Arséne Wenger elmondása szerint valószínűtlen, hogy a januári átigazolási szezonban kísérletet tegyenek egy újabb csatár igazolására.

 

Wengernek jelenleg három támadó áll rendelkezésére Robin van Persie, Marouane Chamakh és Ju Young Park személyében.

 

Wenger annak ellenére sem tervezi a keret erősítését, hogy Chamakh-ot hamarosan egy időre elveszíti az Afrikai Nemzetek Kupája miatt.

 

Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy senkit sem fogok igazolni januárban. Nagy kerettel rendelkezünk, de természetesen abban az esetben, ha valaki bekopog az ajtómon és azt állítja, hogy egy fantasztikus játékos elérhető, akkor nem tudnám visszautasítani a lehetőséget.

 

Ha azon a poszton elkerülnek a sérülések, akkor rendben leszünk, hiszen van Persie, Park, Arshavin és Oxlade-Chamberlain is képes ott játszani. Szóval elég sok támadó szellemű játékosunk van, azonban a sérülések bármikor keresztbe tehetnek nekünk.

 

Chamakh ebben a szezonban van Persie hihetetlen formájának köszönhetően nem sok lehetőséget kapott.

Wengert arról is megkérdezték, hogy esetleg a tervei közt szerepel-e Chamakh kölcsönadása, ám Wenger ezt az ötletet is elvetette.

 

Az önbizalma nincs a helyén (Chamakh-nak) és a kölcsönadás lehetőségét az Afrikai Nemzetek Kupája is nagyban megnehezíti, hiszen rendszerint fáradtan érkeznek vissza a játékosok februárban.

 

Már két héttel a torna kezdete előtt el kell menniük a játékosoknak, majd további két és fél hétig tart maga a torna és ezután további két hetet vesz igénybe, mire fizikálisan is helyrejönnek. Szóval összesen ez hat hét.

 

-zárta szavait Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

12 éve
Törölt felhasználó
chamakhot sajnálom:/
12 éve
Törölt felhasználó
Ha ezt nyilatkozta Wenger,akkor ismét eltudnám hordani mindennek,mert ha nem igazol legalább ne hangoztatná,annyira illúzió romboló,nem értem még mindig miért esik nehezére.
De pont a csatár poszt,ahova kevés lesz Park és Chamakh,nem értem miért kell középszerű fizikálisan is alul képzett játékosokkal alibizni.
Se Park se Chamakh nem képes szerintem nagy áttörésre a PL ben.
Chamakh tól többet vártam,remélem azért még látunk tőle pár gólt.
12 éve
Törölt felhasználó
Vki tudna dobni egy angol sopcast linket, lehetőleg a teljes kóddal(mert újraraktam a sopcastot)

Köszi!
12 éve
danke :)
12 éve
Törölt felhasználó
De szép a pálya és a háló :O :D

Szólj hozzá