Egybehangzó angol lapértesülések szerint a dolgok jelenlegi állása szerint meglehetősen valószínűtlen, hogy Thomas Lemart megszerzi az Arsenal, mindez pedig azt jelenti, hogy Alexis Sanchez is marad a klubnál.

Délután öt órakor először a Sky Sports, majd a többi angol lap, illetve a L'Equipe újságírója, Matt Spiro is azt írta a Twitteren, hogy az Arsenal 92 millió fontos ajánlatot adott be Thomas Lemarért, amit a Monaco el is fogadott. 

A hivatalos helyzetjelentés szerint azonban az Arsenal hamarosan vissza is vonta az ajánlatot, mivel az angol klub szerint nincs elég idejük befejezni a transzfert, lévén Franciaország ma 20:45-től kulcsfontosságú világbajnoki selejtezőt játszik Holladnia ellen, és a francia szövetségi kapitány, Didier Deschamps nem engedélyezte a szélső számára a távolmaradást.

Miután Lemar marad a Monacónál, a dolgok jelenlegi állása szerint Alexis is marad az Arsenalnál. A Manchester City a nap folyamán 60 millió font összértékű ajánlattal jelentkezett az Arsenalnál, amire Wengerék szóban rá is bólintottak, de csak abban az esetben tették volna hivatalossá, ha sikerül a chilei helyére helyettest találni.

Az átigazolási ablak ma magyar idő szerint éjfélkor zárul.

 

KORÁBBAN ÍRTUK

Egybehangzó angol lapértesülések szerint szóbeli megállapodás született az Arsenal és a Manchester City között Alexis Sanchez eladását illetően, ami viszont csak akkor fog realizálódni, ha az Ágyúsok sikeresen igazolnak a chilei helyére egy játékost a 2017-es átigazolási időszak végéig, azaz ma éjfélig.

Miután a Manchester City szerdán 50 millió fontos ajánlatot tett Alexisért, idő kérdése volt, mikor térnek vissza egy újabb, jobb ajánlattal. Bár korábban felmerült Raheem Sterling játékjogának szerepeltetése is a megállapodásban, végül Pep Guardiola csapata újabb tiszta készpénzes ajánlattal jelentkezett, ami megbízható sajtóértesülések szerint 55 millió font plusz öt millió font teljesítményarányos bónusz.

A goal.com, a Mirror és a Daily Mail úgy tudják, hogy az Arsenal szóban megegyezett a Manchester City-vel Alexis eladásáról, de a transzfer csakis akkor fog végbe menni, ha Arséne Wenger együttesének sikerül a chilei helyére valakit szerezni ma éjfélig.

Bár volt arról szó, hogy Wenger Julian Draxlerrel pótolná Alexist, a dolgok jelenlegi állása szerint egy korábbi átigazolási kiszemelt ügyét élesztené fel Wenger: Thomas Lemar-ért, akiért a Daily Mail szerint nem kevesebb mint 90 millió fontot ajánlott az elmúlt órákban.

A francia menedzser reméli, hogy ekkora összegért a Monaco sem blokkolja Lemar átigazolásáát, aki júniusban már járt tárgyalni az Arsenalnál, és állítólag elvben megegyeztek a 100 ezer fontos heti fizetésben.

A 21 éves szélsőért korábban élénken érdeklődött a Liverpool is, de a Sky Sports szerint Jürgen Klopp csapata nem fog rivalizálni az Arsenallal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

7 éve
draxler ?
7 éve
Törölt felhasználó
Ez volna az Arsenal csele? Beetetjüka cityt hogy szóba megegyeztünk ha megvan Lemar adjuk Sanchezt? Wenger meg még el is megy francia honba a látszatért és nem lesz semmi csak megjátszuk. :D
7 éve
Nagyon nehéz lenne aztán elkérni a meccsről Lemar-t, a franciáknak amúgy sincs alternatívája azon a poszton! :lol: Full kamu az egész,ha nem jön, itt erről van szó, nem arról,hogy nincs idő.Bazmeg fél 7 van....!

Kiba***tt kamu az egész!Meglepődnék ha nem az lenne! :D
7 éve
A válogatott meccs miatt sülhet be a transfer. Nem is mi lennénk... Pont ma kell a franciáknak is játszani... :lol:
7 éve
hermandani, nem csak minket fognak elintézni könnyedén, a Real-t és a PSG-t kivéve a világon bármely csapattal jó eséllyel elbánnak... Brutál erős keretük van, kíváncsi leszek ki fog padozni náluk, számításaim szerint min 3 klasszis padra kerül :D Szerintem Lemar jobb játékos, mint Drax, viszont ár alapján a német érné meg jobban, nem vitás.

Szólj hozzá