web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Változások jönnek a szakmai stábban

  • Változások jönnek a szakmai stábban

    Új erőnléti edző és jogi szakértő érkezik a csapathozNem csak a játékoskeretben, de a szakmai stábban is komoly változtatások várhatók az Arsenalnál, írták egybehangózan az angol lapok hétfőn. Arséne Wenger kiváltképpen egy új erőnléti edzővel, és egy új jogi szakemberrel akarja megerősíteni a szakértői gárdáját.

Érkezik a Liverpool korábbi erőnléti guruja

Az ausztrál Port Adelaide csapata hétfőn hivatalosan is megerősítette, hogy távozik a csapattól a 43 éves erőnléti és fitnesz edzőjük, Darren Burgess, aki korábban a Liverpool együttesénél dolgozott.

Burgess a teljesítményért felelős szakmai igazgatóként fog az Arsenalnál dolgozni, a munkaköre révén elsősorban az orvosi és az erőnléti részlegeket fogja vezetni, továbbá részt vesz a játékosok teljesítményének kiértékelésében is, mi több, bizonyos szintig beleszólása lesz a játékoskiválasztásban is. Az angol források szerint Burgess leigazolását maga Arséne Wenger intézte.

Burgess-t innovatív szakembernek tartják a szakmában, a nevéhez fűzödik olyan számítógépes figyelőrendszerek kialakítása, amelyek révén hatékonyan megelőzhetőek a térd- és combhajlító izom megsérülése. Ezek a sérülések kiváltképpen sokat súlyosan érintették az Arsenalt az elmúlt években.

Burgess július elején kezdi meg a munkáját az Arsenalnál, ám a két klub megállapodása révén a szakember még a hónap végéig visszautazik Ausztráliában, hogy segítse az immáron egykori csapatát az ausztrál szezon végéig. A teljes körű munkája várhatóan október-november tájt indul majd el az Arsenalnál.

A hírek szerint Burgess érkezése várhatóan nem lesz kihatással Shad Fortsythe munkájára, aki jelenleg a teljesítményért felelős részleg vezetője, de várhatóan mind a német szakember, mind a jelenlegi erőnléti edző, Tony Colbert is Burgess-nek jelent majd.

Jogi szakértő a láthatáron

Nem csak Burgess lesz az egyetlen érkező a szakmai stábba. A Telegraph értesülései szerint az Arsenal leigazolta a Team Sky profi kerékpárcsapat jogi szakértőjét, Huss Fahny-t, akinek a játékosszerződéseket illetően lesz kulcsszerepe.

A Telegraph szerint a játékosszerződések tekintetében Fahny a tárgyalások utolsó lépéseit fogja intézni, főleg a manapság különösen fontos képjogokat tekintve. Ez kiváltképpen fontos az Arsenalnál, mivel több játékosnak: Özilnek, Alexisnek, Oxlade-Chamberlainnek, Wilshere-nek, Szczesny-nek és Gibbsnek is mindössze egy év van hátra a jelenlegi szerződésükből, és többőjüknek - mint Chamberlainnek és Özilnek - az utolsó lépés hiányzik az új kontraktus aláírásához.

További szakemberek jöhetnek

Noha Arséne Wenger maradásával a teljes jelenlegi stáb új szerződést kapott az Arsenalnál, Buggess és Fahny után további érkezések várhatók az angol sajtó szerint a stábba.

Vélhetően néhány héten belül kiderül, ki lesz az akadémia új igazgatója, lévén az eddigi szakmai igazgató, Andries Jonker néhány hónapja távozott az Arsenaltól, a helyére pedig csak egy ideiglenes szakembert nevezett ki a csapat.

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(71)

Feri10

Realba ott van Benzema és Morata, ha valós a hír hogy Mbappet akarják mindneáron, akkor szerintem Morata pakol az unitedhez. Szurkolóik elfogják várni, hogy ennyi pénzért kezdő legyen Mbappe. Most elgondolkodnék, hogy ez a csele Wengernek és akkor rácuppanunk Moratara, de kizártnak tartom mert 70 millio alatt nem fogják elengedni.

Jun 23. 06:39

BariZolika

Gyooh xD en meg Henryeraban nottem fel smile

Jun 22. 22:58

csabigunner

Zolika, te megszállottan rajongsz Mbappéért. Ez most már kezd beteges lenni. (Nem bunkóságból mondom, hanem komolyan.)

Jun 22. 22:22

BariZolika

Psg 135 milla ejurot kinatt a mi kis szorostokunke smile

Jun 22. 21:49

BariZolika

Ez wellbeck szint...celticben O is megrugna ezeket a golokat...sot!

Jun 22. 21:40

BariZolika

Paprikajani ez a dembelle...MBappe sokkal jobb.

Jun 22. 21:39

Feri10

Inkább ő mint egy Lacazette aki duzzogva jön ide fintorogva és Atleticoba ment volna.

Jun 22. 20:55

Feri10

https://www.youtube.com/watch?v=XCwjBid3vWs Jó kis videó róla.

Jun 22. 20:54

Feri10

Mbappe és Lacazett az olvasottak alapján nem fog összejönni. Érdemes lenne a Celticbe játsztó Dembelére rámozdulni, elvileg az Everton és a Milan mutat csak érdeklődést érte és 30 Miliio körül mozog.

Jun 22. 20:47

csabigunner

Én pedig azt olvastam, hogy Mbappé a Reallal megegyezett. Nem hiszem, hogy jön. De valaki jöjjön már!

Jun 22. 20:40

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook