Skót lapértesülések szerint hamarosan újabb ajánlat érkezik az Arsenaltól Kieran Tierney-ért, amit a Celtic csapata minden bizonnyal el fog fogadni.

Arról már a legmegbízhatóbb források - köztük David Ornstein - is beszámoltak, hogy az elmúlt napokban az Arsenal két ajánlattal is jelentkezett Tierney-ért, ám harmadjára sikerrel járhat az angol csapat.

A skót Sunday Post szerint az Arsenal 20 millió fontot és további öt millió teljesítményarányos-bónuszt ajánl majd Tierney-ért, ez klubrekord eladás lenne a Celticnél, megelőzvén a tavaly a Lyonnak eladott Moussa Dembelért befolyt átigazolási díjat.

Lényegében a Celtic-kel való megállapodás hiányzik az átigazolás véglegesítéséhez, a hírek szerint ugyanis Tierney korábban már igent mondott az Arsenal ajánlatára, a skót védő körülbelül 70 ezer fontot kereshet majd hetente a londoni csapatnál.

Ide kapcsolódik, hogy a Celtic tájékoztatása szerint Tierney a napokban visszautazott az Egyesült Királyságba a csapat ausztriai edzőtáborából - a hivatalos kommüniké szerint azért, hogy "ott fejezze be a korábbi sérülését követő rehabilitációját."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

5 éve
Törölt felhasználó
Vajon mit szóltak a Palacnal mikor a 100 milliora taksalt jatekosukert befutott egy 40 millios ajanlat, ugy, hogy Bissaka 50-53 kozott ment el :D.

Szerintem hangosan felrohogtek :D :D :D

5 éve
40+ Mustafi hátha elfogadnák 🧀
5 éve
Törölt felhasználó
Ment egy 40 millió fontos ajánlat Zaha-ért! Sky-on sárgával írták! Na mostmár nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből illetve kik lesznek az érkezők! :)
5 éve
Én azt szeretem ha dominál a piros, sokkal üdébb, mutatósabb. És attól még lehetne szép letisztult, hogy nem egy fakó fehér. Viszont a felső nekem is adja.
5 éve
Törölt felhasználó
Az utolsó hazai mez, ami igazán megfogott az a bordó nike volt, azóta egyik sem tetszett, de ez az Adidas pont a letisztultsága miatt szerintem gyonyoru lett. Nem kell, hogy tul dominaljon a piros szin, meg ha az EL-ben tavaly jol is nezett ki, mikor full pirosban leptek palyara a sracok.

Szólj hozzá