Kezdő: Ospina, Holding, Mertesacker, Monreal, Bellerin, Xhaka, Ramsey, Chamberlain, Ozil, Alexis, Welbeck

Kispad: Cech, Elneny, Coquelin, Iwobi, Lucas, Welbeck, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (84)

7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI!
A másik, hogy a nagy tatikus Wenger látta, hogy Conténál működik a 3 védő, fogta és kipróbálta ő is. Ne essünk már hasra ettől, hogy váltott. Más lehetősége szinte nem is volt, a csapat teljesen szét volt esve.
Ez a 10 meccsből 9 győzelem most azt jelenti, hogy megnyertük a PL-t vagy miért hangoztatod ennyit?
Meg ez a másik szájába próbáljuk adni a mondatokat milyen kommunikációra vall? "Monduk ti mourinhot is idehoznatok sztem"
Senki nem említette meg Mourinhot rajtad kívül.
7 éve
Zolika: Egyébként ha Wenger olyan nagy taktikus, miért várta meg az új felállással, amíg elmegy a szezon? Miért küldte fel úgy a csapatot a Bayern ellen, hogy az egy mentális roncs volt? Épp ez a dolog lényege, hogy ez a csapat képes lefocizni a Chelsea-t is, mert a képesség meg van bennük, de Wenger képtelen hosszútávon kimaxolni őket... Sőt idén inkább csak lehúzta a srácokat. Ott voltak a jövőjével kapcsolatos kérdések is... Nem vette észre, hogy ez negatívan hat a csapatra, holott egy csomó játékos hangoztatta? A másik kedvencedet, Ranierit miért rúgják ki mindenhonnan? Lehet, még sincs ott a TOP3 edző közt, nem?
7 éve
Törölt felhasználó
BariZolika! Most itt csak a személyeskedésig jutottál, ami miatt én nem fogok rád reagálni hosszan.
"Az idegesit fel,h fogalmatlan vagy es irkalsz hulyesegeket." A személyeskedés nem kommentelem, de más véleményét lehülyeségezni? Én elfogadom, hogy neked van egy véleményed, ami nem egyezik az enyémtől, de ettől még nem lesz hülyeség.
Melyik edző vált meccs közben taktikát? Tuchel, Spalletti, Sarri, Allegri, stb.
Miben elavult Wenger? Egy despota. Nézd már meg, hogy a többi nagy klub milyen modellt alkalmaz. Mennyi elemzővel, sportigazgatóval, technikai igazgatóval, stb. Wenger egymaga akar felelni, szinte minden pozícióért, amit nem tud megcsinálni. És nem az az ő hibája, hogy nem tudja megcsinálni, hanem az, hogy meg akarja csinálni, de nem tudja.
Röviden ennyi.
7 éve
Törölt felhasználó
Toure,megint nem erveltel,szted elszaladt wenger mellett a modern foci.Kerdezem en,milyen modern foci?! Az utso 10 meccsben 9 -et megnyertunk,kozte a mu,city,chelsea.A bajnoksag elszallt,teny a taktikank elavult volt a nagycsapatokhoz, most az uj rendszerrel hozzuk a meccseket a nagyok ellen, a kicsik ellen meg ha nagyn buszoznak, majd visszaallunk 4-2-3-1-re meccs utolso 20 percre,mint azt tettuk, nem is tudom talan a sunderland ellen.MElyik csapat valtogatja meg a taktikajat meccs kozben, ha mar akkora zseni edzok vannak a ligaban?! Az idegesit fel,h fogalmatlan vagy es irkalsz hulyesegeket.Tuchelt most zavartak vilagga eppen,de Ti mar idehoztatok volna januarban. Monduk ti mourinhot is idehoznatok sztem,aki 20 eve ugyanazt a divatjamult focit jatsza.4-5 eve semmit nem nyert vele egyik biszem baszom dusgazdag csapatanal sem,de nem valtoztat,jovanazugy!!!Murinnyo persz nem divatjamult,Guardiola 10 eve jatszatja ezt a biszem baszom dusgazdag csapataival O se nyert semmit,O sem divatamult.Wenger botladozott,valtoztatott utana 10 meccs 9 gyozelem,O divatjamult .Erti ezt valaki?! :S
7 éve
Törölt felhasználó
Szerintem mélyen mindenki érzi, hogy Wenger lesz jövőre is az edző, még az is aki a távozását akarja. Az lesz az igazi meglepetés, ha azt jelentik be, hogy távozik.

Szólj hozzá