Egybehangzó angol és francia lapértesülések szerint a Monaco elutasította az Arsenal ajánlatát Thomas Lemar-ért.

Mint korábban írtuk, Kylian Mbappe mellett Lemar is Arséne Wenger célkeresztjébe került az elmúlt hetekben, a 21 éves francia szélső a hírek szerint az elmúlt hetekben Londonban járt, hogy egyeztessen egy esetleges átigazolásról. Lemar a jelek szerint úgy is beleegyezett, hogy az Arsenalhoz igazoljon, hogy a csapat nem szerepel a Bajnokok Ligájában, ellenben például a Tottenhammel, amely klub szintén érdeklődött iránta. Mindez bizakodóvá tette az Arsenalt, hogy sikerülhet megszerezni Lemart a Monacótól.

Az Arsenal szerdán 31 millió angol fontos ajánlatot ajánlott Lemar-ért, amit a Monaco elutasított. A Guardian szerint a tavalyi bajnokcsapat semmi pénzért nem szándékozik megválni a bal szélsőtől, a klub elnökhelyettese, az orosz Vagyim Vasziljev kijelentette, a játékosról nem hajlandóak tárgyalni. A Guardian értesüléseit később több lap, köztük a Telegraph, illetve a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein is megerősítette.

Ennek ellenére az Arsenal a napokban várhatóan emelni fogja a tétet és új ajánlattal fog jelentkezni Lemar-ért, végső esetben pedig B-tervként szóba kerülhet Riyad Mahrez leigazolása is a Leicester Citytől.

KORÁBBAN ÍRTUK

Egybehangzó angol sajtóhírek szerint nem pusztán Kylian Mbappe az egyetlen átigazolási célpontja az Arsenalnak a Monaco együtteséből ezen a nyáron: a francia menedzser ugyanis szeretné megszerezni Thomas Lemar-t is a tavalyi bajnokcsapattól.

A Daily Mail, Mirror és a goal.com egyaránt úgy értesült, hogy az Arsenal megkezdte a tárgyalásokat a Monacóval, és az angol csapatnál egyre bizakodóabbak, hogy a megfelelő - 25-30 millió fontos - ajánlat esetén Lemar akár még a jövő hét elejéig Ágyús lehet.

Lemar 2015-ben igazolt a Monacóhoz a Caen együttesétől, azóta 60 bajnoki pályáralépése van és 14 bajnoki gólt szerzett, az előző szezonban ő adta a legtöbb gólpasszt a ligában a csapattársai számára. Jelenlegi szerződéséből két év van hátra.

Nem Lemar az egyetlen francia, akiért Wenger érdeklődik ezen a nyáron: az elsődleges átigazolási kiszemelt az egész futballvilág jelenlegi legnagyobb ígérete, Mbappé, míg sajtóhírek szerint előrehaladott tárgyalások folynak a Lyon támadójáért, Alexander Lacazette-ért is. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (63)

7 éve
Törölt felhasználó
Sanchezt a legnagyobb okorseg lenne elengedni, foleg PL-n belul. Nem hogy igazolnank melle jatekosokat. Csak az olvashato mindenutt, hogy kijon helyette, es nem az, hogy ki jon melle segitsegnek.
7 éve
a bíró meg elfáradt mert nem adta meg a 11-est
7 éve
Amúgy Alexis a válogatottban ugyanúgy toporzékol, mint nálunk. Ezt csak azért mondom, mert ezek után szokták mondani, hogy el akar menni... lehet válogatottat is akar cserélni? :lol:
7 éve
nem lehet tudni mi megy a háttérben de kitudja lehet lemar és Mahrez is jön ;-)
a távozók meg bárkik lehetnek így
7 éve
Törölt felhasználó
Donz94! Mindenképp számos érv van mellette, kezdve attól, hogy kreatív, mozgékony és labdaügyes játékos, akit akkor sem kell félteni, ha rá kell lőnie, a taktikai szempontokon át, egészen addig, hogy nem kell neki "bemutatni" a PL-t. Az orrunk előtt nyomott végig egy komplett szezont végig klasszisteljesítményt nyújtva. Korábban - lényegileg - hasonló okokból javasoltam Mané-t.
Sajnos az én forgatókönyvemben olyasmi van, hogy Wenger tavaly megkörnyékezhette, de ő a leicesteri legendát írta. Most meg már pedagógiai célzattal/büszkeségből nem megyünk vissza érte. Mert - persze - az "akkor menj, amikor hívnak" elvet, azt folyton sulykolni kell. #nelegyenigazam

Szólj hozzá