Robin van Persie kijelentette, hogy túl nagy nyomás van Alex Oxlade-Chamberlain vállán. A 18 éves szélső a hétvégén két góllal vette ki a részét az Arsenal győzelméből. A fiatal angol játékosnak ez volt mindössze a harmadik Premier League mérkőzése és ezalatt a folyamatos jó játékával máris a szurkolók kedvencévé vált.

 

Oxiról, a kapitány mondta el a véleményét, csak dicsérni tudta őt.

 

Alex ey nagyon tehetséges játékos. Mindenki élvezettel figyeli és mindig hozzá tesz valami extrát a játékunkhoz, az emberek csak szeretni tudják őt.

 

A szurkolók ne tegyenek rá nagy nyomást. Amikor még fiatal vagy, egyensúlyban kell maradni, nem szabad nagyon erőltetni a játékot. Fiatal még sok ideje van még. Szóval azt tanácsolom a szurkolóknak, hogy ezzel legyenek tisztában és legyenek türelmesek.

- mondta Persie aki ezzel egy-két szurkoló lelkébe gázolt bele, hiszen egy ilyen játékost nem lehet nem játszatni.

A holland hozzátette még, hogy nagyon emlékezteti Chamberlain saját magára, hiszen ő is 18 éves volt amikor berobbant a Feyenoordba.

 

Emlékeztet a saját időszakomra, én is 18 vagy 19 lehettem amikor berobbantam. Egy fantasztikus játékos és még csak 18 éves. Nagyon fiatal, roppant gyors és technikás játékosról van szó. Akármikor gólt tud lőni vagy asszisztálni. Nagy jövő áll előtte

- zárta a kapitány

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá