web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Nincs tervben Wilshere-nek több fizetést adni

  • Nincs tervben Wilshere-nek több fizetést adni

    Az angol középpályás ingyen távozhat a csapattólArséne Wenger az AC Milan elleni Európa Liga-meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján elárulta, továbbra is magabiztos azt illetően, hogy Jack Wilshere maradni fog és új szerződést ír alá a klubbal, ezzel együtt nem tervezik a csapatnál, hogy jobb feltételeket ajánlanak az angol játékosnak.

Márpedig a gondot jelen pillanatban úgy tűnik, az jelenti, hogy Wilshere nem hajlandó belemenni abba, hogy az alapfizetése kevesebb legyen a mostaninál. Az Arsenal vezetősége eddig arra játszott, hogy Wilshere klubszeretete okán belemegy abba, hogy csökkenjen az alapbére, viszont a teljesítmény-arányos bónuszoknak köszönhetően még is így is többet kereshetne, mint a mostani, heti 110 ezer fontot jelentő kontratkusa értelmében. Ezt a megoldást az Arsenal a játékos korábbi sérüléshullámai miatt erőltetné.

Wilshere a múlt heti Milan elleni odavágót követően úgy fogalmazott, "megváltoztak a dolgok" az elmúlt hónapban és "nem áll közel ahhoz", hgy új szerződést írjon alá a csapattal.

Az ügyről Wengert is kérdezték a mai sajtótájékoztatóján.

"A dolgok a mi részünkről nem változtak. Jack a szezon végén szabadúszó játékos lesz. Tettünk neki egy ajánlatot. Szeretném, ha maradna, és a klub jövőjét jelentené, és bízom abban, hogy ő is így látja." - mondta Wenger.

Wilshere-t ebben a szezonban egyelőre elkerülték a komolyabb sérülések, ezért jóval többet tudott játszani - és így több belföldi (Everton) és külföldi (Valencia, Sevilla, Juventus) klub érdeklődését is felkeltette.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(14)

Fabregas0490

Itt már lassan az lesz a divat hogy azokat a játékosokat üldözzük el akik akarnak meg hajtanak
Elég szomorú hogy olyanokkal akarnak itt kiszúrni akik legalább a csapatért elhivatottak

Mar 15. 21:10

Pinokkió

Sanchezzel meg többszőr leírtam mi volt a baj, mit szívunk most miatta. Most Mourinho szívja ugyanazt, mint anno Wenger, amikor be akarta, és végül be is építette a csapatba. Alexisre rá kell szabni a csapatot, hogy működni tudjon. Ezzel meg egy baj van, hogy ha neki nem megy, vagy lelép, akkor a csapat úgy jár, ahogy most épp mi.

Mar 15. 16:18

Pinokkió

Jóég... anglia... megint bukik.

Mar 15. 16:15

Aron21

Welbecket behívták a válogatottba. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mar 15. 15:44

Athlon

Ezzel csak az a gondom, hogy ha elmenne Jackyboy a Citybe, ott Pep klasszist faragna belőle. Én személy szerint imádom a játékát. Nem az előretolt támadó kp helyén, hanem a mélységből indulva. Nem az igazi, de 3 év kihagyás után ezt nem is várhatja el tőle az ember.... bőven van még benne potenciál. Szerintem is arculcsapás, hogy csökkenteni akarjuk az alapbérét. Legalább egy minimálisat emelni kéne rajta. Csak hát persze mindenre nincs pénz.
És azon is el kellene gondolkodni, hogy Jacken már egy életre rajta marad a sérülékeny/üveglábú bélyeg, de vajon Ramsey nem sorolahtó vele együtt egy kategóriába?

Mar 15. 14:35

arsenal1220

Egyértelműen kiégett Sanchez,akkor lett volna az igazi ha mar nyaron eladjuk 60-ert.Nem tud megújulni, kiismertek az ellenfelek.

Mar 15. 13:13

JACKOXI

Hát azt hiszem megállapíthatjuk, hogy Sanchez a korán kiégő játékosok közé tartozik. Valami elszállt nála, szerintem nagyon elhitte magáról már így az Arsenalos karrierje végére, hogy ő tényleg ilyen Messi szint, illetve a pénzéhesség is közrejátszhatott. Mondjuk halkan jegyzem meg, hogy azért maga a csapat is segített a leépülésében. Szerintem az, hogy nem nyertünk bajnokságot, vagy hogy nem voltunk tényezők a BL-ben eléggé visszavethették mentálisan. Pedig ha megmarad olyannak, mint mondjuk az első Arsenalos szezonjaiban, vagy még 2016 őszén volt, akkor bizony még most is klasszis lenne, de így totál elveszett az ember.

Mar 15. 12:25

arsenal1220

FACT: Alexis Sánchez 247-szer veszítette/adta el a labdát a Manchester United színeiben 10 mérkőzés alatt, ami majdnem 25 eladott labda meccsenként...

:DDDDD Halisten,hogy elment...Olyanokat olvasok,hogy az egész öltöző utálta már.Allitolag a csilei valogatottnal is ugyanilyen kialhatatlan az ember,mikozben masok beszélgetnek ő felrevonul es fejhallgatoval a fejen el van egyedül.

Mar 15. 11:55

tamas

JACKOXI!
Teljesen egyet értek! Ez lenne a középút amit szerintem Wilshere szó nélkül megértene és aláírná a kontraktust.

Mar 15. 11:52

JACKOXI

Én is azt gondolom, hogy a minimum az, hogy legalább a jelenlegi bérét nem csökkentjük szerencsétlennek, és a különböző teljesítmény arányos bónuszokkal együtt meg nyilván emelni kéne neki. Azért az elég poénos, hogy itt van egy ízig vérig ágyús játékos, aki a szurkolók kedvence, az utóbbi 2 szezonban alig volt sérült (oké, hogy tavaly nem nálunk volt, de elég szép meccsszámot hozott a Bornemouthban), és mi meg csökkenteni akarjuk a fizetését. Azért az a 110 ezer már nem olyan sok, még asszem Walcott is többet keresett ennél az összegnél. Az már egy másik kérdés, hogy Theo meg talán kicsit túl volt fizetve.

Mar 15. 10:51

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre

 Emery: Suarez még nem áll készen a teljes meccsre Keményen dolgozik a több játéklehetőségért a spanyol középpályás

Sajtó: Monchi lesz az Arsenal új sportigazgatója

 Sajtó: Monchi lesz az Arsenal új sportigazgatója Újra együtt dolgozhatna Emery-vel a spanyol szakember

Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában

 Wenger: Özil bennragadhatott a komfortzónájában Kegyveszetté vált a német játékos Emery csapatában

Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik

 Hivatalos: Ramsey a Juventushoz távozik A legjobban kereső brit játékos lesz Aaron Ramsey

Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron

 Szerény büdzsével dolgozhat Emery a nyáron Sok függhet a BL-indulástól is

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook