Angol lapértesülések szerint Alexander Lacazette leigazolásával sem áll le Arséne Wenger a csapat erősítésével, egybehangzó sajtóértesülések szerint egy újabb franciára veti ki a hálóját az Ágyúsok menedzsere, akinek a célkeresztjébe Thomas Lemar került.

Mint arról már beszámoltunk, az Arsenal már két ajánlatot is benyújtott Lemar-ért, aki közvetítőkön keresztül jelezte, hogy szívesen csatlakozna Wenger csapatához, ám nem fogja erőltetni az átigazolást, ha a Monaco nem akarja elengedni.

Márpedig a Monaco orosz tulajdonosai mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a tavaly bajnokságot nyert csapatuk nagy részét egybetartsák a nyáron. A Monaco egyik nagy feladata, hogy maradásra és új szerződés aláírására bírják Kylian Mbappé-t, és francia sajtóhírek szerint a csapat vezetősége megígérte a csatárnak, hogy Bernardo Silva és Tiemoué Bakayoko után senkit nem fognak eladni ezen a nyáron.

Egy megfelelően nagy összegű ajánlat természetesen átírhatja a Monaco ezen terveit, a Mirror Sports szerint egy 80 millió fontos ajánlat esetén a hercegségiek mégis csak hajlandóak lennének lemondani Lemarról, de természetesen ilyen csillagásztai összeget nem fog ajánlani Wenger.

Egybehangzó angol források azt állítják, hogy ha a Lemar-üzlet nem jön létre, akkor Riyad Mahrez-t próbálja majd leigazolni az Arsenal. Az algériai szélső május végén kijelentette, hogy szeretné elhagyni a Leicestert, Wenger pedig köztudottan kedveli a játékost. A goal.com megbízható újságírója, Chris Wheatley szerint Wenger és Mahrez két hete telefonon egyeztettek egymással, a francia menedzser korábban pedig egy televíziós csatornának nyilatkozott úgy, hogy elképzelhetőnek tart egy ajánlatot a 2015/16-os szezon év játékosáért.

Mindez egyelőre nem történt meg, ám ha Lemar ügyében nem sikerül rövid időn belül áttörést elérni, Mahrez felé fordulhat Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

7 éve
Aron21: Ez mind szép és jó, de akkor ne távozzon kulcsember az érkezők fényében sem, mert akkor ez a jólesés át fog váltani, minimum elvárható tevékenységnek. Mármint a lyukak betömése...
Feri: Én meg úgy fogalmaznék, hogy Wenger munkáját mindenki elismeri, de a hibáit már közel sem...
7 éve
Törölt felhasználó
Inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak a WengerOutosok és vannak akik elismerik a munkáját és nem kárognak Wengeren. Hosszú még a nyár, addig sok szégelyni való WengerOutos lefolyik a Dunán. Bármikor beszálhatnak Sanchezért a klubok.
7 éve
Minden szurkoló örül a klub sikereinek. :lol:
7 éve
Törölt felhasználó
...Meg akik örülnek a klub sikereinek ;-)
7 éve
Törölt felhasználó
Meg vannak olyanok akik telibe szarják, hogy nyerünk e vagy sem.

Szólj hozzá