• Arteta: Csalódottak vagyunk

    "Szerintem voltak erős pillanataink, egy trükköss csapat ellen játszottunk. Nem egyszer megtréfáltak már nagy csapatokat, ez nem véletlen. Sokat dolgoztunk, a nehezebb részét abszolváltuk, hiszen mi szereztük a vezető gólt. Frusztráltak vagyunk, mert meg akartuk tartani a három pontot, de ilyen a Premier Liga. A góljuk szerintem lesről született, de majd kapunk egy bocsànatkérő levelet, amivel nem leszünk előrébb, hiszen megadták a találatukat."

    "Először nem sikerült nyernünk két egymást követő meccsen, a mait is nagyon meg akartuk nyerni. Ez is mutatja, milyen nehéz következetesen nyerni bajnokságban, mert mindent meg kell tenni a pályán, és bizonyos döntéseknek is a mi oldalunkon kell lennie."

    "Holnap edzünk, ki kell elemeznünk a Brentford elleni meccset, hol tudunk mèg javulni. Aztán hétfőtől a Mabn City elleni meccsre fókuszálunk."

    "Örülök Leo góljának, mert nagyon jó a szűk területen, a mozgásával becsapja az ellenfelet, jó érzékkel érzi, hova érkezik a labda, jó döntés volt beállítani őt."

  • Döntetlent játszott a csapat

    Noha Trossard góljával megszerezte a vezetést az Arsenal, a hazai pályàn játszó csapatnak meg kellett elégednie a döntetlennel, hiszen Ivan Toney révén kiegyenlített a Brentford.

    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Toneynak gólpasszt adó Norgaard lesen volt az akció során, de a VAR-t kezelő Lee Mason elfelejtette bevonalazni a leshelyzetet.

    Folytatás szerdán a Manchester City ellen.

     

  • Balogunról

    "Nagyon örülök neki. Egy olyan srác, akinek tiszta jövőképe van, és nagyon bátor. Beszélgettünk vele a szezon előtt, hogy a Reims megfelelő hely lesz-e, és nagyon örülök, hogy ilyen teljesítményeket nyújt."

  • A Manchester City üzleti turpisságairól

    "Ne haragudjanak, erre nem tudok válaszolni. Én nem láttam semmi rendellenest, amíg ott dolgoztam." - mondta szűkszavúan Arteta.

  • Saka és Saliba szerződéseiről

    "Ugyanúgy járunk el velük, mint Martinelli esetében. Ezeknek az folyamatoknak időt kell adnunk." - mondta a spanyol tréner.

  • Gabi Jesusról

    "Szépen alakul. Még mindig korai szakaszban vagyunk vele, de nagyon keményen dolgozik. Folyamatosan kell terhelnünk a sérült térdét, és majd meglátjuk, hogy reagál a szervezete."

  • Közelednek a visszatérők

    Mikel Arteta a pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: Gabi Jesus, Nelson és Smith Rowe közeledik a visszatéréshez, mindhárman végezhetnek már bizonyos gyakorlatokat a kültéri edzéseken. 

  • Gyertek a Discordra!

    A napokban elindítottuk a Discord csatornánkat, aki még nem tette meg, csatlakozzon hozzánk, sokmindenről beszélgetünk.

    Meghívó

  • Odegaard: Észak-London örökké!

    Csapatkapitányunk, Martin Odegaard az eddigi pályafutásáról írt egy vendégcikket a The Players' Tribune-nek

    Szó lesz:

    🇳🇴a gyerekkoráról és a fejlődéséről,

    🍝 a Wengerrel való vacsoráról,

    🎥 egy érdekes sajtótájékoztatóról Madridban,

    ⁉️ az útkeresésről és döntésekről,

    📞 az Artetával való beszélgetésről,

    🏠 az otthonról

  • Szombaton jön a 21. bajnoki forduló

    Szombaton folytatódik a Premier League 2022/23-as idénye, az Arsenal a Brentfordot fogadja az Emirates stadionban.

    Az Everton ellen elveszített meccs után az Arsenalnak égetően szüksége lesz a három pontra, Mikel Arteta csapata jelenleg meccselőnyben 5 pont előnnyel vezeti a tabellát a Manchester City előtt. Pep Guardiola együttese vasárnap az Aston Villával játszik hazai pályán.

    Arteta pénteken tartja a meccs előtti sajtótájékoztatóját, a legfontosabb témákról beszámolunk a hírfolyamban.

    Az Arsenal szombati meccse 16:00-kor kezdődik, a Spíler 1 élőben közvetíti a találkozót.

     

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (434)

1 éve
Ideg szétbasz ha belegondolok, hogy a Newcastle meg a Brentford ellen is hatalmas bírói hibák miatt nem nyertünk. Jöhettek nekem azzal, hogy nem játszottunk jól meg nem is érdemeltünk győzelmet, de ez a két meccs simán lehet, hogy a bajnoki címről is dönthet. Pl ha elvették volna szombaton a Brentford gólját, biztos sokkal másabb hangulatban telne a felkészülés a City elleni meccsre. A csapat/játékosok önbizalmának is nagyon kellett volna ez a győzelem. Lehet pont ez a győzelem kellett volna ahhoz, hogy kijöjjünk ebből a kisebb hullámvölgyből. Erre most egy ilyen szar sorozat után kell kétszer is játszanunk a City ellen. És egy szerdai vereséggel már egyáltalán nem a saját kezünkben lenne a sorsunk, szerintem egyértelművé válna, hogy a City a bajnokság legnagyobb esélyese. Azon se lepődnék meg, ha ezt a meccset is bírói hibák döntenék el, mint az előző szezonban (Gabriel piros, Rodri-t rég ki kellett volna állítani, aztán nyilván ő lőtte a győztes gólt az utolsó percben...). De ne legyen igazam. GO GUNNERS!
1 éve
Vagy pont, hogy ez a botladozás pezsdíti fel egy kicsit a fásult csapatunkat.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Emlékszem amikor a Mu szar 1-0-kal hozta a győzelmeket mert nem voltak formában. Nekik ilyenkor simán megadták a 11-ket és senki nem mert Ferguson csapata ellen hibázni a bírók közül érdekes. Ez kettősmérce. Hiába írják egy páran hogy akkor is szarul jàtszunk de a vak is látja hogy nem érdemeltünk vereséget az everton ellen (ha megadták volna a 11st). De egy párab csak írják hogy kevesen vagyunk és sokkal hamarabb szidják a csapatot és Edut. Ezt nem értem......
1 éve
Reméljük így lesz JACKOXI
1 éve
szerintem nem elfaradtak a jatekosok, vagy szarul jatszottak, hanem az Everton es a Brentford is megolte a jatekunkat egyszeruen, amire nem tudott reagalni a csapat. Ahogy Dyche pl. folyton kibaszott velunk a Burnleyvel is Wenger alatt is. A City mast fog jatszani, sokkal nyiltabb lesz es remelhetoleg a gyozelmi utra is visszater a csapat.
1 éve
Egy valamirevaló bajnokesélyes csapatnak meg kell nyernie a rangadót a legnagyobb ellenfele ellen hazai pályán! (Nyilván ezúttal nem fogok sírni egy újabb döntetlentől ellenük, de akkor is!). Nagyon régóta várunk egy győzelemre a City ellen, tavaly jan 1-én nagyon közel kerültünk hozzá. Most el kell végezni a munkát, nincs mese.
1 éve
Mondjuk tény, hogy kicsit bátrabb hozzáállást várnék Artetától a cseréket illetően. Trossard nálam kezdene, Martinelli meg bejöhetne szédíteni a védőket csereként. De néha szerintem igenis Tierney is hozzá tudna tenni a csapathoz. Teljesen felesleges néha túltölteni a középpályát, jó lenne néha ha a bal szélső védőnk is becsatlakozna a támadásokhoz.
1 éve
Szerintem is több játéklehetőséget érdemelne Tierney. Zinchenko szerintem inkább a rangadókon tud extrát nyújtani, kisebb csapatok ellen simán be lehetne dobni néha Tierney-t. De gondolom az EL majd az övé lesz (amíg le nem sérül)
1 éve
Tomiyasu ugyanez. White szerintem közel se nyújt olyan kiemelkedő teljesítményt, hogy ilyen betonbiztos helye legyen a kezdőben.
1 éve
A Chelsea Santos szemelyeben fog kapni egy eleg komoly kis goleros kp-t, aki full onbizalommal fog megerkezni hozzajuk, meg, ha a PL mas kavehaz is, mint egy u20as Copa America.
1 éve
Milyen finoman fogalmaztál. Még a felnőtt Copa sem feltétlenül referencia.
1 éve
Egy újabb játékos akit nem ismernek. Annak se látom sok értelmét, hogy egymás kárára hozzák már a játékosokat. BL meg egyre távolabb.
1 éve
8 meccs 6 gol egy kptol akkor is beszedes, ha csak egy u20as Coparol beszelunk. Aztan elvalik a PL, hogy izlik neki, na meg a Chelsea, hogy tudja beilleszteni
1 éve
Koman is lőtt 5 gólt az u20-as VB-n. Látjuk mit ér. Ettől még persze lehet, hogy ő jó lesz, de lutri az összes ilyen gyerek, menjen csak a Chelsea-be.
1 éve
Remelem belole is valami Wellington Silva lesz 😂
1 éve
Erről a Chelsearől egy most felkerült video jút eszembe, mikor a kis görcs Chelsea " szurkoló" el kezd feszíteni a West Hames srácoknak majd az egyik tisztességesen jól telibe veri. Következő jelenet tolókocsiba tolják a szerencsétlent, felrepett szájjal. 😅
1 éve
nagyon komoly KO-t kapott az a drukker
1 éve
Haaland lehet nem lesz ellenünk , Bentancur pedig keresztszalag szakadást szenvedett. Egy igazi patkány az ember de jó játékos , kétlem, hogy egy az egyben pótolni tudják majd. Nehogy a BL szereplésük ezen menjen el.
1 éve
Bentancur a középszerűség megtestesítője. Ha Conte ki tudná Bissoumából hozni a maximumot, sokkal jobban járnának. Majd most kénytelen lesz használni a tagot.
1 éve
Más elképzelésünk van a középszerűségről ,de itt az a lényeg, hogy Conte elvesztette az egyik alapemberét. Bissouma meg nyilván most több lehetősgéhez fog jutni de nem véletlenül volt csere. Fél évet írtak, hogy annyi időre veszitették el Bentancurt. Ezt azért megfoják érezni. Tavaly nagy szerepe volt abban,hogy végül megtudták szerezni a negyedik helyet és ezért írtam,hogy most a kíválása is döntő faktor lehet. Newcastle el elég komoly versenyfutásba vannak idén is.
1 éve
Nekem a Newcastle még mindig stabilabbnak tűnik, sok az x, de kvázi nem kapnak ki.
1 éve
Valamiért én is szarkákat érzem ,pedig ők keretügyileg nagyon vékonyak.
1 éve
A probléma csak az, hogy Bissouma is sérült. Műteni kellett a bokáját.
1 éve
A NU ne végezzen BL helyen, akkor inkább a Spurs. Olajos csapat, gyorsabban építkezhetnének, mindenképp az lenne a legjobb, ha a NU sosem érné el a BL-t.
1 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Én annak örülnék jobban ha a Mu esne ki onnan és induljon a Nu és a Tottenham jövőre a Bl-be.
1 éve
Balogun közben már 15találattal listavezető. Kiváncsi vagyok a jövőére a csapatnál.
1 éve
Lacazette is 14 gólos
1 éve
No para srácok. Valaki már 2016-ban megjosolta h idén bajnokok leszünk :D de nem is ez a legdurvabb hanem h 2016tol 2022ig el is találta xD
https://www.instagram.com/reel/CoDc0xjAwOW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
1 éve
mindjuk a Spurs bajnoki cimet nem igen latom, de barmi lehet 😂
1 éve
Már kezdtem elhinni, de Spurs bajnkoki cím ???? 😆
1 éve
Mondjuk az tényleg nagy gáz lenne ha a grillcsirkek is bajnokságot nyernének :D
1 éve
Bár egy BL serlegért cserébe egye fene egyszer ők is lehetnek bajnokok :D mi a BL döntőbe a sztárokkal teletuzdelt Rejál Margitot ánuszolnánk telibe :)

Szólj hozzá