Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (228)

6 hónapja
Sziasztok, annyi mindenkit irtok, ki lenne a megfelelo, aki tud rajtnk segiteni. szerintem ligán belül kell télen mozditani egy jatekost. Az Evertonból Onana megfelelő lehet Rice mellé. Mindekettő fel tud érni a kapuhoz, mindkettő tud vedekezni is. Rice-nak jobb a passzolasi képessége, de Havertz-nél hasznosabb lenne a belga a pálya közepén. Ha már Havertz. Még mindig nem találták meg neki a megfelelő pozíciót. Hihetelen mennyire mentális 0, pedig a tudása meglenne hozzá, hogy előrébb vigye a csapatot. Valahogy Fabio Vieira es Havertz kettősből kéne egyet összegyúrni, mert a német fizikálisan jól meg van áldva, a portugállal szemben. Nyárig mindenféleképp várni kell vele, aztán ott be lehet némi pénzért cserélni a PSG-ből valakire. (pl; Lee Kang-Inn, Ugarte , Zaire-Emery). De egy egészséges csapatnál ez lenne a másodlagos vagy harmadlagos kérdés. Engem jobban aggaszt, hogy Jesus a 2023-as naptári évben szinte csak az orvosit látogatja. Sajnálatos, pedig az a tűz, amivel megérkezett, nagyon hiányzik. Lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de idén nyáron Havertz árát Hojlund-ba simán lehetett volna fektetni. Az MU-ban ő is csak kallódni fog. Holnap gólátlag javító mérkőzés követlezik, hajrá, aztán van 2 hét, hogy összeszedjék magukat, mert most jön a java a PL-nek, darálos lesz a december, kellenek a friss emberek....(Timber-ről van valakinek infója? január-február?)
6 hónapja
Nekem Onana nagyon kevesnek tunik, amit lehet arnyal az, hogy a piszok szar Evertonban focizik. De kb semmiben sem jo igazan, se vedekezesben, se tamadasban, nekem egy full atlagos jatekos. En mindenkepp 2 jol passzolo, progressziv kp-t hoznek Partey es Jorgi helyere, ha lehet mindketto 6/8 vagy egy 6os es egy 8ast. Egyszeruen ez hianyzik a kpnrol. Timberre a legpozitivabb hirek, hogy december vegen, januar elejen terhet vissza az edzesekhez, hogy ez mar labdas, vagy a tarsakkal valo edzesre vonatkozik az jo kerdes.
6 hónapja
Kivel akarod cserelni Havertz-t?Oruljunk ha ket evmulva a Wolfsburg elviszi...bar ilyen fizuval azok se
6 hónapja
Maddison hosszabb idore is kidolhetett, most fog megtorni a Spurs lendulete?
6 hónapja
A walesi gyerek sem rossz, sztem elég jól tudja majd helyettesíteni Maddisont, de vmilyen szintű lendületvesztés minden bizonnyal bekövetkezik, Romero is eltiltott.
6 hónapja
Maddison pótolhatatlan, Banán Johnson teljesen más játékos.
6 hónapja
Rica/Party/Azeez-ESR/Patino-Öde/Nwaneri-Martinelli/Nelson-Jesus/Balogun/Nketiah-Saka/Hutshinson.
6 hónapja
Akpom? 🤔
6 hónapja
Ki van még innen benne az Arsenalfan privát BL fantasy ligában? most nézem h második vagyok. Kimi Raikkonen jól elhúzott 😅. Az te vagy JACKOXI, ugye?
6 hónapja
Ki más? 😎😂
6 hónapja
Patino https://www.youtube.com/watch?v=u2cdzqqMQXI Ha Arteta elengedi ezt a gyereket, megverem.
6 hónapja
Kezdjél el edzeni akkor. 😃
6 hónapja
Nem az ő embere simán pattintani fogja.
6 hónapja
ot LCM-ben latnam szivesebben, mar csak ezert is hoznek inkabb egy 6ost elsokorben
6 hónapja
Ebbol a videobol sok minden nem derült ki max h látszik h van benne kuzdoszellem
6 hónapja
Nem kell külön edzenem erre, pláne Artetara :D bárkit szétcsapok. Henry1117, ha csak ennyit látsz a videóból, akkor hagyd a fórumozást a fenébe :D Én is 8-as posztra tenném, kicsit Xhakas, még egy kicsit fejleszteni kell a gyorsaságán.
6 hónapja
Ja bocs 😅
6 hónapja
Arsenal856 Ha akkora ásznak tartod akkor h lehet, h még az u21 es válogatottba is csak kispados? Ne videobol vonjal le kovetkeztetest ahol a legjobb mozdulatait válogatják ossze alsobb ligas meccseken.
6 hónapja
Utánpótlás válogatottság lófaszt nem ér, nézd meg Nketiaht, fosta a gólokat, talán utánpótlás gólrekorder is, és nézd meg milyen minőségű csatár lett belőle.

Szólj hozzá