves bal szélső középpályásának érkezése a legújabb találgatás.

10:35 - Nicklas Bendtner eközben Angliában tárgyal két csapattal is. A Stoke a BBC-nek megerősítette, hogy a játékos és az édesapja valóban náluk tartózkodik a megbeszélések végett. Dán források azt állítják, hogy hamarosan a Sunderland is ajánlatot tehet Bendtnerért, révén hogy Asamoah Gyan a Galatasarayba távozhat.

10:49 - Henri Lansbury is távozhat az Arsenaltól - a fiatal középpályást leginkább a QPR csábítja, de a West Ham személyében más kérője is akadt.

10:58 - Felmerült, hogy Maourane Chamakh kölcsönbe visszamehet a Bordeaux-hoz, legalábbis a francia csapat elnöke nem zárta ki a marokkói leigazolását. Ez azonban meglehetősen valószínűtlennek tűnik, főleg Bendtner távozása miatt.

11:02 - Számos angol forrás úgy értesült, hogy az Arsenal érdeklődést mutatott az Everton két középpályása, Mikel Arteta és Marouane Fellaini iránt, a vészmegoldások pedig Florent Malouda és Yossi Benayoun lehetnek, amennyiben nem sikerülne leigazolni az első számú kiszemelteket.

12:00 - 12 óra múlva zárul a piac. Eddig is eseménydús volt az utóbbi pár nap, de a java csak most kezdődik.

12:20 - Felmerült Moussa Sissoko neve is, mint lehetséges érkező.

12:25 - Andre Santos jelenleg Törökországban van, hogy pár dolgot ott elintézzen. Valószínűleg Londonban már minden kész van.

12:31 - Bendtner nyilatkozott a helyzetéről és elmondása szerint közel áll a Stokehoz és a délután folyamán alá is ír a leendő csapatához.

12:40 - A Chelsea Maloudát ajánlhatja Modricért, így meghiúsulhat a Malouda-üzlet.

12:48 - A BBC szerint továbbra is kőkeményen dolgozunk középpályás igazoláson, de eddig nincs semmi fejlemény.

12:53 - Értesülések szerint Wenger és Villas-Boas találkoztak a Heathrow reptér egyik várótermében, de nem tudni miről beszélhettek. Végül mindkét menedzser repülőre ült, egyik Niceba, a másik Genoaba repült.

13:14 - Mertesacker visszarepült Németországba, az Ő ügyei is rendben vannak. Már csak a menedzserével kell megegyeznünk.

13:20 - Gilles Sunu a Lorienthez távozhat, 4 évre írhat alá a francia csapattal.

13:40 - Lansbury a West Hamhez kerülhet kölcsönbe!

14:00 - A SkySports szerint a Stoke nem érdeklődik Bendtner iránt.

14:20 - Az Ajax technikai igazgatója, Danny Blind a BBC-nek cáfolta, hogy bárki is ajánlatot tett volna Mirelam Sulejmaniért.

14:30 - A The Times szerint Villas-Boas kész elengedni egyik védőjét, talán Alexet?

14:50 - A Lille a BBC-nek megerősítette, hogy Hazard marad, de egyébként ajánlatot se kaptak még eddig.

15:10 - Bendtner a dán sajtónak nyilatkozott és elmondta, hogy a Stoke City-n kívül több opciója is van, elképzelhető az is, hogy marad az Arsenalban.

15:40 - Scott Parker közel áll a Spurshöz, míg Cahill Boltonban maradására is megvan az esély.

16:00 - A Telegraph szerint a Leverkusen brazilja, Renato Augusto Angliába igazolhat. Állítólag mi is megyünk a játékosért, aki 15-20 millió euróba kerülne.

16:20 - A Chelsea nem tudott megegyezni a Portóval Pereiraval kapcsolatban, így Alex maradására is nagyobb az esély.

16: 30 - Benayoun menedzsere szerint a játékos a Liverpoolba, a Spursbe vagy az Arsenalba fog igazolni.

16:35 - Scott Dann a Blackburnbe igazol, de ettől függetlenül Samba maradhat. Bendtner nem tud megegyezni a Stoke csapatával a béréről, így januárig maradhat.

16:40 - Santos hivatalosan is az Arsenal játékosa! A 11-es mezszám lesz az övé!

16:50 - Jeremy Wilson és Jim van Wijk szerint nem Benayoun az a középpályás, akiért érdeklődik az Arsenal.

17:00 - Felmerült Almunia távozása is, jelenleg nem tudni, mi lesz az Ő sorsa.

17:10 - Hamarosan bejelentik Mertesackert is!

17:30 - Hivatalos: Mertesacker az Arsenal játékosa! A mezszámáról még nincsenek információk. 

17:32 - Malouda kijelentette, hogy nem hagyja el a Chelseat.

17:35 - Matt Law, az Expressz újságírója szerint az Arsenalnál mindenki nagy erőket mozgat meg további játékosok igazolására.

17:39 - Pletykák szerint Adam Johnson jöhet kölcsönbe a Cityről, 1 évre.

17:41 - A YoungGuns szerint tárgyalásokat folytatunk M'Vilaért.

17:43 - Lansbury a West Hamhez került kölcsönbe. Még kérdéses Bendtner és Joel Campbell jövője is.

17:50 - Renato Augusto lehet a befutó.

18:00 - Angol újságírók szerint Arteta érkezésére van a legnagyobb esély.

22:00 - Órák óta kevés pletyka van, ezek jelentős része Benayounról és Artetaról szólnak. Reméljük lesznek lépések a leigazolásuk ügyében!

22:35 - A YoungGuns szerint az Arsenal és az Everton már megállapodtak Arteta árával kapcsolatban, már csak a játékossal és a menedzserével kell megegyezni. Arteta 90 ezer fontot szeretne keresni.

22:45 - Arteta szeretne az Arsenalhoz igazolni, ezt jelezte is az Everton vezetősége felé.

22:50 - A YoungGuns szerint Benayoun és Arteta lesznek a következő igazolások.

22:55 - Mertesacker a 4-es mezben fog szerepelni az Arsenalnál!

22:56 - A Goonertalk szerint Benayoun 1 évig kölcsönben az Arsenalnál fog játszani.

23:00 - Minden jel arra utal, hogy a Benayoun sztori véget ért, csatlakozik az Arsenalhoz.

23:10 - Benayoun képviselői megerősítették a játékos érkezését és Arteta ügye is hamarosan lezárul.

23:15 - Állítólag megegyeztünk Artetaval a fizetéséről, 75 000 fontot fog keresni.

23:20 - Izraeli források szerint Benayoun útol volt Liverpoolba, amikor Wenger felkereste Őt... eztán egyenes út hozta az Arsenalhoz.

23:31 - A Chelsea TV megerősítette Benayoun kölcsönadását az Arsenalnak.

23:40 - Bendtner a Sunderlandhez kerülhet.

23:47 - Moyes, az Everton menedzsere olyan kijelentéseket tett, amelyekkel arra lehet következtetni, hogy Arteta érkezik.

23:56 - Hivatalos: Benayoun 1 évre kölcsönben az Arsenal játékosa!

23:58 - Elküldtük az FA-nek az Artetaval kapcsolatos papírokat. Reméljük időben megérkeznek. 

0:00 - Véget ért a nyári átigazolási időszak. Hamarosan megtudhatjuk, hogy sikerült -e időben leigazolni Arteta-t. 

0:07 - Bendtner 1 évig a Sunderlandhoz került kölcsönbe. 

0:10 - Az angol újságírók 99%-a meg van győződve arról, hogy Arteta az Arsenal játékosa lesz! 

0:13 - A BBC szerint Arteta hivatalosan is az Arsenalé. Az Arsenal.com viszont jelenleg nem elérhető... várjuk az ottani megerősítést. 

0:17 - Wilshere a Twitter csatornáján üdvözölte Artetat az Arsenalnál! 

0:20 - Az Everton megerősítette az Arteta-átigazolást. 

0:22 - A BBC szerint Arteta 4 évre írt alá és a 8-as mezben fog szerepelni. 

0:40 - Hivatalos: Arteta az Arsenal játékosa!

Regisztrálj és légy Te a legjobb a PowerPlay Manager online futball játékon. Az alábbi linken tudsz regisztrálni, aztán megalkothatod a csapatod: http://www.powerplaymanager.com/r723404

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3125)

13 éve
Törölt felhasználó
Már alig várom h lássam az új igazolásokat, főleg artétát és santost
13 éve
Törölt felhasználó
Na mi történt itt? Nem nézek fel egy napig és utolsó napon ilyen nagy nevek jönnek? %-P
Mennyire áll össze az kérdés...
13 éve
Törölt felhasználó
Sztm fabregas ügyben nem voltunk túl erőszakosak min 50 milla lett volna az ára, de mihelyt +vette a barca 200 millára tette a kivásárlási árát de most már mindegy.az igazolások sztm jók lesznek de ez 2 hétmúlva kiderül ha nem lessz jó
akkor marad a januári igazolási szezon és ne feledjük lessz afrika kupa is és minket nagyon érint.
13 éve
Törölt felhasználó
kebob75! Fabregas és Nasri szituációja nemcsak rajtunk múlott. Fabregas esetében nagyon nehéz dolgunk volt, mivel Fabregas csak a Barcába szeretett volna menni. Hiába érdeklődött & ajánlott volna kétszer ennyi pénzt a Real vagy a City, Fabregas nem akart hozzájuk igazolni.
Nasri távozásával kapcsolatban szerintem a maximumot kihoztuk a helyzetből. Meglehetősen sok pénzt kaptunk egy olyan játékosért, aki 1 évvel később ingyen távozhatott volna. Nem érheti szó a ház elejét.

Összességében elégedettek lehetünk az átigazolási időszak történéséivel.
Egy kicsit későre hagytuk az igazolásokat, így a saját dolgunkat nehezítettük meg. Egyesek csalódottak, mert nem sikerült azon játékosokat leigazolni, akiket a sajtó egész nyár alatt szóba hozott velünk.
Őszintén szólva csak egy hajszál választott el minket attól, hogy ez az átigazolási időszak sikeresnek vagy éppen katasztrofálisnak mondható-e. Tegnap az átigazolási időszak vége előtt már biztossá vált, hogy a védelmet és a csatársort is megerősítettük, ám ez alapvetően még nem tett bizakodóvá, mivel elengedhetetlennek tartottam a középpálya megerősítését is.
Számomra Arteta leigazolása jelentette az előbb említett különbséget, majd az okot amiért sikeresnek tekintem ezt az átigazolási időszakot. Benayoun érkezése is örömömre szolgál. Rendkívül alulértékelt játékos, bízom benne, hogy hasznos tagja lesz csapatunknak ebben a szezonban.
Azt hiszem ezekkel az igazolásokkal jogosan dédelgethetünk álmokat egy-egy kupa megkaparintásáról.
13 éve
Törölt felhasználó
az igaz hogy most igazoltunk sőtt elég jókat de ezt miért kellet az utolsó pillanatra hagyni?állítólag fabregas + nasri már júniusban köztölték hogy nem maradnak és sejteni is lehetett . de fabregastért sokkal többet kellet volna kicsikarni.

Szólj hozzá