A csapat hátvédje Andre Santos a fenomén mellé rangsorolta a csapat csatárát van Persiet, A brazil szerint olyan jól játszik mint egykoron Ronaldo, hiszen vele is játszott egy csapatban. Van Persie szerződése a téma a sajtóban. A felek a szezon végén ülnek le tárgyalni, akinek a szerződése lassan a végéhez ér.

 

A holland remekül termeli a gólokat, ám jelenleg három mérkőzés óta nem talált be. Ám ez a rossz statisztika nem riasztja vissza Santost, szerinte csapattársa megüti Ronaldo, vagyis a fenomén szintjét. A hátvéd a Corinthians csapatában játszott együtt Ronaldoval.

 

Van Persie az egyik legjobb csatár akivel valaha is játszottam, bár volt szerencsém Ronaldoval is együtt játszani a Corinthiansban.

A 28 éves játékos bízik benne, hogy hosszabbítani fog a kapitány.

 

Nagyon remélem, hogy van Persie marad. Egy nagyszerű játékos és az egyik legjobb barátom a csapatban. Az öltözőben is egymás mellett ülünk.

- zárta Santos. A csapat minden tagja nagyon szeretné ha hosszabbítana, így a társak nyomására egyre biztosabb van Persie hosszabbítása. A hosszabbítást elősegítheti ha a csapat benne lesz a Bajnokok Ligáját érő helyek valamelyikében. A kapitány egy rövid interjúban mondta el a véleményét az év végét illetően.

 

Van még hét mérkőzésünk. Azt hiszem, hogy be tudjuk fejezni a harmadik helyen. Nem lesz könnyű, minden mérkőzésen keményen kell küzdenünk.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

12 éve
Törölt felhasználó
Hát igaza van, RvP jövőre is KELL ebbe a csapatba! De szép tőle, hogy Ronaldohoz hasonlítja, aki korszaka legnagyobb csatára volt. Természetesen Henry mögött :D

Szólj hozzá