Új szerződést ajánlott az Arsenal Aaron Ramseynek, írta szerda este a Telegraph és a The Times. Az angol lapok úgy tudják, a londoni csapat egy ötéves kontraktust tett a walesi középpályás asztalára, illetve egy határidőt is szabott Ramsey számára, hogy mihamarabb mérlegeljen.

Unai Emery, a csapat új vezetőedzője az állásinterjúján már elmondta a klub vezetésének, hogy a keretet Ramsey és Pierre-Emerick Aubameyang köré szeretné építeni, ehhez pedig kulcsfontosságú, hogy az Arsenal hosszú távon is megtartsa mindkét játékost - kiváltképpen Ramsey-t, akinek a szerződése 2019 nyarán jár le, és a csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerüljék Alexis és Özil tavalyi esetét, amikor mindkét játékos az utolsó évébe belépve is maradhatott a klubnál..

Az Arsenal jelentős fizetésemeléssel igyekszik meggyőzni Ramsey-t a maradásról, aki egyébként jelenleg heti 100 ezer fontot keres a klubnál. Ennek ellenére sanszos, hogy Ramsey ki fog várni, hiszen 28 éves létére minden valószínűség szerint ez lesz az utolsó hosszú távú szerződése, amit alá fog írni. Ezzel együtt az Arsenal siettetni fogja a walesi döntését, hiszen amennyiben nem ír alá záros határidőn belül, könnyen lehet, eladják majd, hogy még pénzt tudjanak szerezni a játékjogából, amit Emery új érkezőkre költhetne.

Mivel a walesi válogatott nem vesz részt a nyári világbajnokságon, az Arsenalnak lesz ideje és lehetősége tárgyalni Ramsey-vel és az ügynökével. A középpályás a minap nyilatkozott is a jövőjéről, és meglehetősen izgatottnak tűnik Emery érkezése kapcsán.

"Egyelőre még nem sikerült beszélnem Unai Emery-vel, de az érkezése izgatott időt jelent a klub számára, és alig várom, hogy elkezdjük a közös munkát." - mondta Ramsey a Los Angeles-i nyaralása alatt.

Ramsey csapattársa, Jack Wilshere jövője még mindig nyitott, azt követően, hogy már-már úgy tűnt, fordulat állt be az angol játékos tárgyalásai során és a 26 éves középpályás új szerződést ír alá az Arsenallal - ami mind a mai napig nem történt meg.

Wilshere a következő napokban találkozni fog Emery-vel, hogy megvitassák a közös jövőt és hogy miként képzeli el a baszk tréner a játékos helyzetét a csapaton belül, és majd csak ennek megfelelően születik majd döntés a hosszabbításról vagy a távozásról.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

6 éve
Arsenal856: Ó, de fasza is lenne, ha Fellainivel az lenne a legnagyobb probléma, hogy milyen haja van. :lol: Engem ez egyáltalán nem zavarna. Inkább legyen valakinek ilyen mikrofon, vagy hasonlóan hosszú, mint David Luiznak, mint olyan ratyi, mint Bellerínnek. Na mindegy, részletkérdésekről beszélünk. A balga belgával nekem a fő gondom az, hogy focizásra alkalmatlan képességei vannak, és mellé még egy aljas tuskó is. Arra jó, hogy 10 percre beteszed ha minden kötél szakad centerbe fejelgetni, és hátha bebólint egyet, de arra, hogy ő a középpályán hasznos "fogaskerék" legyen, hát mit mondjak... finoman szólva sem túl ideális. Egyébként már az angol középcsapatoknak is több pénzük van, a múltkor ugyanis azt olvastam, hogy a West Ham 75 millió fontból erősíthet a nyáron. Nekünk meg 50 milliónk sincs úgy tűnik. Sajnos ilyen tulajjal nagyon nagy érvágás, hogy kikerültünk a BL-ből..
6 éve
Csak egy feltétellel jöhetne Fellaini, ha rajtam múlna a transzfer; Vágja le a kibaszott haját, mert így kibaszottul elviselhetetlen.... A transzefer pénzünk pedig szánalmas, angol középcsapatoknak áll ennyi lovetta rendelkezésre. Igaz ott más fizetések vannak.
6 éve
Törölt felhasználó
Hat csalodtam bennetek,marsrol jottem nem utwrngerrol.Fellaini csak peletyka,ne eljuk bele magunkat.Szivetek ne torjon ossze a vezetoseg miatt.
6 éve
Most komolyan abból a szaros 50 millióból kell szerződéseket hosszabbítanunk? Azért ez már tényleg mindennek a teteje. Jó hogy nem már még adományokat gyűjtenek a szurkolóktól, nehogy éhen haljon az a rohadt jenki.
6 éve
Ha Fellaini ide ... én toronyfejes lenni a betonba 10. ről
Amúgy milyen Feri ?

Szólj hozzá