• Arteta Aubameyangról

    Természetesen téma volt Aubameyang távozása is Arteta mai sajtótájékoztatóján.

    Mint ismert, a gaboni játékos a deadline day-en igazolt a Barcelonához, majd a csatár a bemutatásán elárulta, sajnálja, hogy távoznia kellett az Arsenaltól, ahol jól érezte magát, problémája csak Artetával volt.

    "Nagyon hálás vagyok Aubameyangnak azért, amit a klubért tett, azt követően, hogy ideigazoltam. Én a megoldásként látom magam ebben az egyenletben, nem a problémaként."

    "Szerintem a lehető legjobb módon végződött ez a helyzet. Az a futball része, hogy változik az összkép és változnak a dolgok. Ami egy hónapja történt, már nem biztos, hogy olyan fontos, csak a most van, és hogy mit lehet tenni a jövőben. Azt gondolom, hogy itt a legjobb döntés azzal született, hogy átigazolt a Barcelonához. Több megbeszélésünk is volt, a klub, a játékos és az ügynöke között, ami történt, az közös döntés volt."

    "Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy én a megoldást jelentettem a kérdésben. Ezügyben a lelkiismeretem tiszta, bárki szemébe bele tudnék nézni. Lehet, hogy követek el hibákat, de mindig a klub érdekeit tartom szem előtt, és a klubot akarom védeni." 

  • Arteta a téli átigazolási időszakról

    Az Arsenal kissé csalódást keltően zárta a téli átigazolási időszakot, miután egyetlen játékossal sem erősödött az Ágyúsok kerete a télen, miközben Kolasinac, Pablo Marí, Chambers, Maitland-Niles és Aubameyang is távozott a csapattól.

    "Úgy gondolom, hogy helyes döntéseket hoztunk januárban, főleg a végül távozó játékosok esetében. A keret összeállítása és az adott játékos szerződéses helyzete sokat nyomott a latba egy-egy döntés meghozatalakor. Igazságosan kellett eljárnunk azon játékosok esetében, akik nem játszottak túl sokat a szezon első felében."

    "Eduék továbbra is remek munkát végeznek. Egy dologban biztosak vagyunk: csak a legjobb játékosokkal, csak a legjobb emberekkel akarunk erősíteni. Amikor kapkodva, nyomás alatt kell döntést hozni az igazolásokkal, nem születnek jó döntések, és emiatt úgy döntöttünk, januárban nem igazolunk."

    "Bízom a játékosainkban és a bennük rejlő minőségben. Jó a kapocs közöttük, megvan a kémia, és szükségünk lesz a szurkolóinkra is, ők kulcsszerepet töltenek majd be. Mindent megteszünk majd, de meccsről meccsre gondolkodunk."

  • Tomiyasu visszatérhet

    Mikel Arteta szűkszavúan nyilatkozott a keretéről a Wolves elleni meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján.

    Az azonban jó hír lehet, hogy a csapat kulcsjátékosa, Takehiro Tomiyasu lehet, visszatérhet csütörtökön.

    "Óvatosnak kell lennünk Tomi-val, mert folyton kiújul a sérülése ugyanazon a helyen. Már napok óta edz, majd meglátjuk, bevethető lesz-e csütörtökön." - mondta Arteta.

  • Folytatódik a bajnokság

    Egy kisebb szünetet követően folytatódik a bajnokság az Arsenal számára, az Ágyúsok a Wolverhampton vendégeként játszanak Molineux stadionban csütörtök este.

    A negyedik helyért folyó ádáz küzdelemben fontos mérkőzés vár Arteta együttesére, miután kedden az egyik rivális, a Manchester United csak 1-1-es döntetlent ért el a Burnley otthonában. A Tottenham szerda este játszik a Spurs ellen.

    Az Arsenal a hatodik helyen áll a tabellán jelenleg, a Wolverhampton a 8., és jó formában vannak a Farkasok, az elmúlt öt mérkőzésükön veretlenek, nehéz munka vár tehát Lacazette-ékre csütörtökön.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (189)

2 éve
azért azt vágjátok hogy Holding fullosan lehozta a védőmunkat amikor beallt? sztem ez volt a legjobb meccse Arsenal mezben
2 éve
19 perc alatt nagyot jatszott ez teny, es kellett is ez most tole, mar csak azert is, mert a beiveleseket jobban ki tudja fejelni, mint White. 9 tisztazas, 3/3 megnyert parbaj, 1 blokkolt loves.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
holdingot nem vèletlen tartjàk itt, kezdöhöz sorozatosan kevès,de ilyen beugronak jò es türi a padozàst is. Viszont gabrielnek meddig van szerzödese? mert elèg kemèny dijk ès rubèn mellett màr a pl legjobb vèdöje. white is abszolute elit, saliba is. kemèny lesz. nagyon kène a bl hely ha meglenne akkor iszinyat izgalmas nyàr elè nèznènk.
2 éve
Neves egyértelmű pirosat érdemelt volna! Nem is értem az videozás után hogyan nem lett az, de végülis az a lényeg hoztuk a három pontot.
2 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Amugy azt hittem a sajtò miatt neves azèrt ràtesz egy lapàttal ellenünk. Most vagy nem akar ide jönni vagy ez volt a lapàt akkor viszont elèg kevèske.
2 éve
Ramsdale es White kozott van az uj Bromance, amik ezek ketten muvelnek 1-1 neccs utan az zsenialis. Szerintem kozoluk kell kikerulnie a k9vetkezo kapitanynak, esetleg Ode.

Tierney nagyon visszarsett a serulese ota es mar reg nem hizza azt, amiert sokan megkedveltuk sajnos, mintha a harciassagabol is visszavett volna.
2 éve
Sajnos csak a gól után tudtam becsatlakozni, hát nem volt egy hű de szuper meccs, de erre lehetett számítani. Fő a 3 pont az ilyen találkozókon. Nyilván amiről mindenképp szót kell ejteni, az Martinelli esete. Igen, ha szigorúan a szabályokat vesszük, akkor vékhetően jogos volt a dupla sárga, ugyanakkor amit Arteta is elmondott, a valóságban ezt soha nem szokták alkalmazni. Ilyenkor mindig egy sárgát adnak. Hihetetlen, hogy mennyire szúrja a csapat esetleges 4. helye a fasszopó angol bírók szemét. Persze lehetne a játékosoknak is több esze, mert sokszor a saját idiótaságunknak köszönhetjük a kiállításokat, és erre jön rá a genyó sporik részrehajlása. Már esküszöm többet vagyunk emberhátrányban, mint 10 emberrel. Másik meg Lacazette. Én nem tudom mi a fasz van ezzel az emberrel, oké, hogy jó mezőnyben, de kb. Gabriel több gólt lő, mint ő. Semmit nem tud belőni. Ott van a pályán, és nem is izgul az ember, mert úgyis tudja mindenki, hogy nem fog belőni semmit. Pedig tavaly azért nem termelt rosszul, én tartok tőle, hogy ez akár a TOP4-ünkbe is kerülhet. Amúgy Martinelli így OFF a kövi meccsre, és Xhakának is az 5. sárgája volt, úgyhogy lehet, hogy máris gondban leszünk, hogy ilyen szűk a keret. Még lesérül egy-két ember edzésen, és kakukk.
2 éve
Elneney/Loki es Rowe visszakerulhetnek a kezdobe.
2 éve
Laca engem is idegesít, nagyon szeretem őt, mert mindig hajt és odateszi magát, de minden meccsen kihagy egy ajtó-ablak ziccert. Az első félidei még oké, gyorsan el kellett lőnie állítgatás nélkül, de a kiállítás utáni... el kellett volna csak gurítania. Remélem, nem üt vissza, hogy nem hoztunk januárban csatárt, szerintem mindenképp nagy felelőtlenség volt akkor is, ha "nem volt elérhető ember a piacon". Simán a top4-be kerülhet ez a döntés.
2 éve
Neves is orulhet, hogy nem kapott erosebb lapot, igazabol, kb Lacanak koszonheti, hogy nem jatszotta el a nagyhalalt. Nagyon csunyan racsuszott az achillesere.

Martinelli 2os lapjat tovabbra is nagyon erosnek erzem, igy raaludva egyet, de a Brentford meg kell legyen igy is.

Van 8 nap rendberakni a fejeket!
2 éve
Szerintem Neves esete nem volt poros, Martinellinek meg mindkét megmozdulása egyértelmű sárga, hihetetlen baromság volt a bedobó játékost meglöknie, mert semmit nem ért vele. Max annyit lehet rajta vitatkozni, hogy egy támadást állított csak meg, amiérr nyilván nem kéne kiállítani. Amúgy ilyet utoljára a magyar-északír meccsen láttam, akkor legalább nem minket sújtott ez. Legalább talán Saka átkerül a balosra, bár inkább ESR fog ott játszani. Amúgy ha az olyen meccseket, akarzilyen játékkal is be tudjuk húzni, akkor meg lesz a top4, egy biztos Lacanak egy szimtet feljebb kell lépnie, vagy Nketiaht kell erőltetni, hátha ő kezdi el rugdosni a gólokat.
2 éve
Auba CP elleni pirosa? Az sem volt kulonb, sosem kapott meg pirosat, erre egy oylan miatt kiszorjak. VARral visszanezve. Neves achillesre csuszott ra nyujtott labbal. Akkor is tulzo volt, hiszen, te sem tudsz nagyon felhozni meg egy peldat ilyenre. Egyszeruen nonszensz, hogy folyton ennyire lathatoan ellenunk fujnak. Martinellit szet faragtak a meccsen es 1 sargat sem kapott abbol a Wolves, sot Ok mefusztak kettovel az egesz meccset, mi meg 5ot kaptunk megint. Pedig nem jatszunk durvan. Reklamalasert meg idohuzasert kapunk lapokat....
2 éve
Nyilván érződik a kettősmérce, de attól még adható volt a 2 sárga sajnos.
2 éve
Ertem a szigoruan nezett stabalyok alapjan 2 sarga, de akkor ezen szigoru szabalyok a masik oldalon miert nem ernek sargat. Miert csak nalunk vannak szigoruan nezve. Utana neztem annak az ir-magyarnak, hat ott emberunk azert nem ugyanazon merteku dokgokat tett, mint Martnelli.
2 éve
Külön-külön mindkét sárga jogos volt, de így egyben nem. Nem értem, miét lehet ilyet csinálni, nem hagyja meg a játékosnak a mérlegelés lehetőségét, mert a második szabálytalanságát úgy követte el, hogy még nem is volt sárga lapja. Butaság volt, amit csinált, tanul belőle bizonyára, de azért elég túlzó volt. Nevesé nálam egyértelmű piros volt, talppal találta el Laca sarkát, nyújtott láb és hátulról. Ne aggódjatok, Xhaka pirosat kapott volna. De ezt még csak vissza se nézték nagyon.

Szólj hozzá