Csütörtök napközben a Brentford csapata ellen játszott egy felkészülési meccset az Arsenal a válogatott szünet alatt bevethető játékosokkal.

Az Arsenal tájékoztatása szerint az Ágyúsok háromvédős felállásban kezdték a meccset, a védelemben Pablo Marí, Gabriel és a covidból felépülő Ben White játszott. A brazil játékos ráadásul eredményes is volt a mérkőzésen, miután az egyik szögletből való sikertelen Brentford-tisztázást követően elé pattant a labda.

A mérkőzés embere azonban a sokat támadott Cedric Soares volt, aki bal oldali védőként játszott, és két gólt is szerzett: egyet a kapust átemelve a 76. percben, majd Pepé beadását követően, fejesből a 89. percben.

Az Arsenal részéről a negyedik gólt Alex Lacazette rúgta egy remek szabadrúgásból, miután Aisnley Maitland-Nilesszal centikkel a tizenhatos előtt szabálytalanodtak.

A kapuban Aaron Ramsdale kapott helyet, de az angol hálóőrnek viszonylag csendes meccse volt.

Calum Chambers a jobb szélen játszotta végig a meccset, a középpályán pedig az Elneny-Maitland Niles kettősnek adott helyet Arteta, bár az egyiptomi helyére a fiatal Charlie Patino-nak kellett kényszerből beállnia a 33. percben.

A támadófrontban a Lacazette-Pepe-Gabriel Martinelli trió játszotta végig az egész mérkőzést.

Arsenal-Brentford 4-0 (0-0): Ramsdale, Chambers, Holding, Marí, White (Hutchinson 76), Cedric, Maitland-Niles, Elneny (Patino 33), Martinelli, Lacazette, Pepé.

Gólok: Gabriel (46), Lacazette (60), Cedric (76, 89). 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (146)

3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Érdemes lenne figyelni Giourit a niceből egész tehetségesnek tünik 21 éves csatár
3 éve
ot vhol mar olvastam velunk kapcsolatban
3 éve
Egy ideig biztos hanyagolnám ezt a Ligue 1-ból igazolást mert mostanában a legtöbb játékossal nagyot lehet bukni(Pepe,Lemar,Bakayoko,Mendy,Osimhen)
3 éve
Lemar abszolút magára talált az Atletiben. Asszem mióta 3 védős rendszerre váltottak, sikerült Simeonénak megtalálnia a helyét. Múltkor néztem félszemmel a Villareal elleni meccsüket, abszolút a legjobbjuk volt szerintem a francia. Nem lett volna hülyeség anno elhozni, itt a kezdetektől jó lehetett volna Wenger kezei alatt. Másik Osimhen, akiről azért tudok véleményt mondani, mert elég sok Napoli meccset láttam tavaly... Illetve hát sajnos sokszor sérült volt, de ég és föld volt a csapat játéka vele és nélküle. Ha azt veszed, 1500 körüli játékperce volt tavaly, és úgy szerzett 10 gólt, ami azért nem olyan szar. Ha egy teljes szezont le tudna nyomni, bőven lehetne ez a szám magasabb is. Elég komplex jó játékos, akire fel lehet lövöldözni a labdákat is, de közben meg gyors, játékban is egész fasza. Én felvésném a nevét arra a listára, amelyen Lacáék esetleges utódai szerepelnek. Realitása nincs, mert Laurentis nagyon sokért vette, és alapból egy nehéz tárgyaló partner, magyarán bukni biztos nem szeretne rajta, 80 milliót meg azért nem ér. Kérdés, ki érné meg? Csak mert akiket akár én is el tudnék képzelni, és Te is felsoroltál a minap, szintén 70 millió körüli játékosok minimum. Gondolok itt pl. Lautarora, Calvertre, Isak-ra... Egyébként Bakayoko is javított a renoméján Olaszországban.
3 éve
Tudom, hogy mostanában jobban játszik. Csak tudod ez a kettős mérce nem tetszik... 72 millióért vették Lemart ehhez képest 3 év alatt találták meg a posztját. Nálunk Pepe eddig minden évben jobb statokat hozott mint Lemar ehhez képest folyamat szidva van. Ha pepet szidjuk akkor meg Lemar mégtöbb kritikát érdemel. Osimhennél látom, hogy kevés percet hozott de nála meg a 70 milliós vételi árcédulát nem bírom megérteni. Középcsatárként franciaországban is 13 gólt lőtt 24 meccsen talán ami 20 évesen szép teljesitmény de kicsit kevésnek érzem egy ekkora összeghez még ha fejlődik is. Bakayoko meg lehet javított de 4 év alatt a 3. csapata kölcsönben úgy, hogy 45 millióért lett vásárolva. Egyébként azért mondtam, hogy nem is bánom, hogy nem vettünk csatárt és várunk vele egy évet mert így kiderül, hogy Lautaro,Isak,Vlahovic tudja-e tartani a tavalyi formát vagy fejlődni esetleg ne adj isten csak egy kiugró szezon volt és egyébként középszerek. DMC nekem tavalyról is úgy rémlik, hogy nagyon bekezdett aztán meg szépen visszaesett a végére szóval nem feltétlen hoznám mert az Everton közvetlen riválisnak úgyis csak áron felül adná el annyit meg kétlem, hogy ér.
3 éve
nem lattam a valogatott meccset, de megint egy tortenelmi sikert sikerult osszehozni, sot 2-t azzal, hogy Albania gol lott nekunk es meg meg is vertek minket
3 éve
azt jobb is hogy nem láttad. rég idegeltem fel magam mérkőzésen ennyire,mint most!
3 éve
Valahol várható volt ez a visszaesés, én az utóbbi időben sem láttam túlsagosan pozitívan a válogatott játékát, annyi hogy Rossi viszonylag jól összerakta a védekezést meg van 3-4 jobb játékosunk. De azt eddig is látni lehetett hogy alig jutunk el a kapuig csak eddig abból a kevés helyzetből gólt lőttünk. De aztán ez hosszú távon nem megoldható így most nagyjából ez a valóság.
3 éve
Az a baj, hogy itt ha kiesik 2-3 játékos az alapcsapatból, nemigen tudjuk pótolni. Nevetséges, hogy a lassan veterán - egyébként focizni nem tudó - Szalai még mindig a legjobb csatárunk, de kizárólag a fizikuma miatt. Nincs alternatívája sem, nem még utóda. Ilyenek meg, mint Botka szárnyvédőként vicc kategória. Azért ott ha egy Nego rohangászott volna, akiben van sebesség, finesz... Az a baj, Rossinak is megvannak a kis kedvencei, és az istennek nem hajlandó változtatni. Dzsudzsák és Bognár István bőven lehetne kerettag. Most azon túl, hogy nemigen követem a magyar focit, de annyi semmilyen játékosunk van, azt sem tudom kicsodák, nehogymár Dzsudzsi ne férjen oda a padra, de Bognár Pista is megérdemelné a lehetőséget. Bezzeg ilyen Kleinheislerek feszt lehetőséget kapnak csak azért, mert "hajtanak", de a jótól ő is kurva messze van. Az meg, hogy Rossi nem volt képes tegnap időben belenyúlni, mikor közünk nem volt a meccshez, vállalhatatlan kategória. Mondjuk várható volt, hogy a VB nagy falat nekünk. Engem nem is érdekel, úgy vagyok vele, ha kijutunk valahova, az jó és pozitív, szurkolok, de ha nem, az sem igazán érint meg.
3 éve
a napokban megint megjelentek Contes hirek, miszerint felvettuk vele a kapcsolatot es szobeli eloszerzodest kotettek vele hogy Arteta utan O lesz az edzo, de ezeket Romano ma tagadta
3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
nem lenne szerencsés szerintem. mindenkép potter rodgers ten hag féle játszos kell. amekkora fizut kapna conte abbol futja pottert kivásárolni
3 éve
egyaltalan nem lenne, Conte kerulje messzire a csapatot
3 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Azért oké hogy andorra de làtni ha Saka normális jàtszotársakkal van a pályán mi van. Beadásából gol. Majd gp. végül fejesgol. Jol nyomta.
3 éve
nem egy eros ellenfel, de Saka 1 gol 2 passzt osztott ki Andorra ellen

Szólj hozzá