• Bajnoki meccsel folytatódik az idény

    Szombaton 16:00-tól a Burnley-t fogadja hazai pályán az Arsenal.

    A mérkőzés fontos lesz, miután múlt szombaton a Newcastle botrányos VAR-kimenettel verte meg az Arsenalt.

    A sérültek közül Partey és Smith Rowe továbbra sem lesz bevethető, Odegaard játékára látszik némi sansz, de Nketiah jó eséllyel ott lehet a keretben.

    A mérkőzést követően pár nap szünet következik a ligában a novemberi válogatott meccsek miatt.

    A találkozót élőben a Match4 közvetíti majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (815)

5 hónapja
a csutrotoki Leak Q&A-ban beszelgetnek a valogatottrol es annak szerepleserol es valtozasairol.

Beszelnek arrol, hogy a foci egyaltalan nem olyan egyszeru, mint tobben gondoljak, es a legnagyobb baj, hogy a magyar edzok is igy gondolkodnak mar, hogy ez egy egyszeru sport. Nagyon kevesen vettek azt is eszre, hogy miben valtozott a valogatott jateka es miert lehet ez sikeres a kisebb csapatok ellen.

Tobbek kozott ezert kritikan alauli a magyar edzokepzes, mert begyoposodott, tanulatlan, nagy egoju emberekre van epitve, akik nem akarnak tanulni. Ha vki felhivja ra a figyelmuket, az mar szidva van, meg le van nezve. Ez X-n is jol megfigyelheto jelenseg.

Pep azert nagy koponya, mert nem fel a multhoz nyulni vagy atvenni dolgokat jelenlegi kollegaitol. Erdekes nala nem olvasni majmolasrol, hiszen ezt csak Arteta teszi meg.
5 hónapja
Persze, hogy erről beszélnek, ha nem ezt mondanák, nem lenne munkájuk. Pont ez a hülyeség teszi tönkre a focit amúgy. Artetát én ritkán nevezem majmolónak, viszont ez lényegtelen. A probléma az, hogy akár másol, akár nem, de faszsagokat művel és csak árt ezekkel a csapatnak.
5 hónapja
Kivétel erősíti a szabályt, Bognár Gyuri az egyik leggyengébb kerettel top4-5-ben végez évről évre, "látványos" támadófocival rukkol elő, és folyamatosan termeli ki a gólkirályokat. Remélem nemsokára edzősködhet egy komolyabb költségvetésű csapatnál is.
5 hónapja
az emberi stilusa miatt nem hiszem, h feljebb fog lepni.
5 hónapja
Eriksenes esetre gondolsz? A stúdiót vezető csaj iszonyat idegesítő volt, kb 10x egymás után olyan kérdéseket tett fel neki, h úristen most mi lesz Eriksennel, Bognárnak pedig tele lett már a töke, és próbálta rövidre fogni, egyébként engem is felhúzott a csaj, emiatt bélyegezték meg Bognárt.
5 hónapja
Nyit a Las Vegas. - Viszem anyádat is ! 😃😃😃
5 hónapja
😂
5 hónapja
alapbol is egy nehez eset allitolag. Tobb helyrol is visszahallottam, ahol volt szemelyes kapcsolat. De hat nyilvan kinek mi.
5 hónapja
Ezt jól megmondtad. Ráadásul a képzés drága is és jól lehúzzák azokat akik fejlődni szeretnének. Minden a pénzről szól csak. Sokszor sírnak hogy itthon nincs elég gyerek közben csak az érdekli őket, hogyan tudják lehúzni a szülőket. Véber féléket letudnám hányni. Míg az ilyen kitartott gecik nem kopnak ki a magyar foci halott.
5 hónapja
Egy nő megvádolta Dani Alvest nemi erőszakkal. Dani szerint volt aktus, de nem volt erőszak. Az eset tavaly decemberben történt. Jelenleg nem védekezhet szabad lábon a vádlott, a tárgyalások hamarosan megkezdődnek, ha bűnös, könnyen lehet, h 9 év börtönt kap. Egy tavaly decemberi nemi erőszaknak milyen bizonyítékai lehetnek, de komolyan? Nem foglalok állást, bármi lehet. De ha nincs bizonyíték, márpedig egy tavalyi szexre nem létezhet bizonyíték, max videó, de az biztos nincs, akkor h a fenébe lehet elítélni vkit 9 év börtönre? :D
5 hónapja
Értem én azt, hogy az elesetteket meg kell védeni, de ez már nagyon elment a másik irányba, a nő azt mondja megerőszakoltak akkor az úgy van! Én úgy tudom, hogy Dani Alvesnek eléggé szarul is áll a szénája és eléggé nagy az esélye annak, hogy csücsülni fog, szerencsétlennek a fizimiskája is bűnözős.
5 hónapja
Elítélendő a nemi erőszak természetesen, de ezt nem lehet bizonyítani. Egyébként Magyarországon kb emberölésért kapnak ennyit. Azért sem tartom valószínűnek a bűntényt, mert egy multimilliárdos focista megteheti, h minden napra jusson neki egy luxus lány éjszakára...
5 hónapja
BREAKING NEWS:

Arsenal have decided to keep David Raya permanently. The £27m option-to-buy WILL be triggered in 2024. 🇪🇸

Raya has already signed a potential long-term deal. ✍

Reports, @FabrizioRomano. 🏅
5 hónapja
Újabb remek szakmai döntés, amely kizárólag a teljesítményt számításba véve történt. Ja, nem. Gratulálok Arteta
5 hónapja
Még a téli átigazolási ablak előtt nyilvánosságra hozzák, h Ramsdalet minél előbb értékesíteni lehessen jó pénzért. A spanyol első pár meccse nagyon tetszett, viszont azóta összegezve az eddig látottakat tőle, én talán Ramsdalet szeretném inkább elsőszámúnak, de ez már úgy tűnik eldőlt sajnos.
5 hónapja
Jól van újabb lyukat csinálunk a keretbe. Most majd kapust is kell nézni Ramsdale helyett.
5 hónapja
Ramsdale max nyáron fog távozni, ha távozik...szerintem
5 hónapja
Az EB és Raya marasztalása miatt lehet már januárban elhúzna Ramsdale, neki itt már nem nagyon terem babér, ez eldőlt.
5 hónapja
Menjen is. Én drukkolok, hogy találjon egy csapatot ahol megbecsülik. Egy szaros Bl meccset se volt képes adni neki.
5 hónapja
Nyáron is sejteni lehetett, hogy véglegesen szeretnénk megszerezni Rayat és csak az FFP miatt lett a kölcsön beiktatva. A kérdés csak az, mikor fogjuk az egészet leparírozni. Januárban lehetséges, hogy lesznek távozók. Partey távozása továbbra is ott lehet a levegőben. Piac alakulása fogja ezt eldönteni szerintem. Az az egy biztos, hogy Rayaval hosszútávon terveznek. Egyrészt Inaki Cana (kapusedzőnk ) bizalmi embere. Kezdetektől foga szerette volna magával hozni a spanyolt. Továbbá Arteta tavalyi évet próbálva kiküszöbölni, szeretné a csapatot még inkább labdabiztossá tenni, ami előre vetíti egy center érkezését. Nem ördögtől való a feltételezés,hogy Raya, csomag első fele volt és kb előkészíti a terepet Toney érkezésének .
5 hónapja
a Telegraph ujsagiroja SamJDean szerint teljesen kizart Toney Arsenalba valo igazolasa. Szerintem se ra lenne a legnagyobb szuksegunk jelenleg a csapatban.
5 hónapja
Raya semmivel nem jobb, mint Ramsdale. Hagyjuk már ezt a szokásos mosdatast, hogy jobb lábbal.
5 hónapja
Az a baj ezzel, h Raya egyáltalán nem tűnik labdabiztosabbnak az eddig látottak alapján. Sokszor pánikszerűen rugdalja ki a labdát totál pontatlanul, Ramsdale sztem megbízhatóbb volt ezen a téren, a Bayern is szívesen vinné... Kötelező angol játékos limit miatt különösen nagy ajándék (volt), h van egy minőségi angol kapusunk, ez sem utolsó szempont...
5 hónapja
Pedig az, más kérdés, hogy nálunk eddig elég hektikus teljesítményt hoz. Ezzel együtt is, én Ramsdalenek szorítok.
5 hónapja
Várható volt, igazából csak a pénz miatt nem vettük már meg a nyáron. Mondjuk a teljesítménye egyelőre vet fel kérdéseket. Ha egyértelműen jobb lenne, mint Ramsdale, akkor támogatnám, de bőven bizonytalanabbnak érzem, mint az angolt amúgy.
5 hónapja
White utan Tomi lehet a kovetkezo uj alaironk.
5 hónapja
A Japán cselgépünket meg kell tartani, az egyik legerősebb cserénk.
5 hónapja
Timber nemsokára visszatér, úgyhogy még a csere lehetőségért is meg kell küzdenie. Sztem nem fog hosszabbítani, így még most télen vagy legkésőbb nyáron értékesíteni kell. Iszonyat hasznos védő, mindenhol bevethető, és minőséget is képvisel, sztem már folyamat szeretne szerepelni.
5 hónapja
Lehet Zini fog elobb tavozni, mint a japan, bar Tomiban sokkal nagyobb a piaci ertek.
5 hónapja
Zinchenkot eladni? Jó vicc!
5 hónapja
Nem hinném, az ukrán nagyon fontos láncszem, főleg ha akadozik a támadógépezet. Másrészt az ukrán piaci értéke is igen erős sztem, simán eladható 40-50M fontért. Egyébként nem teljesen alaptalan feltevés, mert ez a jelenlegi kockázatkerülő, óvatos futball nem kedvez az ukránnak, de sztem max 2025-ben vetődhet fel legkorábban a távozása.
5 hónapja
mind a japán mind az ukrán fontos nekünk jelenleg
5 hónapja
tavaly Zini kirobbanthatatlan volt kb, ha csak nem volt serult, iden pedig kb felvaltva jatszanak Tomival. De a vedekezes miatt gondolom azt, hogy Zini tavozhat elobb akar. Zini egy igen specko feladat kort lat el, igy a piaci erteke max azoknak lehet magas, ahol ra van szukseg. Nem veletlen nem volt konkurenciank a megszerzesenel. Mig Tomi piaci erteke azert lehet magasabb, mert a hatso 4es barmely pontjan bevetheto es nem ennyire specko a skill szettje, tobb tipusu csapat is elviheti.
5 hónapja
Zinchenko kiváló középpályása lehetne olasz/spanyol topcsapatoknak, akár a PL-ben is mondjuk a Brightonban. Vagy a specko balhátvédposzt tudása miatt akár a Real Madrid is vihetné.
5 hónapja
Támadásban meg Tomiyasu be sem köthetné Zini cipőjét. Amúgy meg mint "sima" középpályás is jó opció lehetne más csapatoknak. Nem mindenhol ezt játsszák, mint itt. Sőt...
5 hónapja
Szerintem ez a Brenftord elleni meccs idegenben kurva nagy szenvedés lesz. Nem lennék meglepve, ha otthagynánk néhány pontot...
5 hónapja
Pedig nagyon kéne a győzelem, főleg ha a Pool ki tud harcolni egy X-et
5 hónapja
valogatott szunet utan mimdig szenvedunk, de Rams visszaterhet a kapuba.
5 hónapja
Ez lesz Arteta 200-ik meccse a csapatnal, senki nem nyert tobb meccset nala az elmult ez ido alatt Arsenal edzok kozul

Szólj hozzá