web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Sajtó: Lehmann edzőként térhet vissza

  • Sajtó: Lehmann edzőként térhet vissza

    A szakmai stábba térhet vissza a német játékosEgybehangzó angol lapértesülés szerint újabb érkezővel bővülhet az Arsenal szakmai stábja, miután Arséne Wenger együttese a csapat korábbi kapusával, Jens Lehmann-nal tárgyal egy esetleges szerződésről.

Többek között a Telegraph, a London Evening Standard, a Sky Sports is arról számolt be, hogy Lehmann az Arsenal harmadszorra is visszatérhet Wenger csapatához, ezúttal viszont edzőként. Fontos megjegyezni azonban, hogy Lehmann nem kapusedzőként, hanem közvetlenül Wenger és a jelenlegi másodedző, Steve Bould mellett dolgozna a szakmai stábban, a francia menedzser pedig azt reméli, hogy a német a jelenlétével különleges hatást gyakorolna a keretre, és elősegítené egy erősebb, győztes mentalitás kialakulását az öltözőn belül.

A kapusedzői munkakör továbbra is arra a Gerry Peyton-ra hárulna, aki az elmúlt időszakban rengeteg kritikát kapott, és aki egyébiránt 2003-ban még magát Lehmann-t is edzette az Arsenalnál.

A 47 éves Lehmann 2003-ban érkezett az Arsenalhoz a Dortmundtól, és minden egyes bajnokin védett a soron következő idényben, amikor az Ágyúsok veretlenül lettek bajnokok. A német kapus 2008-ban hagyta el a csapatot, de három évvel később visszatért az akkoriban kapusgondokkal küszködő alakulathoz, egy bajnokin pedig védhetett is. Érdekesség, hogy Lehmann ugyancsak az Arsenalnál készült fel az edzői képesítéshez szükséges vizsgákra.

Nem Lehmann lesz az egyetlen erősítés az Arsenal szakmai stábjában. Mint már korábban beszámoltunk, Darren Burgess személyében egy új erőnléti edző, illetve a Huss Fahny személyben egy új jogtanácsos érkezett a csapathoz. Az új idénytől a klub fiatal kapusait is új edző fogja felkészíteni, erre a posztra Andy Woodman érkezett a Crystal Palace-tól.Kapcsolodo Hirek

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Match Pub: Arsenal-Leicester

 Match Pub: Arsenal-Leicester Indul a Premier League 2017/18-as idénye!

Alexis játéka kizárt, többeké kétséges

 Alexis játéka kizárt, többeké kétséges A francia menedzser szerint a csapat felkészülten várja a szezont

Wilshere és Giroud is maradhatnak

 Wilshere és Giroud is maradhatnak Megküzd a csapatbeli helyért az angol és a francia játékos

Wenger: Nem okoznak gondot a lejáró szerződések

 Wenger: Nem okoznak gondot a lejáró szerződések A francia szerint új trend áll elő a futballban

Ismét elutasították a Lemar-ért tett ajánlatot

 Ismét elutasították a Lemar-ért tett ajánlatot Riyard Mahrez és Jean-Michael Seri is szerepelnek a radaron

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook