Cikkünk automatikusan frissül, nincs szükség az oldal újratöltésére...
 • Nincs új sérült, Arteta eltiltott

  "Nincsen új sérültünk, de nem is térhet vissza senki."

  'Partey jó eredményeket kap a vizsgálatai során, de még a Liverpool elleni bajnoki is túl korai lehet neki. Jelenleg elég szűk a keret, hogy öt kulcsjátékosunk sem bevethető." - mondta Arteta a sajtótájékoztatóján.

  Arteta maga eltiltott lesz a Villa elleni meccsre, mert a Luton elleni meccsen a győztes gólkor való ünnepléskor túlzott gólörömért sárga lapott kapott a trénerünk. Ez már a harmadik ilyen figyelmeztetése volt, ami egymeccses eltiltást vont maga után.

  "Azt gondolom, ilyen helyzetekkor mind a határon mozgunk. Mármint mind az összes edző. Vagy kellene egy erős kötél, ami a kispadnál tart bennünket."

  "Őszintén nem tudom, mit lehet tenni, hogy ezt abba tudjuk hagyni. Nagyon sok érzelem fut át az emberen egy ilyen helyzetben. A szabályok szerint van egy határ, amit nem léphetünk túl. De úgy érzem, hogy én vagy a stábtagok is a csapat része, így bennünket is megillet az ünneplés és a gólöröm."

  "Nem szeretnék erről lemondani. Szeretnék közel lenni a játékosokhoz, mert rengeteget dolgozunk ezekért a pillanatokért. Ha lenne lehetőségem, én is közéjük ugranék a gólörömkör."

 • Fontos meccs következik szombaton

  Fontos mérkőzés következik az Arsenal számára a bajnokságban. Az ellenfél az idei szezon egyik legnagyobb meglepetéscsapata, az Aston Villa lesz, Unai Emery vezetésével a birminghami klub jelenleg a harmadik a tabellán, szerdán pedig hazai pályán megverték a Manchester City-t is.

  A meccset - amit szombaton 18:30-tól tartanak - a Spíler 1 élőben közvetíti 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (348)

6 hónapja
milyen jo h 8 evre kotottek szerzodest 😂

Some Chelsea players are frustrated and are privately instructing their agents to seek moves away from the club.

In some cases this is easier said than done, due to the 8 year deals in some cases being signed.

[@SamiMokbel81_DM / @AdrianJKajumba]
6 hónapja
Megérdemli az összes, én nem is tudom mit gondoltak. 8 évre aláírni.... A Chelsea jövőre sem indúl BL-ben, ez anyagilag nagyon odavág nekik.
6 hónapja
Azért beszarás, hogy 100 milliós játékosok tűnnek teljesen színtelen semminek náluk. Pedig nem néztek ki rosszul a puhos Pochettinoval, de gyakorlatilag ugyanott állnak a tabellán, mint Potterral meg Lamparddal. Sőt, pontszámban csak a 15. van alattuk meg a sereghajtók. Szégyen.
6 hónapja
igy nem lehet csapatot epiteni, ahogy a Chelsea probalja. Szanaszet vasaroltak magukat, koncepcio nelkul, es odaraktak Poch-ot, h csinaljon csodat.
6 hónapja
Martinelli nem is utazik, ellenben Rowe Walters, Sousa es Nwaneri igen
6 hónapja
Padon eddig is ott voltak, meglepne, ha pályára is lépnének.
6 hónapja
Tartozom nektek egy vallomással. Ebben a szezonban, ha meccsnézés közben bevertem annyi édességet (meg esetleg sósat), amennyi csak belémfért, mindig nyert a csapat. Ha vetélytárs meccsét néztem, és nassoltam, nem nyertek. Kurvára nem vagyok babonás, most szombatra is be volt már készítve egy zacskó Mozart gólyó, de sajnos csak a meccs után értem haza. Meg is lett az eredménye. Hiába vagyok nagy Arteta fan, minden azon múlik, fiúk, hogy lenyúlok-e a kanapára 100-200 gramm falatozni valóval, vagy sem :-)
6 hónapja
akkor kerekedjel csak szepen a Pool ellen 😂
6 hónapja
Kukdesz egy cimet, kuldok neked nassolni valot 😅
6 hónapja
Mozart golyó helyett retket, chips helyett pedig zellert, répát, uborkát nassolgass, így is működhet ez a misztérium, és még hasznodra is válhat :-)
6 hónapja
856 te nagy répa meg uborkafaló vagy 🥕🥒😅
6 hónapja
Esti meccset közvetiti a Tv ?
6 hónapja
Milyen meccset ?
6 hónapja
tenyleg meg csak hetfo van 😆
6 hónapja
Volt olyan időszakom, amikor rengeteg nyers zöldséget ettem, remekül éreztem magam. Már rég leszoktam erről, de egy zacskó mozart golyó csak a meccs alatt kicsit brutál, nem lesz ennek jó vége.
6 hónapja
Ezek szerint nem értetted a célzást. 😅
6 hónapja
Értettem, nagy anti MBTQ-s vagyok. Abban az értelemben csabi🐩-t tudom ajánlani neked.
6 hónapja
Elég korlátoltnak kell lenni ahhoz, hogy valakit zavarjon az LMBTQ.
6 hónapja
Nem zavar, ha a 4 fal között csinálják, a baj az, hogy nagyon túl van tolva.
6 hónapja
Bizonyos része igen, de az, hogy sokan mindenféle mesére (vallásra) hivatkozva bűnnek nevezik, szánalmas.
6 hónapja
Az L nem zavar, de az, h propagálják ezt a sok szarságot már felettébb. Zavart fiataloknak bemagyarázni, h ha fiúnak vagy lánynak érzi magát, akkor operáltassa át magát, tömje magát hormonokkal.... Rengeteg az öngyilkosság, sokan megbánják tettüket. Ha még viszonylag jól is érzi magát az illető a saját bőrében, óriási esély van arra, h kurva lesz belőle, és/vagy súlyos drog vagy alkoholfüggőség. Egyenes út a lejtőn... Elég korlátoltnak kell lenni ahhoz, h ezt vki ne vegye észre...
6 hónapja
Azért sok az öngyilkosság, mert ezeket az embereket tönkreteszik, amit most a kormány művel például, az bűncselekmény. Az, hogy ezeket a témákat kiveszik az iskolából NORMÁLIS KERETEK KÖZÖTT is, az kérlek vérlázító. Ehelyett mit csinálnak? Nyomják az agymosó hülye hittanjukat, ami ezerszer károsabb, mint ez. Nem lehet bemagyarázni olyannak, aki nem érez így, ahogy belőled se lehetne homoszexuális embert faragni, mert ez nem így működik. Amúgy van transz diákom, aki megkérte, hogy férfi néven szólítsuk és láss csodát, senkit nem zavar.
6 hónapja
Világszerte sok az öngyilkosság! Felejtsd már el a Fideszt te szerencsétlen. Az h van transzi diák magyar iskolákban és a világon bárhol vérlázító! Éretlen gyerekként dönteni nemváltoztatásról a világ vicce és szégyene, az emberiség brutálisan korcsosul, ez az irány gyomorforgató, állatias. Annak a szerencsétlen transzi gyereknek nincs jövője, és nem azért mert a kormány elutasítja az "érzékenytő" előadásokat a témában. Így nem lehet normális állása, munkahelye, párja, családja. Szépen megy le a lejtőn, a transzik nem kompatibilisek a "civilizált" társadalommal. Ha el akarja baszni magát vki, azt döntse el mondjuk 21 évesen, ez legyen a minimum korhatár.
6 hónapja
Ez nem nemváltoztatás, kevered a fogalmakat. Ez egyébként gimnázium, bár te olyanba gondolom nem jártál, szóval nem kisgyerekről van szó.
6 hónapja
856nak igaza van rengeteg fiatal átoperált lett már öngyilkos, mert megbánta a tettét + nem mondják, de ezek a műtétek komoly fájdalmakkal járnak utána, igaz a mainstream média erről kussol, Bruce Jenenr is megbánta utólag nem váltást majd közölték vele, hogy a kolbászt már nem tudják visszavarrni, maradsz Caitlyn.
6 hónapja
Gimnazista még csak taknyos, éretlen gyerek. Külsőre ellenkező nemű stílust vesznek fel + női/férfi hormon, attól függ mi akar lenni a szerencsétlen. A nemváltás már a küszöbön, ha megjön az esze még visszatáncolhat, nyugaton már rengetegen konkrétan nemet is váltanak gyerekként, b+ csabipudli!
6 hónapja
De itt nem átoperáltatásról volt szó, ahhoz pedig, hogy engedélyt kapjon, komoly pszichológiai vizsgálaton kell átesnie.
6 hónapja
Fogalmatlan fasz vagy csabika ezzel az allando folsobbrendusegeddel, es olyan szinten hattal ulsz az eletnek a felfogasoddal hogy szegyenlem magam mint magyar mint arsenal szurkolo hogy van ilyen ember kozottunk
6 hónapja
Lord, ebben mi volt a felsőbbrendűség? :D Mondjuk hozzád képest kb az ország fele felsőbbrendű, legalábbis intelligencia és iskolázottság tekintetében. Alulbecsülitek a gimnazistákat amúgy, nem érettségi nélküli szakközépbe járnak :D
6 hónapja
Az volt a felsobbrenduseg hogy megint a fasszopo iskolazottsaggal jossz, holott kibaszottul 856 nak van igaza es ez az elbaszott gondolkodasod hogy nem veszed eszre mennyire egy elkorcsosult undorito kibaszott vilagba elunk. Gondolom olyan egyedulallo fasz vagy akinek az eletbe nem lesz gyereke mert , kivancsi lennek a fejedre mikor az ovodas gyereked jonne haza es azt meselne hogy az egyik ovodatarsanak 2 apukaja van. Az a gyerek akit meg orokbe fogadott 2 buzi milyen fogalomzavarral fog felnoni, es ha szerinted ez nem baj, es ezzel meg hasonlo dolgokkal van tele az internet, netflix stb akkor te is ugyanilyen retardalt vagy
6 hónapja
Világos, h még nem változtatott nemet a diákod, de pl 18 évesen már szilikonmelleket csináltathat, az ismerősei elfordulnak tőle, magányos lesz, talán lesz pár transzi haverja, devalószínűleg csak a rosszba viszik bele. Tudom, h nemváltás előtt van "komoly" pszichológiai vizsgálat, ami semmit nem ér, ha az illető teljesen agymosott, és határozottan akarja ezt a baromságot. Nyugaton sajnos nyomatják az LMBTQ-s mozgalmat, a bizonytalan embereket meggyőzik, majd jönnek a fájdalmak, a teljesen más elképzelések a külsejével és boldogulásával kapcsolatban, jön a pofára esés, jönnek a drogok, az alkohol, a porstitució, majd az öngyilkosság sok esetben. Ez egy tévút
6 hónapja
Nem fog felnőni fogalomzavarban, ha normálisan elmondják neki, hogy mi a helyzet. Ha nem lennél elégedetlen az iskolai végzettségeddel, akkor nem zavarna ez a "felsőbbrendűség". Szar lehet, hogy ennyire vitted. Felejtsd már el ezt a meggyőzést, ez nem így működik. Sokkal nagyobb kárt okoz a fóliázás és az, hogy tiltják, mint az, hogy normálisan, szakemberekkel beszélhetnének róla és segítenék őket. Ez nem egy betegség, ezt sem ártana felfogni. Akit zavar, ha két azonos nemű ember egymásba szerelmes, az egyszerűen nem normális.
6 hónapja
Problémát akarsz amúgy? Mondok kettőt: a drog- és alkoholprevenciót IS megtiltották az iskolákban, ugyanis az a család dolga. Mondják ezt abban az országban, ahol a lakosság tizede alkoholista és erre büszkék is. A másik, hogy a vallásos agymosásnak köszönhetően volt rá példa, hogy mikor a földtörténetet tanítottam, felmerült olyan kérdés, ami megkérdőjelezi a tudományos eredményeket egy hülye mesére hivatkozva. Na ez a nagyobb probléma, nem az, ha egy GIMNAZISTA korú gyereknek beszélnek az LMBTQ-ról. Mert úgyis kérdezni fogja, mert érdekli és akkor a tanár nem válaszolhat? Mert jelenleg hivatalosan ez történik. Nincs olyan, amiről beszéltek, hogy óvodásokat át akarnák műttetni, amúgy meg a transzok egy részén észre se veszed, maximum az öltözködésén.
6 hónapja
Te gyoker🤣🤣🤣 Teljesen elegedett vagyok az iskolai vegzettsegemmel, nem ez zavar hanem te zavarsz ezen a forumon, hogy te mint tanar intelligensebbnek gondolod magad itt mindenkinel es ha meg tegyuk fel igy is lenne( nincs igy) akkor nem ez lenne a mondandod lenyege minden egyes vitanal. Te egy kisebbsegi komplexusos fasz vagy aki probal kompenzalni es eloadni. De aki valoban intelligensebb masoknal es okosabbnak hiszi magat az nem bizonygatja minden egyes kibaszott vitanal es probal minden egyes iskolai faszsaggal lekicsinyiteni a masikat! Szepen lassan felfoghatnad ezt te barom. Buzikkal sem lenne semmi baj ha nem mutogatnak magukat mindenhol mert az hogy valaki meleg az nem egy normalis dolog, es lehet hogy nem tehetnek rola de ez egy betegseg, es a betegseggel nem dicsekszunk.
6 hónapja
Ez a vita amúgy abból indult ki, hogy 856 szereti a fallisztikus zöldségeket habzsolni. :DDD Arsenalfan25-öt meg engem ne keverjetek ide, az alkeszokat. :DDDD
6 hónapja
Nem azt bizonygatom, hogy okosabb vagyok nálad, hanem azt, hogy te vagy kibaszottul buta :D Bár nincs nehéz dolgom, mert minden egyes megnyilvánulásoddal tükrözöd az ország zömének szellemi szintjét.
6 hónapja
Annak a valószínűsége, h a Földön kialakul a legegyszerűbb vízi és szárazföldi életforma, annyi, mintha megnyernéd az 5-ös lottót + ezt szorozd meg 10-el, elképzelhetetlen, lehetetlen. Pont olyan messze van a Nap a Földtől, és a Hold a Földtől, h kialakulhatott az élet, sőt a komolyabb életforma is. Rendben van, h van elmélet, és tudományos mérés a bolgyók születésére, de mi ez az egész? Pl mi az Univerzum, na az hogy alakult ki Csabikutya? Milyen tudományos elméleted van rá, tudományos mérésedet baszhatod, alighanem.
6 hónapja
A retek és a zeller nem fasz alakú, és már nem habzsolom, viszont sandrenak ajánlott lenne.
6 hónapja
856, nem az én elméletem. Az, hogy az élet a vízben alakult ki, az tény. Az, hogy a szárazföldön jóval később alakult ki, tény (a szilurban jelentek meg a szárazföldön a növények, a devonban az állatok - kétéltűek, Tiktaaliknak hívják azt az átmeneti formát, ami már a szárazföldön IS élt). Hogy ez így volt, arra bizonyítékok is vannak, nevezetesen a fosszíliák. Az evolúció bár elméletként nevezzük, de tudjuk, hogy valóban létezik és működik, lásd Archaeopteryx, egy jura kori madár, ami félig madár, félig dinoszaurusz (bizonyos jellemzői teljesen hüllőszerűek). Az evolúcióra számos egyéb bizonyíték is van, a jelenben is látjuk, hogy például egy állatfaj egy adott környezeti élőhelyen elterjed, akkor ha az mondjuk egy lombhullató erdőség által uralt terület, akkor a sötét bundájú állat fog fennmaradni és továbböröklődni, mert a világos bundájú nem tud rejtőzködni (vagy vadászni, ha éppen ragadozó), így nem marad fent a génállománya a későbbi generációkban. Az élet kialakulása egyébként a tudományos álláspont szerint is véletlenek sorának köszönhető. Az univerzum kialakulására nincs jelenleg tudományos magyarázat, legalábbis egyértelmű. A bolygók születését ismerjük, olvasd el Hartai Éva: A változó Föld című egyetemi tankönyvét, Ncore-on biztos fent van. Bizonyos meteoroidok és üstökösök anyaga árulkodik arról az állapotról, ami a Naprendszer kialakulásának első időszakában volt. Én nem vagyok geológus, sem csillagász, ilyen mélységben nem ismerem ezt, de tudom, hogy léteznek ilyen bizonyítékok. A tudomány elismeri, ha téves állítást fogalmaztak meg és javítja. A Föld egyébként nem lenne kellően meleg, ha csak a csillagászati alapokat vennénk figyelembe, üvegházhatás nélkül a Föld átlaghőmérséklete majd' 30°C-kal emeli a hőmérsékletet. Hogy lenne lehetetlen, hogy kialakul az élet? Hiszen itt a bizonyíték, mi is létezünk. És nagy valószínűség szerint nem a Föld az egyedüli égitest, ahol élet van, csak még nem találtuk meg máshol. Remélem, ezzel a "lehetetlen" szöveggel nem a teremtést akartad legitimizálni, mert ha 2023-ban van még, aki ezt elhiszi, az rettentő szomorú. Ezért kéne (többek között) a hittant azonnal eltávolítani a közoktatásból és az egyházi iskolákat is beszüntetni.
6 hónapja
Nana! Azért kedves Csabigunner ez nem teljesen így van, ahogy te ezt így leírtad! Én se vagyok istenhívő, de valaminek/valakinek belekelett nyúnlnia a dolgokba, hogy az ősrobbanás bekövetkezzen! Ezt a valamit/valakit nevezhetjük akár Istennek is! Az a gond úgy próbálsz megint észt osztani, hogy nincs meg hozzá háttértudásod, ehhez fizika kell és nem földrajz! Komoly fizikus sem tagadják Isten létét.
6 hónapja
matem, ne viccelj már :D Mutass nekem egy olyan publikációt, ami tudományos körökben elismert és ezt írja le. Nincs ilyen. A Föld kialakulása pedig földrajz (pontosabban geológia) és fizika. A Földön zajló folyamatok (lemeztektonika, vulkanizmus, stb.) mind olyanok, amelyekkel a geológia tudománya foglalkozik, ahogy az őslénytannal is. "Az a gond úgy próbálsz megint észt osztani, hogy nincs meg hozzá háttértudásod" Valószínű azért van két természettudományos (és egy pedagógiai) diplomám :D (Igen, most lord írhatja, hogy felsőbbrendűnek tartom magam, de ez a szakmám.)Ez olyan, mintha egy orvoson számon kérnéd, hogy miért nem hisz abban, amit sámánok meg egyéb kuruzslók leírnak. Amiket én leírtam, azok amúgy egyetemi tankönyvekben, nemzetközileg elismert magyar és külföldi tudományos publikációkban szerepelnek. Lehet valaki vallásos, de semmilyen természettudományos bizonyíték nincs arra, amit te írsz. Felhívnám a figyelmedet arra, hogy már nem 1859 előtt járunk, akkor jelent meg ugyanis A fajok eredete.
6 hónapja
Faszomöccse, az Univerzum születéséről kértem kiselőadást, nem a Földről. Persze, h nincs, és nem is lesz soha. Amit leírtál az általános iskolás szint, mindenki tudja. Az a valószínűség pedig tudományos tény ;)
6 hónapja
A bolygók születése, amit említettél már nem földrajz, hanem csillagászat, ami a fizikához áll közelebb és igen, rengett fizikus nem tagadj Isten vagy felsőbb erőt, mert nem tudják megmagyarázni, az ok-okozatot. Ilyen fizikusok voltak Newton, Einstein sőt még egy darabig Hawking is ezen az állásponton volt, lehetne még sorolni. Egyébként az ősrobbanásnak se kellett volna megtörténie, gondolom tudod, miért...? Egyébként nem ismersz fogalmad sincs milyen háttér tanulmányaim vannak😘
6 hónapja
Hát meglepődnék, ha fizikus lennél. :D
6 hónapja
Most nézem, hogy a Palace mire kapott tizit a Pool ellen. Nagyon hasonló szitu Jesuséhoz, csak itt nem találta el annyira a védő Mateta-t, mint Jesus-t a Villa védő. De persze, hogy emiatt kihívták a bírót, hogy nézze meg. fő a következetesség 😀
6 hónapja
Saka es Martinelli nem edzett ma, viszont Rowe igen
6 hónapja
Remélem pihentetés miatt és nem sérülés
6 hónapja
Vagy különórára mentek, nem ártana végre megtanulni pár cselt...
6 hónapja
Martinelli beteg, Saka rugast kapott a Villa ellen

Szólj hozzá