web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Lehmann edzőként térhet vissza

  • Sajtó: Lehmann edzőként térhet vissza

    A szakmai stábba térhet vissza a német játékosEgybehangzó angol lapértesülés szerint újabb érkezővel bővülhet az Arsenal szakmai stábja, miután Arséne Wenger együttese a csapat korábbi kapusával, Jens Lehmann-nal tárgyal egy esetleges szerződésről.

Többek között a Telegraph, a London Evening Standard, a Sky Sports is arról számolt be, hogy Lehmann az Arsenal harmadszorra is visszatérhet Wenger csapatához, ezúttal viszont edzőként. Fontos megjegyezni azonban, hogy Lehmann nem kapusedzőként, hanem közvetlenül Wenger és a jelenlegi másodedző, Steve Bould mellett dolgozna a szakmai stábban, a francia menedzser pedig azt reméli, hogy a német a jelenlétével különleges hatást gyakorolna a keretre, és elősegítené egy erősebb, győztes mentalitás kialakulását az öltözőn belül.

A kapusedzői munkakör továbbra is arra a Gerry Peyton-ra hárulna, aki az elmúlt időszakban rengeteg kritikát kapott, és aki egyébiránt 2003-ban még magát Lehmann-t is edzette az Arsenalnál.

A 47 éves Lehmann 2003-ban érkezett az Arsenalhoz a Dortmundtól, és minden egyes bajnokin védett a soron következő idényben, amikor az Ágyúsok veretlenül lettek bajnokok. A német kapus 2008-ban hagyta el a csapatot, de három évvel később visszatért az akkoriban kapusgondokkal küszködő alakulathoz, egy bajnokin pedig védhetett is. Érdekesség, hogy Lehmann ugyancsak az Arsenalnál készült fel az edzői képesítéshez szükséges vizsgákra.

Nem Lehmann lesz az egyetlen erősítés az Arsenal szakmai stábjában. Mint már korábban beszámoltunk, Darren Burgess személyében egy új erőnléti edző, illetve a Huss Fahny személyben egy új jogtanácsos érkezett a csapathoz. Az új idénytől a klub fiatal kapusait is új edző fogja felkészíteni, erre a posztra Andy Woodman érkezett a Crystal Palace-tól.Kapcsolodo Hirek

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel

 Új mezszponzori szerződés az Emirates-szel 2024-ig marad az Emirates a mezszponzor

Match Pub: Östersunds-Arsenal

 Match Pub: Östersunds-Arsenal Jön az Európa Liga odavágója

Match Pub: Tottenham-Arsenal

 Match Pub: Tottenham-Arsenal Észak-londoni rangadóval folytatódik a bajnokság

Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom

 Mkhitaryan: Nem kell mit bizonygatnom Az örmény játékos elégedett, hogy az Arsenalhoz igazolt

Match Pub: Arsenal-Everton

 Match Pub: Arsenal-Everton Aubameyang és Mkhitaryan először kezdenek az Arsenalban

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook