Egybehangzó francia források szerint az elmúlt órákban megélénkültek a tárgyalások a Lyon és az Arsenal között Alexander Lacazette ügyében, az angol csapat 50 millió eurós ajánlatot is tett a 26 éves csatárért.

A L'Equipe szerint már csak két csapat maradt ténylegesen versenyben Lacazette-ért: az Arsenal mellett továbbra is kitart az Atletico Madrid érdeklődése is, ám a spanyol csapat a 2018 teléig tartó átigazolási embargójuk miatt nem regisztrálhat új játékost, emiatt ha Lacazette mellettük dönt is, fél évig akkor is más csapatnál kellene játszania.

Mindez jelentős előnyhöz juttatta az Arsenalt, Arséne Wenger már tavaly is jelentkezett ajánlattal Lacazette-ért, ám akkor a Lyon elnöke, Jean-Michael Aulas nem fogadta el az összeget. A megbízható Radio Monte Carlo úgy véli, a Lyon hajlandó elfogadni az Arsenal 50 millió eurós ajánlatát, a két csapat képviselői a jövő hét elején fognak találkozni, hogy véglegesítsenek egy esetleges megállapodást. A játékos jelenleg a nyaralását tölti, így kérdéses, mikor lehetne Lacazette a gyakorlatban is arsenalos.

Korábban volt arról szó, hogy a Lyon szívesen belevenné Olivier Giroud játékjogát egy esetleges Lacazette-ért szóló megállapodásba, ez pedig az Arsenal részéről sem jelentett volna problémát, ám a 30 éves támadó jobb szeretne Londonban maradni, akár az Arsenalnál, de kapóra jöhet számára a West Ham United érdeklődése.

A Lacazette-ről szóló legfrissebb hírek kapcsán egyelőre nem tudni, hogyan befolyásolná a Lyon támadójának megszerzése Wenger érdeklődését Kylian Mbappé-ért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (159)

7 éve
Nem vagyok annyira híve annak,hogy volt játékosokat nevezzünk ki.Eddig csak másodedzőkként dolgoztak, így nem tartom valószínűnek,hogy sokkal előrébb lennénk egy Henry-Bergkamp kettőssel ,mint Wengerrel.Sok legenda bukott meg edzőként (Seedorf,Inzaghi, Giggs, Di Canio pl).Én inkább valami tapasztaltabb edzőben bíznék meg, mellé viszont jöhetne Henry és Bergkamp.
7 éve
Törölt felhasználó
Bergkamp és Henry együtt, ők ketten méltók rá, hogy átvegyék. Akik magas szintű edzők, mint Ancelotti,Guardiola,Conte,Simeona ők úgy sem fognak ide jönni, ha jönnének is nem hosszú távon. És ilyen új,közepes,felfelé törő edzőknek nem hiszem, hogy bírnák 20 évnyi munka utáni teljesítményt.
7 éve
Tuchel már a BVB vezetőségével sem tudott kijönni, pedig ott még pótoltak is az elvesző embereket... Itt mi lenne, ezzel a vezetőséggel? Nem tudok amellett elmenni, hogy Tuchelt csak a hardcore taktika-elemzők ajánlgatták, holott hiába fontos manapság ez a részleg, nem csak ebből áll a futball.
Akkor már inkább Nagelsmannt hozzuk el, aki egy selejtes Hoffenheim-kerettel ért be negyedik helyre...
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon, azért szerintem túlzás amit Tuchelről állítasz, szépen felépítette a Dortmundot kb. mindkétszer, de amúgy abszolút egyetértek. Tuchel nekem megalomániásnak tűnik, aki csak a saját taktikai zsenialitásában tud bízni. Talán annyiban lenne jobb, mint Wenger, hogy fiatalos lendületet tudna idehozni, de amúgy nagyon sokat tanulhatna a franciától.
7 éve
Törölt felhasználó
Lauren kb az Arsenal legjobb RB-je volt, klasszis, mind védekezésben, mind támadásban, főleg hogy csatárként kezdte. Arsenal után elment levezetni, majd 2 év múlva visszavonult, ezért tűnt el. Rossz példa. Voltak nem klasszisok, és miután távoztak sokan valóban teljesen eltűntek. De akkor az a csapat volt klasszis együtt úgy ahogy volt.

Chelseavel keret összehasonlítás, egyénileg és csapatként is jobbak voltak ezen kár vitatkozni. Jelentős előnyük viszont csak annak köszönhető, hogy ők csak 2 kupában játszottak, még ott is az FA-ben az eleje gyenge csapatok ellen volt. A két ligakupát eldobták nagyon korán, és európai kupa nem volt nekik, és ami még szintén lényeges hogy nem volt sérültjük se, lényegében ugyanaz a 14 játékos lehozta az egész szezont, ezért voltak jobbak.

Szólj hozzá