Angol sajtóhírek szerint Arséne Wenger továbbra sem tett le azon tervéről, miszerint megszerzi Thomas Lemar-t a tavalyi francia bajnok Monaco együttesétől, sőt, az Arsenal menedzsere a jövő hét folyamán újabb ajánlattal jelentkezhet a 21 éves játékosért.

Legutóbb június végén számoltunk be arról, hogy Wenger 31 millió fontot ajánlott első körben Lemar-ért, a francia menedzser pedig bizakodó volt, hogy az ajánlat már az első körben sikeres lesz, és hogy a játékos ott lehet majd a csapat ausztráliai és kínai túráján.

Ám a Monaco nem csak azt az ajánlatot, de azóta is minden formális és nem formális érdeklődést elutasított az Arsenal részéről, francia sajtóhírek szerint ugyanis a csapat orosz felsővezetése ígéretet tett Kylian Mbappé-nek, hogy Bernardo Silva és Tiemoué Bakayoko távozása után egy kulcsjátékost sem adnak el, hogy reális esélyük legyen a címvédésre és a BL-beli jó szereplésre - ezzel is maradásra bírván a csatárt.

Ezzel együtt Wenger nem adja fel, a Daily Mail hírei szerint a menedzser a jövő hét folyamán újabb ajánlatot tehet majd Lemar-ért. Rob Draper szerint az Arsenal Alexandre Lacazette leigazolása után készen áll ismét klubrekordot dönti a játékospiacon: Lemar-ért 45 millió fontot fizetne kézhez Wenger, amely a teljesítmény-arányos bónuszokkal 50 millióra is emelkedhet.

Lemar érkezése független lenne Alexis jövőjének alakulásától, ugyanis a bal szélső csatárt a középpálya belső közepén is el tudná képzelni Wenger, így a 21 éves játékos akár Santi Cazorla helyét is betölthetné a mélységi középpályás posztján.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

3 éve
Én mindenképpen leigazolnám Lemart és Mahrezt is ;-) Van itt pár játékos akiket ellehetne adni a francba és visszajönne valamennyi lové is ..
Walcott-Campbell-Perez de gondolom Ospina/Szczesny közülük is valamelyik illetve Jenkinson- Debuchy-Gibbs-Oxi lába is kifele lóg meg még ugye Giroud is kérdéses Alexis mellett szóval ha meg is tartunk belőlük 2-3 at akkor is lenne még pénz
3 éve
Mahreznek meg mindig jobban orulnek, de Santi helyen akar johet is. Remelem ezek az igazolasok meggyozik Sanchezt szerintem itt sokakkal ellentetben hatalmas elony lenne ha hosszabbitani tudnank vele.
3 éve
Arsenal856, egyetértek. Sokakban nem tudatosult az, hogy Lemar 21 éves kora ellenére milyen szinten focizik. Elképesztően nagy tehetség és a közhiedelemmel ellentétben nem csak egy osztogató középpályás. Nagyon gyors, nagyon jól cselez és jól is lő. Persze az elsőszámú erénye a látásmódja.
3 éve
Lemar nagyon fiatal és már most majdnem olyan jó, mint Alexis, sőt sztem sokkal jobb csapatjátékos, mint a chilei és egyénileg is képes villogni, meccseket eldönteni. Ha Alexis megy ~65 millió fontot sem sajnálnék Lemar-ért. Csodálom, h más topcsapat nem érdeklődik iránta...
3 éve
Igen, ha ezek az igazolások létrejönnek és valóban baszott nagy szerződést ajánlunk Alexisnek, akkor annak elégnek kéne lennie, hogy itt tartsák. Hozzáteszem, hogy a sorsa még mindig a mi kezünkben van és Alexis sem hiszem, hogy börtönben érzi magát, úgyhogy 1 évre még mindig itt kéne tartani.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek