Ahogy várható volt, a Shakhtar Donetsk csapata elutasította az Arsenal első hivatalos ajánlatát a játékosukért, Mykhalyo Mudryékért.

Mint hétfőn írtuk, az Arsenal egy 65 millió eurós összértékű ajánlattal indított, ami 40 milliót készhez garanált volna az ukrán csapatnak, a maradék 25 millió eurót pedig bónuszok formájában.

Az ukránok azonban úgy gondolják, hogy Mudryk legalább olyan minőségű játékos, mint Antony vagy Jack Grealish, akikért 100 millió eurós átigazolási összeget fizettek korábban, ezért ők is legalább ennyit akarnak kapni a szélsőért. Az Arsenalnál ugyanakkor úgy vélik, már az első ajánlatuk is versenyképes volt, tekintve, hogy Cody Gakpo mennyiért igazol a Liverpoolhoz a következő napokban.

Ezzel együtt az összes hiteles forrás azt írja, hogy a tárgyalások folytatódnak a klubok között, és ha az Arsenal emel az ajánlaton, vagy többet ígér készhez az összegből, a Shakhtar végül nem gördít akadályt az átigazolás elé. A játékossal való megegyezés vélhetően nem okoz gondot, Mudryk szívesen igazolna az Arsenalhoz.

Az Ágyúsok idén nyáron is szerettek volna szélsőt igazolni, akkor még a wolverhamptonos Pedro Neto volt az első számú kiszemelt, bár Mudryk már akkor is szerepelt Arteta radarán. Az Arsenal akkor még nem tett ajánlatot az ukránért, sőt, valójában akkor a Brentford állt a legközelebb Mudryk leigazolásához.

Bár idén télen is sok klub érdeklődik Mudrykért, ajánlatot egyedül az Arsenal tett érte, és szakmabeliek úgy gondolják, hogy az átigazolás jó eséllyel végbe megy idén télen, ha Artetáék emelnek az első ajánlatukon.

Korábban írtuk:

Benyújtotta első, hivatalos ajánlatát az Arsenal a Shakhtar Donetsknek Mykahlyo Mudrykért, írta hétfőn este Fabrizio Romano, amit később minden hiteles angol forrás megerősített.

Az Arsenal elsődleges kiszemeltje a télre vonatkozóan a 21 éves ukrán válogatott szélső. Romano szerint a londoni klub 40 millió eurót ajánlott készhez az ukrán klubnak, további 20 milliót pedig bónuszok formájában.

A Shakhtar hivatalosan még nem válaszolt az Arsenal ajánlatára, de minden bizonnyal a tétel ebben a formájában elutasításra kerül. Az ukrán klub részéről többször is elmondtàk, hogy legalább 100 millió eurót várnak Mudrykért, de az Arsenal - sőt, minden bizonnyal egyik érdeklődő csapat sem hajlandó ennyit kiadni.

Ezzel együtt a Guardian szerint az Arsenalnál bíznak abban, hogy előbb vagy utóbb, sikerül olyan konstrukciójú ajánlattal előállni, amit jó eséllyel a Shakhtar is elfogad majd, de ehhez még több tárgyalásra lesz szükség.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (208)

1 éve
De Zerbi on Mudryk:

"He is a fantastic player, I think he can win the Ballon D'or in the future."

I like him as my ex-player, but I’m now Brighton's coach, and we can't buy Mudryk."
1 éve
nagyon vad pletykak alapjan igy nezbet ki jovore a kekek kpja

Enzo, Rice, Bellingham
1 éve
Lehetetlen! Örülhetnek ha 1-et sikerül közülük megvenni. Ki is a Chelsea tulaja? Tudtommal nem olajmágnás pénzherdálók. Durvábban költenek, mint Abramovic idején.
1 éve
attol meg lehet rohadt sok penze sajnos, es ha elszort 300 millat felelotlenul, akkor elszorhat 300 millat jol is a kovetkezo nyaron akar.
1 éve
Mérget vennék rá, h Vlahovicot most télen behúzzák.
1 éve
elegge lehuztak Gakpot, es igazabol Felixet is, de szerintem sem fog jonni a portugal
1 éve
Na legyen mar valami uj hir a Mudryk ugyrol 😀 Azt is adnam ha most az ukran jonne csak es nyaron Felix helyett ugyanannyiert Bellingham-t celoznank meg. Uristen mekkora csapat lenne az 😀Igazabol kicsit ellent mondok ezzel magamnak, de abban nem vagyok biztos hogy a portugal valaha ki tudna szoritani Jesus-t kozepcsatar poszton, a szelen meg teljesen megvagyunk, igy rotacioban eleg nagy luxus lenne horror aron. Fizikalisan a brazil joval elotte jar. Nketiah-ban is nagyon bizik Arteta + Balogun is lehet meggyozi ha igy folytatja. Lehet tenyleg full kamu az egesz Felix ugy.
1 éve
Felix szerintem nem realis cel, csupan Mendes vinni akarja az ATM-bol es beajanlotta nekunk is, ha mar Neto nem jott ossze. Szerintem csatar sem fog jonni, mert annak is max kolcsonbe lenne ertelme. Jovore jon vissza Balogun, Nketiah nem veletlenul hosszabbitott, Jesus mogott lesz ket fiatal angol tehetseges tamadonk.
1 éve
Netot ne emlegessétek pls, a mai napig fáj, hogy így félrementek a dolgai a sérülések miatt, pedig előtte mekkora kedvencem volt... Összességében sajnos érthető, hogy végül nem igazoltuk le. Hoznia kellene egy nagyjából sérülésmentes idényt a régi formájában, hogy újra komolyan lehessen venni. Pedig ő mindkét szélen jó lehetne. Háát... Bellingham nekünk szerintem felejtős lesz, de én amúgy Mac Allisternek is tudnék örülni. Illetve ha kiesik a Soton, Laviara is rápróbálhatnánk a nyáron, Partey utódlása asszem megoldott lenne jó időre. :D Csak asszem ott van a Citynek visszavásárlási joga, de javítsatok ki, ha tévedek.
1 éve
sajnos ilyen ez a serulekenyseg, nekunk kell a legkevesbe bemutatni. Diaby, Rosicky, Wilshere, Rowe stb.. Lavia jo lenne, de nekem is ugy remlik, hogy a Citynek van elojoga
1 éve
Jó lenne, ha nem baszakodnánk január végéig hanem minél előbb letolnánk. Nem akarok egy újabb Vlahovic-sagát, mikor magunkat fingatjuk meg. Ha Mudryk nem elérhető, akkor jöjjön más, csak jöjjön, mert kellenek még emberek.
1 éve
Enzo a Chelsea-ben köthet ki. Liverpool nagy lúzer lesz, ha róla is meg Bellinghamről is lemarad.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Azért a pool jól erősített mostanában. Én nem tudnám őket átigatolások terén lúzernek nevezni. Meg a poolnak innen szinte biztos a top4, a Chelseanek messze nem és nem tudom mi kell ahhoz hogy a Chelsea a pool előtt végezzen mert szerintem ez 90%-ban nem fog megtörténni. A poolnak amúgyis erős a kp-ja.
1 éve
Miért lenne biztos a Poolnak a TOP4? Ott a City, ott vagyunk mi, marad 2 hely, amire a Newcastle, MU és Spurs is jó sansszal pályázik, de még a Chelsea-t sem szabad leírni. A Liverpoolnak pedig már pont, hogy nem erős a középpályája, kell a vérfrissítés. Millner már semmit nem ér ezer évesen, Henderson, Thiago és Fabinho mind 30 körüliek, és visszaesett a formájuk. Keita pedig összességében nem vált be. Van egy Harvey Eliott, aki fiatal és minőség, de amúgy rajta kívül nincs egy olyan játékos, akire hosszútávon tudnának építeni a középpályán. Nem véletlenül voltak olyan vadabb pletykák is, hogy akár Bellingham és Enzo is kiköthet ott. Nyilván ez nem reális.
1 éve
Pool-nak pont a kozeppalya a gyenge pontja most te megmondo ember 😂 Igazabol ezert szenvednek elol mert alig kapnak hasznalhato labdat a tamadok es ezt Pool-osok is mondjak.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
A pool tudta csak legyőzni a Newcastlet, és a Mu se hoz olyan szintű játékot mint a pool. Ha a Liverpool hozza továbbra is ezt a jó formáját, akkor a Mut de szerintem a spurst is szinte biztosan előzni fogja.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
A tottenham semmilyen játékokkal hozta a pontokat de ez nem fog mindig így menni. Hidd el
1 éve
5 éve így megy, de oké
1 éve
Most se ertem miert Gakpora csaptak le, ahelyett, hogy a kp-t raknak rendbe 🤔
1 éve
Gakpo szerintem félig-meddig pánikigazolás a sérülések miatt. Hosszútávon Firmino helyét és szerepkörét éppen átveheti, csak nem biztos, hogy fogja azt hozni amit a brazil a prime éveiben.
1 éve
Azért amennyit fizethet a Chelsea nem csodálom, hogy nem akarnak ennyit kiadni érte. A Poolt is el akarják adni, nem hinném, hogy ekkora összeget a mostani tulaj engedne. 120 millió euró fölötti összeget én se biztos, hogy kiadnék érte, bármennyire is tűnik úgy, hogy hosszútávon is meghatározó játékos lehet.
1 éve
120-at akarnak kapni érte, csak egyösszegben. A Chelsea ajánlana többet is, csak részletekben. Vagy valami ilyesmit olvastam. Nem tudom, Van Dijk példája szerintem mutatja, hogy ha valaki ennyire jó, és hosszútávú megoldás, akkor nem kell rá sajnálni a zsetont. Nyilván nem vagyok scout, ők tudják, hogy van-e olcsóbban hasonló minőség, de nekik most a középpályán nemigen kellene spórolgatni.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Arsenal1220, én ezt nem egészen így látom. Ha megnézzük a számokat akkor azt látjuk hogy elől lettek egy kicsit gólszegények a támadóik, nem is véletlen hogy Gakpora mentek rá. A pool mindig lefocizta az ellenfeleit, csak azért nem nyerte meg az idén a meccseit olyan számban mint tavaly, mert elől nem használták ki a lehetőségeiket. A középpálya még mindig erős náluk. Fabinho, Keita, Thiago, Henderson még hoz egy elfogadható szintet, Eliott is javulgat, Carvalho is kezdi felvenni a tempót. Igazából 1 jó kp kéne oda csak, de ha nem is érkezik oda senki, az idén tőlük még így is elvárható a top4.
1 éve
"A pool tudta csak legyőzni a Newcastlet" Komolyan nálad semmitmondóbb értelmetlenebb érvelés nem létezik a világon. És ez mit bizonyít? A poolt meg a united verte el, aki meg ikszelt a Newcastlellel. De mondok jobbat: A united kapott hatot a citytől, a pool meg elverte a cityt. Ebből milyen konzekvenciát vonsz le?
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Lilchilli, ha ezekből a statokból te nem látod hogy a Pool, Spurs, Utd hármas közül a pool játszik a legminőségibb focit és ők is azberősebbek keretileg is, akkor csak sajnálni tudlak. Ilyen hülyeséget mint komment rég olvastam, amit írtál.
1 éve
nem tudom Te mit nezel iden, de Thiagonak van 715, Keitanak 23, Hendonak 724 perce a PL-ben. Egyik tobbet serult, mint a masik es mar 30 folott vannak. Elliot es Carvalho meg nem igazan szint, nem veletlenul jatszik sokszor 4-2-4-ben a pool, mert nincs kp-juk. A tamadoik es foleg Nunez tenyleg nem eleg eles a kapu elott, de a kp hiany miatt messze nem tudjak dominalni a meccseket, mert nincs meg a minoseg kozepen
1 éve
2013-ban megvertuk az Allianz-ban a Bayern-t szoval elvileg jobbak voltunk naluk hiaba nyertek meg vegul lazan az egesz sorozatot 😂 Fu bazmeg az ilyen megnyilvanulasidbol latszik mennyire satu vagy az egeszhez. Szopod a latinokat aztan ezzel kifujtal oreg😀
1 éve
Az nem stat amit te leirtal 😂😂
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Akkor nézzük meg a táblázatot és mindjárt azt látjuk hogy a pool gólaránya jobb mint a spurs, Utd kettősé nem véletlenül. Ami a keretet illeti, a poolnak Klopp alatt mindig több volt a támadószelleműbb játékosa. Ezt azért kifelejtetted 😉
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
A "nagy statok" mellett.👍
1 éve
Persze, hogy nem véletlenül jobb mert rúgtak 9-t a Bournemouthnak. Innentől kezdve megint semmi alapja nincs a mondandódnak. Ezen a meccsen kivül a Pool ugyanolyan gólaránnyal van mint a Spurs meg United.
1 éve
Szerintem a MU bejön a top4-be, most, hogy már nincs ott CR, bőven van esélyük rá. A Chelsea kérdőjel, a Newcastle lehet, hogy ki fog pukkadni, azért nagyon durván erőn felül teljesítenek, azzal a kerettel inkább az EL/Konferencia Liga helyek valamelyikére várhatóak. A tavalyi összeomlásunkból ítélve magunkat se raknám még a TOP4-be. Aki fix, az a City, a Pool is kérdéses, nem tartom őket erősnek, de a támadóik bármire képesek még ha nincs is középpályájuk. A csirkék pedig véleményem szerint becsalják magukat a top4-be, majd Kane rúghat pár tucat tizit, ha szorul a hurok. Egyáltalán nem lefutott és a Castle is bele tud szólni ha nem is úgy, hogy bejut a TOP4-be, de pontokat vesz el a "nagyoktól".
1 éve
csak ebben benne van a cseresznyesek elleni 9-0 ahol minden bement nekik, ami csak kapura ment. Majd menesztettek is Parkert
1 éve
Csabi nagyon pesszimista vagy velunk kapcsolatban
1 éve
Szerintem nem, ez egy fiatal csapat, nem biztos, hogy bírni fogjuk a nyomást és az iramot, mellesleg látványosan rövid a keret, teszem azt Partey sérülése hatalmas problémákat okozna, amit nem tudnánk kezelni. Emellett a bírók rendre ellenünk fújnak, ha a végéhez közeledve még mindig elől állunk, akkor ez fel fog erősödni. Jó esélyünk van a top4-re, de messze még a vége, nem lehet 100%-osan kijelenteni, másrészt láttuk, hogy tavaly is jelentős előnyből elbuktuk. Remélem, hogy ez nem fog megismétlődni, de ne írjuk még le a többi csapatot.
1 éve
szerintem tavaly mas volt a szitu, egyreszt sokszor nem tudtunk golt loni, iden mi vagyunk az egyetlen csapat, aki eddig minden PL meccsen golt lott, mi lottuk a masodik legtobb golt eddig a szezonban es mi kaptuk a masodik legkevesebbet. Sokat fejlodott a csapat tavaly ota fejben is, es ha nincsenek is palyan, de Jesus es Zini igy is tudnak segiteni a mentalitasukkal a fiataloknak. Tavaly hatalmas hatranyba kerultunk azzal a -9 ponttal, plusz valoban hiaba volt tetemes elonyunk, ott 3 kulcsemberunk dolt ki szezon vegere, plusz volt, hogy White vagy Gabriel is hianyzott. Persze serules megint johet, de en ezert bizom benne, hogy nem csak Mudryk, hanem egy kp is fog erkezni a telen.

Szólj hozzá