Matemateikilag még mindig van esélyünk

Az utolsó játéknap fog dönteni a PL 2023/24-es szezonjának bajnoki címéről.

A Manchester City kedden pótolta az elmaradt meccsét a Spurs ellen, amit papírforma szerint 2-0-ra hozott Pep Guardiola csapata. A City a győzelmével a tabella élére állt, két ponttal megelőzve az Arsenalt.

Így tehát ahhoz, hogy mi legyünk a bajnokok, nemcsak az kell, hogy hozzuk a kötelezőt az Everton elleni zárómeccsen, de az is, hogy a West Ham legalább az egyik pontot megszerezze a Manchester City otthonában.

Az Opta Sports szerint az Arsenalnak 15,7%-os esélye maradt a bajnoki címre.

A PL zárófordulóját most vasárnap rendezik, minden csapat 17:00-ás kezdéssel lép pályára.

Eltörölhetik a VAR-t a PL-ben - David Ornstein - május 15.

Elképzelhető, hogy a jövő szezontól kezdve eltörölhetik a videóbíró használatát a Premier Ligában, írja David Ornstein, a The Athletic tudósítója.

A bajnokságban résztvevő klubok a következő hónapban, egy közgyűlésen tárgyalják meg a Wolves javaslatát, ami nemes egyszerűséggel úgy szól, hogy szüntessék be a VAR használatát a következő idénytől.

A videóbírót 2019-ben vezették be a PL-ben, de legalább annyi botrányt okozott a használata, mint amennyi problémát megoldodott.

A Wolves a közleményében úgy fogalmaz: "a VAR eltörlésére vonatkozó javaslatunkat alapos körültekintés előzte meg, a legnagyobb tisztelet közepette a játékvezetői testület és a többi PL-riválisunk felé. Nem akarunk bűnbakot keresni, pusztán a futball érdekieit tartjuk szem előtt, és mindenki azon dolgozik, hogy a VAR a bevezetése óta sikeres legyen."

"Ugyanakkor öt szezon elteltével itt az idő a VAR kiértékelésére a jövőt vonatkozóan. A mi álláspontunk az, hogy nagyon kevés pozitív hozadéka van a rendszernek a pontos döntéseket tekintve, miközben a VAR használata összességében óriási áldozattal jár, emiatt azt kezdeményezzük, hogy vezessük ki a videóbíró használatát a következő szezontól kezdődően."

A Wolves további érveket is sorolt a VAR beszüntetése mellett. A Farkasoknál úgy vélik, hogy a VAR használata kihatással van a gólörömökre, és a spontán szenvedélyre, ami a futballt különlegessé teszi, egyben frusztrációt és zavarodottságot okoz a stadionokban a hosszas várakozás a VAR-ral megtámogatott döntéseket tekintve. A Wolves szerint a videóbíró használata ellenére is vannak kétes játékvezetői döntések, amik aláássák a bírók és összességében a PL megítélését.

A Premier Liga vezetősége tudomásul vette a Wolves kezdeményezését, de ők továbbra is kitartanak a VAR használata mellett, szerintük inkább a rendszert kellene finomítani és tökéletesíteni. A PL vezető testülete úgy gondolja, hogy a VAR eltörlésével nőne a hibás játékvezetői ítéletek száma, és éppen ezzel ásnák alá a PL reputációját az európai élligák tekintetében.

A PL-kluboknak van lehetőségük szabálymódosításra, de -  mint minden esetben - a csapatok kétharmados többségére lesz szükség ehhez. 

A Premier Liga éppen néhány hete jelentette be, hogy a következő szezontól bevezetik a Bajnokok Ligájában is ismert félautomata lesellenőrző rendszert.

Sesko lett a kiemelt csatárkiszemelt? - Sam Dean - Telegraph - máj. 15.

Nagyon erős az Arsenal érdeklődése a Leipzig szlovén csatáráért, Benjamin Seskóért, és Mikel Arteta csapata fontolgatja az ajánlattételt a 20 éves támadóért - írja Sam Dean, a Telegraph újságírója.

Ezzel együtt nemcsak az Arsenal szeretné a soraik közt tudni Seskót, hanem például a Chelsea vagy a Manchester United is, de Dean szerint a többi csapat úgy gondolja, jelenleg az Ágyúsok vannak pole pozícióban a fiatal támadóért, ha ténylegesen ajánlatot tesznek érte.

Az Arsenal csatárkeresése már hónapok óta tart, de mint már írtuk, Kai Havertz jó formája ezen a poszton azt eredményezte, hogy Artetáék inkább egy nyersebb, de némiképpen olcsóbb csatárt szeretnének leigazolni a nyáron, semmint egy kiforrottabb, de drágábbak - mint amilyen a sportingos Viktor Gyökeres lenne. Az Arsenal radarján a bolognás Joshua Zirkzee is szerepel, de jelen állás szerint inkább Sesko leigazolására van több esély.

Az biztos, hogy Seskónak lesz minimum kivásárlási záradéka ezen a nyáron, ám a korábbi mintegy 56 millió fontos klauzúra nőni fog a játékos jó szereplésének köszönhetően az idény második felében. Német források szerint a mutatott teljesítményének függvényében Sesko ára akár a 65 millió fontot (75 millió euró) is elérheti a Bundesliga idényének végén.

Sesko ügynöke a Chelsea elleni meccsünket a helyszínen tekintette meg, és vélhetően tárgyalt is Eduval.

Sesko minden bizonnyal Eddie Nketiah helyét venné át a keretben, akiért a Crystal Palace érdeklődik nagy erőkkel.

Nem adjuk fel a harcot Hatóért - Fabrizio Romano - május 10.

Továbbra is figyeljük az Ajax védőtehetségének, Jorrel Hato helyzetét, említette Fabrizio Romano az egyik közelmúltbéli podcast-adásában.

Még januárban írtuk, hogy a 18 éves holland tehetség előkelő helyen szerepel Arteta listáján, de az Arsenal azért sem tudott ajánlatot tenni Hatóért, mert a játékos akkor még nem töltötte még kiskorú volt. A Brexit óta a PL-ben szereplő klubok csak nagykorú játékosokat igazolhatnak külföldi kluboktól.

Tény, hogy Hato azóta hosszú távú szerződést kötött az Ajaxszal, ám úgy hírlik, ez ellen Eduéknak semmi kifogása nem volt. Az Arsenal a Timber-átigazolás óta jó kapcsolatot ápol a holland klubbal, és készen állnak a játékos piaci értékéhez közeli ajánlatot tenni Hatóért a nyár folyamán, de mégis kihasználva az Ajax anyagi bizonytalanságát, hiszen ők biztosan nem lesznek ott a BL-ben a következő idényben.

Az Arsenal az elmúlt hónapokban folytatta a játékos megfigyelését. A közép- és balhátvédként is bevethető Hato leigazolását tekintve fontos szempont, hogy ha az Arsenal leigazolja őt a nyáron, Salibához vagy Martinellihez hasonlóan 3 év múlva hazai nevelésű játékosként regisztrálhatná őt a klub a keretben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2021)

10 napja
Osimhen szinte biztos,hogy nem jön még mindig magas a kivásárlási ára tehát Sesko sokkal reálisabb és annak van alapja is állítólag amúgy is ő van a lista élén csatárposzton
10 napja
Eléggé érdekesen alakulhat Osimhen helyzete. Elég biztosra mondják a távozását Nápolyból, eddig ugye a Chelseat és a PSG-t írták hozzá nagyon, viszont egyrészt Maresca annyira nem szeretné a nigériait meg szerintem nem is férne bele nekik, a PSG-nél pedig szintén jegelik az érdeklődést, mert Enrique elégedett Kolo Muanival és Ramossal. Di Marzio szerint mi vagyunk az egyetlen érdeklődők a szaudiak mellett. Hát nem tudom, azért meggondolandó lenne egy Osimhen, de nyilván nem a kivásárlási árért, viszont egy ekkora lehetőséget se biztos, hogy veszni kéne hagyni, ha nincs érte igazi verseny.
Másik di Marzio hír szerint a Villa és a Juve egy Luiz-Mckennie cserén dolgozik a Villa 60 millió euróra taksálja Luizt. Ha ez igaz csodálkoznék, ha mennénk érte mi is, mégse 100 misi mint Guimaraes.
10 napja
Osimhen teljesen mas dinamikat adna a csapatnak. Teljesen mas tipusu szelso kell akkor a baloldalra is. A Kp-t is megbontana es O biztos nem jonne a padra. Nalam O nem is er 130 milliot. Szerintem vele megint borulna az osz.
10 napja
Én értem, amit mondasz, mert Osimhen jobb csatár, mint Havertz, de ha már itt van a német, fizettünk érte egy kisebb vagyont, és úgy tűnik felfejlődött első számú csatár szintre, akkor minek cseréljük le? Azért hogy utána megint a középpályán kelljen nézni, és full visszaessen a csapat labdás játéka, meg helyzeteket se tudjunk kialakítani? Mert azzal gondolom tisztában van mindenki, hogy ott ebben a pozíciós játékban, amit mi tolunk, -1 ember, és ősszel is részben miatta szenvedtünk ennyire. Sesko minőségi alternatívát kínálna a németnek, és ha kezdené a balfaszkodást a kapu előtt, akár a szlovén is padra tudná baszni. Attól függetlenül az tény számomra, hogy Osimhen és Isak alapjáraton jobbak lehetnének, de nekünk most nem feltétlenül éri ez meg.
10 napja
Ebből is látszik, hogy Havertz leigazolása hatalmas mellényúlás volt. 8-asban továbbra is értékelhetetlen, viszont az ára miatt muszáj játszania, ezért fel kell tolni csatárba, ahol elfogadható, viszont emiatt meg nem tudunk hozni egy olyan csatárt, aki őt kenterbe verné. Ha Havertz nem lenne itt, simán jöhetne Osimhen, nyilván ő lenne a legoptimálisabb csatár jelenleg.
10 napja
Részben igazad van, de várjuk meg mit produkál kezdőcsatárként egy egész szezonon keresztül. Ha elrakja a 20 gólt, rossz szavunk nem lehet rá azzal együtt sem, hogy én sem igazán kedvelem a játékát, főleg a labdás skilljei miatt. Bár már abban is jobb, mint mikor idekerült, és rugdalta a luftokat.
10 napja
Osimhen kell!!És kell Leao is!!!....Brutál sebesség lenne elől.Nincs az a csapat,aki le merne dominálni minket miattuk...Még a City sem! Saka,Leao,Osimhen...Nem kellene Havrtz féle csatár,mivel nem kellene felrugdosni hosszan előre a labdát...Mert a 3 támadó sebessége miatt,senki sem merne úgy presszingelni,h széthúzzák a mezőnyt vertikálisan és a presszingelő támadók és a védelmi vonal között van 70 méter....Szal a presszingnél a védelmi vonalat majdnem a középpályáig kell feltolniuk... Az meg egy Raya féle kapusnál,meg ezeknél a minőségi védőknél,Ricenál,Ødénél...öngyilkosság...
11 napja
Zizou elkezdtem jobban utana nezni Douenak, es azt kell, h mondjam, h megfontolando lenne.

2 labas, igy mindket oldalon bevetheto, mikozben a palya kozepen 8asban sem mozog idegenul. Kreativ, atletikus, technikas, jol kezeli a labdat kis teruleten is, es eleg sok kulcs passzal dolgozik. Kb ugyanazokat a posztokat eljatssza, mint Kudus.

Ha jovore nem is, de 2 ev mulva komoly rivalisa lehet Sakanak es Martinellinek is, ha tud igy fejlodni, viszont most meg "olcson" megszerezheto lehet, 30 + kb.

Ha Sesko melle, Doue jon es elhozzak Bruno G.-t, plusz Hatot, akkor azt mondom, hogy okosan erositett a csapat es potencialis minoseget hoztak a padra.
10 napja
Doue sztem nagyon Sakara hajaz. én is kiegyeznék vele + Sesko + FAYE! Nagy Faye fan lettem :D
10 napja
Abszolút, Titou! Egyetértek, ezért is mondtam múltkor, hogy fasza lenne behúzni Őt és tényleg nem kerülne egy vagyonba, így ahogy mondod (Kudus igen). Gyakorlatilag egy Kudus a gyerek (éretlenebb kiadásban) olyan értelemben, hogy legalább 3 poszton is bevetheted. 856, mozgásra nekem is Sakás, csak az angolnál jobban cselez, technikásabb. Meglátjuk mi lesz, meg, hogy mennyire komoly az érdeklődésünk. Azt tudom, hogy a mu, spurs is nagyon akarják, meg persze mindenki más is, de ők kifejezetten, szóval nem tudom ki van pole helyzetben érte, de remélhetőleg megtudjuk győzni, hisz ott a Bl (persze első évében úgyse játszana annyit ott, de pár meccsen belekóstolhat a sorozatba akár csereként), plusz ugye a projektünk... Nem kéne, hogy gondot okozzon, hogy meggyőzzük. Nagyon be kellene rántani a csávót most, amíg nagyobb esély van rá. Érzésre egy generational talent, elég csak Camavingára gondolni, Ő szintúgy Rennes nevelés. Pár év múlva 100 milliós értékű játékos lesz, mark my words.😀😁
10 napja
#trustmebro 😃 amugy igen, igy utana jarva eleg szimpatikus es komoly potenciallal biro igazolas lenne. Adnam!
10 napja
Biztos nagyon ügyes, de megint egy 19 éves gyereket akarunk? Mire jó játékos lesz belőle és a csapat hasznára lesz, addigra meg 1-2 kezdő lelép a sikertelenség miatt.
10 napja
O lehetne a tavalyi Kudus fiatalabb valtozatban.
10 napja
Ja, csak Kudus 22 évesen jött át a PL-be nem 19 évesen. 2 évig várjuk, hogy jó játékos legyen addig meg ha megsérül egy kezdőnk majd őt dobjuk be? Az ilyen projekt játékosok még mindig akkor tudnak működni ha amúgy van ideje fejlődni. Meddig szeretnénk még a majd jövőre közhelyet elsütni? 19 éves gyerekekkel akik nem Haaland vagy Mbappe vagy Bellingham szinten fociznak nem lesz eredmény. Mi garantálja, hogy a húzóemberek nem mennek el nyerni is valamit? Lehet bízni Mikelben, de ha évekig nincs felmutatva semmi akkor nem fog senki itt maradni a frizurája miatt.
10 napja
de szerinted Sakat jobban fogja rotalni, ha jon egy Nico, Rodrygo vagy Kudus? Szerintem nem es inkabb jatszananak a baloson. Plusz Jesussal nem tudjuk meg mi lesz. Ha a brazil megy, akkor egyertelmu, h a fenti 3bol kell vki. Ha Jesus marad, akkor Doue tokeletes igazolas.
10 napja
Ez megint nem fejlődés, ha ilyen játékosokat hozunk. Kész focisták kellenek, nem ígéretek. Jesust meg ideje lenne elfelejteni
10 napja
Csabi, Doue mindket szelen bevetheto 2 labas jatekos. Errol beszeltem, mikor Kudust iden mar hoznad, de tavaly ugyanigy ellene lettel volna, mire azt mondtad, hogy Saka moge jott volna , igy elfogadtad volna. Doue ugyanez 😉
10 napja
Abszolút nem ugyanaz, Kudus egy bizonyított játékos, ráadásul a PL-ben. Douéről meg azt se tudtátok, hogy kicsoda. Tököm tele van már az ilyen igazolásokkal, ahogy Jackoxi szokta mondani, ilyen játékosokkal a BL-ben sem jutunk előrébb. Ez megint garasoskodás, mert aztán Rayát kurvára el kellett hozni 30 millióból, az a 30 millió tök jól jönne most. Megint az átgondolatlan és felesleges igazolások miatt nem tudunk megfelelő minőségű játékost hozni? Lehet, hogy jó lesz Doue, de ahogy lil is mondta, nekünk nincs 2-3 évünk ezt kideríteni.
10 napja
Várj már Titou, ezt már félig kritikának is felfoghatjuk. Azt akarod mondani, hogy Arteta nem rotál? 😁 Egyébként ti mondjátok mindig, hogy azért nem rotálunk mert nincs megfelelő játékos a padon. Úgy gondolom, hogy ha Arteta nem akarja Sakát kinyírni 24 éves korára akkor kénytelen lesz néha pihentetni. Nevetséges, hogy a PL top5 legtöbb percet játszó játékosa közül 4 Arsenalos volt.
10 napja
Sakat akkor sem rotalna, ha Messi ulne mogitte a padon, es Lil te szoktad mondani, h O a mi Hazardunk, Ronaldonk, Messink, a sztar jatekosunk. O nem lesz rotalva rendesen soha. Arra az 1-1 meccsre meg ott van Jesus, de a francia gyerek is jo lehet. Csabi az Ajaxos Kudusrol beszelek, akirol fogalmad sem volt, h ki az.
10 napja
Az Ajaxos Kudusban igazad van, de a jelenről beszéljünk. Lil, ezt a kérdést néhány napja én is feltettem, mikor azt mondták, hogy nincsenek lyukak. Ha ez így van, akkor minden posztra olyan játékosok vannak, akiket Arteta akart. Ha ez így van, miért nem rotál? Ha pedig nincs minden posztra olyan játékosunk, akkor mégse lettek betömve a lyukak (ezt a felesleges védőigazolásra írtam akkor).
10 napja
Aha szoktam. Meg azt is, hogy egy Rodri és hasonlók minden kupába döntőig mennek és úgy van 5000 percük nekünk meg 10 meccsel kevesebbel összejön az az 5000 perc 1 szezonban a játékosok lábába. Akkor mi lesz ha ne adj isten mi is elérjük ezt a meccsszámot? 5500-6000 perceket tolnak a játékosok? Szép dolog ez, csak érdemes a statok mögé nézni.
10 napja
Csabi te irtad a kis ujjacskaiddal, hogy tavaly elfogadtad volna Kudust, mert Saka moge jott volna. Akkor most mi is van? 🤔 Lil pont azert jon ossze nekik az 5000 perc, mert 10 meccsel tobbet jatszanak. Nalunk meg 4000 korul vannak a jatekosok
10 napja
Tavaly mindenki azt gondolta, hogy Nelsont végre eltakarítjuk, bárkinek örültem volna kis túlzással, viszont ha jelenleg választani kell Kudus és Doue között, nem kérdés, hogy ki az, aki többet dobna a csapaton. De gondolom megint én kezdtem el kötekedni, nem te mosdatod előre a csapatot, ha a legjobb opció nem jön össze.
10 napja
Igen, csak az a baj, hogy Saka bár kurva jó, de akkor sem Messi vagy Hazard szint, hogy mindig minden körülmények között szarrá kéne játszatni. Elsősorban azért játszik ennyit, mert a helyére nincs értelmes alternatíva, és mert Arteta nem tud normálisan rotálni. Doue szerintem jó igazolás lehetne, és fel lehetne építeni, de azt továbbra is tartom, hogy ha csak kölyköket fogunk igazolni, jövőre nem lesz labdába rúgás a BL-ben. És az a minimum, hogy akkor idepattintják Brunot, nem pedig a B/C/D opciók jönnek majd a középpályára Douglas Luiz személyében pl. én a Hato, Doue, Sesko, Douglas Luiz sorral nem lennék elégedett, mert aki rutinos, az nem prémium minőség, a többiek meg még kölykök. A középpályára és a szélre inkább olyat hoznék, aki rutinosabb és már klasszis. Középpályára ez alap, szélre talán lenyelnék egy projektet is, ha jönne Bruno. De amúgy oda is inkább Kudus, Nico lenne az ideális. Igen, akár azért is, mert lehet, hogy a bal oldalra a kezdőbe kell majd inkább ember. Amúgy szerintem nem is fog sajnos szélső jönni.
10 napja
nem kerdes, h Kudus a jobb opcio, de nem biztos, h szukseg van ra, ha Jesus marad, es a top szelsoknek nem biztos h megeri idejonni mivel nem fix a helyuk
10 napja
Ha nem jön szélső, az hatalmas csalódás lenne, oda MUSZÁJ valakinek érkeznie. Nelson remélhetőleg el lesz takarítva, na nem mintha ő sokat játszott volna eddig. Jesustól én simán szabadulnék, úgyis meg fog sérülni és akkor marad Saka, Trossard és Martinelli a szélre, ami nem túl sok. Ráadásul Trossard idén is bizonyította, hogy nem kezdő szintű játékos, Martinelli meg buta, mint a tök. Ha Saka megsérül, a játékunk megszűnik létezni.
10 napja
Jackoxi ezert irtam en is, h Bruno kell, akkor eleg Doue. Nalam tovabbra is a kp fo prior
10 napja
Nekem is ez a bajom, hogy Jesusban bízni amilyen formát mutat, és amennyit sérült, full indokolatlan, és igen, ha Saka megsérül, akkor hiába lesznek ezek itt hárman, rohadt nagy beesés lenne, mert egyik sem tud konstans kiegyensúlyozott szélsőjátékot nyújtani. Az meg, hogy valaki nem fix kezdő, le van szarva, a Citynél is megvan évek óta mindkét szélre a 4 hasonló szintű opció. Régen is még egyszerre volt ott Sterling, Mahrez, Sané... Azóta meg folyamat cserélődik, de megvannak. Ráadásul Jesus akkor még sokkal jobb volt, mikor náluk játszott annál, mint amit a VB óta képvisel. Mi meg rá alapozunk. Nagy hiba. Mondom ezt úgy, hogy leszoptam volna 22 őszén.De ez már nem az a játékos.
10 napja
Azért itt is érzek egy kicsi kettőséget, hogy sírtok, hogy Arteta nem építi be a fiatalokat, de ha feljön egy tehetséges gyerek neve a sajtóban, akkor egyből kiakadtok, hogy tapasztalat kell a padra. Én örülök, hogyha olyan fiatalokat sikerül behúzni, akiknek tényleg megfelelő a profiljuk, és Arteta használni is fogja őket. Kell előre is gondolkodni, meg kell találni az egyensúlyt, de azt se lehet, hogy mostantól a padra csak klasszisokat igazolgatunk.
10 napja
Rilers: Ki mondta, hogy a padra kell igazolni?
10 napja
Rilers: Ki mondta, hogy a padra kell igazolni?
10 napja
Szélsőt én a padra igazolnék, mivel itt van Martinelli-Saka, akik valszeg fix kezdők lesznek jövőre, és akkor még Trossard-Jesus is, és szükség esetén ott van Nwaneri is. Még Martinelli talán kiszorítható, de Saka-t nem basznám le a padra. 8-as posztra kell egy klasszis, tapasztalt játékos, többi posztra szvsz bőven elegendő olyanokat szerezni, akikben bpven van potenciál, és 2-3 év múlva meghatározó játékosok lehetnek.
10 napja
Rilers: Ne haragudj, de mégis mi a biztosíték rá, hogy majd ez a Doué gyerek játszana? Fabio Vieira is ide lett hozva fiatal tehetségnek, kap lehetőséget? Kiwior is csak azért játszott mert kiesett mindenki balról. Akkor hozzunk már olyan embert akit mer is használni az edző.
10 napja
Akkor ebben nincs egyetértés, mert szerintem 3 nagyjából azonos szintű szélső kell két posztra, akik tudnak rendesen forogni. Ezért kéne olyan, aki mindkét poszton kurva jó, mint Kudus vagy Neto, de asszem Nico is szokott mindkét oldalon szerepelni. Az igaz, hogy Jesussal és egy esetleges új csatár igazolással meglennénk létszámban, de minőségben szerintem nem. Jesus visszaesett és sérülékeny, és azért nem is feltétlenül szélső, Martinelli visszatérhet a régi formájához, ha kap egy normális középpályást maga mellé, de sosem lesz egy észlény, ebben kiegyezhetünk, Trossard meg egyértelműen beugrósnak jó. Annak nagyon, de ilyen sebességgel csomószor nettó emberhátrány ha kezdőként szerepel. Nevetségesen lassú.
11 napja
ott is a Barca erte

Nico Williams is the PRIORITY target for Barcelona. The club will offer to pay more than his release clause in exchange for instalments.

However, if Athletic reject they will pay the FULL release clause.

(Source: @DBR8)
11 napja
Mi a faszbol?
11 napja
Nincs pénzük. Vagy megint kibasznak valakit akit ugyanígy csábítottak oda? Nem lepődnék meg. Amúgy Barcolát kellett volna elhozni tavaly. Az a gyerek nagyon tud és mindkét oldalon bevethető.
11 napja
Raphinhaert szaudi klubok erdeklodnek
11 napja
Rapi mellett vinnék Richarlisont, Lautarot, Joao Pedrot, "Gumimacit", Sont, KDB-t, Solanket, Seskot, Kyle Walkert, Leaot, Alissont, Casemirot, Edersont, Salaht, Lukakut többek közt...
10 napja
Úgy néz ki szaud nem adja fel...Ebbű baj lösz gyerök!!!
11 napja
Kezd Havertz és Zini, angolok tartalékosan állnak fel, se Rice se Saka. Nézitek vmelyiket?
11 napja
Majd holnap a magyar-írt nézem ;)
11 napja
Magyarok elegek lesznek az EB-n 😃 Német meccset benyomtam, de egy szar :D
11 napja
németek jók lesznek sajnos...nagyon darálnak... X már bravúr lenne ellenük hazai közönség előtt...Ukránok levegőt nemkapnak olyan nyomást tesznek rájuk...
11 napja
856 pont ez az erőltetett magyarkodás az, ami rohadt irritáló
11 napja
Bocs, h magyar vagyok 😀
11 napja
Nem azzal van a baj, de nem várom el tőled, hogy megértsd.
11 napja
Súlyos kisebbségben vagy pajtás :D Értem én, de le se szarom, hajrá magyarock! ;)
11 napja
Dehogy érted. Okádnom kell attól az olyan nagymagyaroktól, akiknél kint van a Nagy-Magyarország matrica az autón, sír a pofájuk Trianon miatt, de egy MAGYAR mondatot helyesen le se tudnak írni, konteós elmeháborodottak, esetleg nácik is (ezzel a Mi Hazánk bázisát körül is írtuk) és nyomatják orrba-szájba a magyarkodásukat. Ezzel meg a közmédiát írtuk körül. Undorító és szánalmas. Nem attól leszel magyar, mert az arcunkba tolod állandóan a magyar faszságaidat. Jackoxi a mai két meccsről beszélt, de neked ide kellett böfögnöd a hülye magyarszopkodásodat. Ha te számítasz a többségnek, akkor büszke vagyok rá, hogy én a kisebbséghez tartozom. :)
11 napja
Kényszerzubbonyt rád, és irány a diliház gyurcsány elvtárs :D Én csak annyit mondtam, h engem a magyar meccs érdekel, és az egész EB-n a magyar válogatott fog érdekelni, de így van ezzel a futballt kedvelő magyar nemzetiségű emberek 95%-a :D és így van ezzel pl az angolok min 95%-a is, őket a angol válogatott foglalkoztatja...
11 napja
Te fel se fogod, amit írok. Nem ezzel volt bajom.
10 napja
Te nem fogod fel :D Ez nem "magyarszopkodás", csak fura, h közeledik az EB és telibeszarjátok a magyar válogatottat :D
10 napja
Én mindig is telibeszartam, nem is tudok szívből ilyeneknek szurkolni, de a többiekre ez nem biztos, hogy igaz.
10 napja
Csabi, akkor miért nem akarsz más állampolgár lenni? Miért nem csináltatsz más személyit magadnak. Pl Svéd vagy Angol. És akkor onnantól kezdve érezheted magad más nemzetiségűnek. Nem tudok mást mondani egyszerűen.
10 napja
kispesti te egyrészt kussolj, másrészt te se fogod fel. Mivel a focit is kisajátította ez a retkes kormány és ömlik belőle az erőltetett nacionalizmus, ezért nem tudok szívből szurkolni nekik. De tőled sem várom el, hogy ezt megértsd.
10 napja
Igazából nem kisajátította,hanem ez az a kormány amelyik vmit próbál tenni azért,h jobb legyen a magyar foci...pénzekkel,fiatalszabályokkal, akadémiákkal, minőségi edzővel,stadionokkal...Én szopkodom a magyarokat...Büszke vagyok rá 🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺 ...14 éve élek Angliában,angol feleséggel,mégsem lennék soha angol,de még csak kettős állampolgár sem!!! Pedig a feleségem többször megkért rá. Mindhalálig Magyarország!!!! 🙏🙏🙏🇭🇺🇭🇺🇭🇺❤❤❤

Szólj hozzá