A Premier League-ben szereplő csapatok közül az Arsenal nyitja meg legelőször a játékosai előtt az edzőközpontot - az Ágyúsok játékosállománya így szigorú szabálykövetést tartva folytathatják a felkészülést a 2019/20-as idény hátralévő részére.

Az Arsenal edzőközpontja 47 napja csukott be azt követően, hogy Mikel Arteta vezetőedzőnél kimutatták az új koronavírust. A csapat személyzete a biztonsági előírásokat szem előtt tartva alaposan lefertőtlenítette az egész létesítményét, és most is csak részlegesen nyitják meg.

A játékosok maguk dönthetnek arról, hogy igénybe veszik-e a csapat kondigépeit, és ha igen, akkor rotálva, ötfős csapatokban mehetnek be az edzőközpontba, legalább másfél méteres távolságot tartva egymástól.

A Premier League döntéshozói jelenleg Németországra figyelnek, ahol már egy ideje engedélyezték az edzéseket, és most a kormánytól várják az engedélyt a bajnokság újraindítására.

A tervek Angliában is készen állnak: a csapatok országszerte 3-4 helyen játszanának semleges helyszíneken, hogy könnyebb legyen sterilen fenntartani a létesítményeket. A játékoskereteket pedig a bajnokság zárásáig olyan összetartó edzőtáborokban állomásozatnák, ami a nagy világversenyeken jellemző. Konkrét dátum az újraindításról még nincs, de júniusnál hamarabb biztosan nem indul újra a bajnokság.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (72)

4 éve
Allitolag Luiz szerzodese is lejar a nyaron, akivel eddig semmennyire nem foglalkoztak, bar ez nekem eleg eros kamunak tunik!


4 éve
Hát ez érdekes, akkor 1+1 éves szerződés lett volna az a 2? Pedig ha nem hozunk védőt a nyáron, akkor kb. még mindig ő lenne a legjobb megoldás Saliba mellé. Ez elég váratlanul ért most.
4 éve
Törölt felhasználó
coutinho nekem nagyon bejon finom kis latinlabu,..Nekem nagyon hajaz a jateka egyik nagy kedvencemre ,Rosickyre.Mikor Coutinhot latom ,mindig mozart jut eszembe.Coutinho az a szint... Es sztem lehetne is bal szelen jatszani . Eleg jo a pozicios jatekban, Tuti,h Ozillel tarolnanak, lenne sarok tiki taka, eme ama...amugy is szereti Arteta a balszelsot betolni kozepre teljesen kapuele... Coutinhonak ez meg fexik...es a terulet megnyilna Saka/Tierney elott... sztem elegge elkepzelheto...amugy az ugynoke hatalmas Arsenalszurkolo...
4 éve
Faszt, szerintem csak akkor él a gyerek, ha köré van építve a csapat, lásd Barcába próbálgatták a bal szélen, be is sült.
4 éve
a barca csak ugyanugy megvette, ahogy Hlebet, Songot vagy Vermaelent, de meg Fabregas sem nagyon tudott megragadni ott. Henryt csak azert nem irom, mert O BL-t ment nyerni, azt meg is tette, majd elment levezetni amerikaba. Szoval azert nem irnam le, mert a valogatottban nagyon jol jatszik.
4 éve
Aubát vinné a Párizs is 34 millió fontért. Mondjuk ha megkapnánk ezt az összeget, + mondjuk adnák Draxlert, és belemennék. Abból a 34 millióból meg elhoznánk mondjuk Edouardot a Celticből. Még mélyülne is a keret.
4 éve
Csak, ha közben Laca is megy, akkor csatárposzton nem igen mélyül a keret, és két jó csatárt veszítünk el és csak egy jönne. Én még mindig inkább a gabonit tartanám meg a francia helyett.
4 éve
Természetesen akkor Lacazette-et meg kéne tartani. Egy Lacazette-Edouard páros jó lehet, Martinelli is ott van, meg Nketiah, bár nemtudom vele tervezünk-e. Másik opció szintén Auba eladása esetén, lehetne ugyanúgy megtartani Lacát, és hozni Cavanit ingyen. A 34 misi meg mehetne egy jó támadó középpályásra, aki a jó a szélen és Özilt is ki tudja váltani.
4 éve
Umtiti kb 26 Dembele kb 37 millioert mar elengednek.

Fofana is erkezhet a st. etienne-bol, de ugy mint Saliba menne vissza 1 ev kolcsonbe.

A vad pletykak szerint Arteta nagyon szeretne leigazolni Coutinhot, ezert megkezdodtek a targyalasok az ugynokevel.
4 éve
Én nem tudom elképzelni, hogy Coutinho idejöjjön addig, amíg itt van Özil. Két ilyen kirakat játékos, akik ráadásul egyposzton szerepelnek, nem férnek meg, pláne nálunk. Amúgy azért dobják be mindig Coutinhot, mert valami Kia nevezetű csávó az ügynöke, sosem találnátok ki, de Kurzawának és Williannek is, és feszt pletykálnak róluk is, szóval Raulnak valami cinkosa az ember. Magáról a játékosról korábban már leírtam mit gondolok, szerintem egy igazi TOP-csapathoz túlságosan egydimenziós játékos (mint Özil, igaz mégis más style egy kicsit), nem véletlenül nem fér be a Bayernbe, se a Barcába, ráadásul ahhoz képest rohadtul túl van árazva. 150 millióért vette meg a Barcelona, félelmetes összeg, kb. a fele lett volna reális. Na ezért tud a Liverpool igazolni, mert ennyikért adnak el játékosokat... Másfelől meg valószínű, hogy egy formában lévő Coutinho nekünk jelenleg erősítés lenne, és sok szép dolgot varázsolna az Emirates gyepére, de egy bizonyos szint után könnyen lehet, hogy mi sem tudnánk vele tovább javulni. Egy kölcsön üzlet a már említett Kia-Raul kapcsolat miatt benne lehet a levegőben, de jövőre komolyabb realitása lesz ennek. Dembeléért viszont egy vasat nem adnék már, szerintem annak a gyereknek annyi. Umtitit szintén nem rizikóznám már be, sajnos nekik már csak lentebb lesz jó eséllyel.
4 éve
Ezért biztos megkövezést fogok kapni, amit vhol meg is értek, de ha már egy jó kapcsolat alakult ki a Flamengóval és esetleg marad Mari és érkezik Gerson, én megpróbálnám 1 év kölcsönbe elhozni Barbosat is, azzal nem bukhatunk sokat. A testfelépítése ugyanolyan, mint Agueronak, rövidek a lábai, de full izom a gyerek, agresszív, gyorsan fordul kis területen, nagyon érzi a kaput, még csak 23 éves megfelelő kezekben jól teljesíthet európában is.
4 éve
Én már eleve azt se értem, hogy Gersont minek akarjuk, olaszba sem tudott megragadni. Persze ez nem garancia semmire, de nem a legjobb ómen. Barbosához nem tudok mit hozzáfűzni, van róla pletyka amúgy? Szerintem neki fejben vannak problémái, legalábbis ilyesmiket lehetett hallani, nem jól dolgozik, stb. Annak idején mondjuk mi is le akartuk igazolni elvileg. Bár őszintén szólva nekem kezd kicsit sok lenni ez a latin vonal.
4 éve
Nincs pletyka rola, de braziliaban nagyot megy. Gerson is meg csak 23 eves. Lacazette-Lemar csere van epp pletyka soron.
4 éve
Én kifejezetten örülnék egy Lemar féle kreatív szélsőnek, de Lacazette-et nem áldoznám be érte, max. Thomasért cserébe.

Szólj hozzá