Francia hírforrások szerint a Paris Saint-Germain csapata az elmúlt órákban azon dolgozik, hogy leigazolják Aaron Ramsey-t az Arsenaltól.

A L'Equipe és a @parisunited twitteres oldal szerint a PSG sportigazgatója, Antero Henrique Arséne Wenger ajánlása okán vette fel a kapcsolatot az Arsenallal és a walesi középpályás ügynökével egy téli átigazolás reményében.

Mint arról beszámoltunk, Ramsey-től szeptemberben visszavonta a szerződéshosszabbítási ajánlatot az Arsenal részéről Raul Sanllehi sportigazgató, ami meglepő fordulat volt azt követően, hogy a klub és a walesi játékos effektíve mindenben megállapodott - igaz, akkor még a csapat immáron ex-vezérigazgatójával, Ivan Gazidisszel.

Sanllehi viszont felülbírálta elődjének döntését, és visszamondta az óriási  - mintegy 200 ezer font heti fizetést ígérő kontraktusajánlatot Ramsey-től. Eddig több klub, mint például a Bayern München és a Juventus is jelezte az érdeklődést a walesi iránt, de mindkét csapat csak a nyáron akarja leigazolni Ramsey-t, amikor a 28 éves játékos már szabadúszó lesz.

A PSG viszont úgy akar elévágni a többi érdeklődőnek, hogy már a télen elvinnék a játékost, és ezért készek 10-20 millió euró közti átigazolási díjat fizetni az Arsenalnak - a játékosnak pedig 18 hónapos szerződést ajánlanak.

Banega lehet az utód?

Argentin források mindeközben úgy vélik, Unai Emery a nyár után ismét megpróbálkozhat korábbi játékosa, Ever Banega megszerzésével. Ha hinni lehet az értesüléseknek, a 30 éves középpályás megszerzése már a nyáron is téma volt, ám akkor még nem realizálódott a transzfer.

A sérültekkel teli Arsenal-keretbe viszont a télen elférhet a tapasztalt játékos, akivel Emery korábban a Valenciánál és a Sevillánál is együtt dolgozott.

Az argentin Jugones legfrissebb értesülései szerint a játékos ügynöke jelenleg Londonban tárgyal az Arsenallal, az Ágyúsokat pedig segítheti, hogy a középpályás sevillás szerződésében van egy 20 millió eurós kivásárlási záradék.

A megbízhatóbb spanyol források ugyanakkor azt írják, a Sevillánál meglehetősen nyugodtak az ügy kapcsán, szerintük Banega jól érzi magát náluk, és akár még egy új szerződést sem lehet kizárni a közeljövőben.

Az átigazolási időszak az újév első napjától kezdődik és egy hónapig tart.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (142)

5 éve
Arsenal856, abban igazad van, hogy aki nálunk "sztár" volt(sokat játszot) és eligazolt, mert ő többet akar, sokat max egy évig voltak reflektor fényben, utána eltüntek! (az általad soroltakon kívűl: Van Persi, Song, Sanchez...)
5 éve
Érdekes, a Juventusnál heti 145.000.- szólnak a hírek, az Arsenaltól 200.000.- kért!!! 🐛Sok sikert neki
5 éve
Törölt felhasználó
Rambora van még esély,hogy marad valami csoda folytán?Csak nekem fog hiányozni,ha elhagyja az Arsenalt?
5 éve
Törölt felhasználó
Ornstein jokor lehozta a hirt,hogy legalabb idobe tudjuk ne remenykedjunk hogy kap egy fillert is emery.Wengerrel valo boldog uj evet kivanok.
5 éve
Törölt felhasználó
Arsenal856, az a Ramsey használja ugródeszkának az Arsenalt, aki 12 éve itt van és a határán volt annak, hogy aláírja a szerződést, amikor visszavontuk az ajánlatot? Hát jól neki rugaszkodik az ugrásnak, az biztos..

Szólj hozzá