Kezdőtizenegy: Cech, Monreal, Mustafi, Koscielny, Bellerín, Coquelin, Xhaka, Ramsey, Iwobi, Alexis, Giroud

Cserék: Ospina, Maitland-Niles, Gabriel, Holding, Rene-Adelaide, Oxlade-Chamberlain, Lucas

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (181)

7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, én hülye meg végigolvastam a híredet, mielőtt megláttam, hogy a The Sun a forrás. :D
7 éve
Engem igazából az zavar, hogy eltelt már néhány év az építkezés jegyében, és mégis kurvára ugyanott vagyunk. Hiába jött Özil meg Alexis, Wenger ugyanazt hozza ki ebből a csapatból, mint a Denilson-Squilacci-André Santos-stb. csapatból. És az, hogy már januárban kiszálltunk a bajnoki címért folytatott versenyből eléggé elkeserítő. Emberek, egy Liverpoolnak több az esélye, pedig nézzétek már meg, egy kalap szar a keretük a miénkhez képest.
Wenger NULLA! teljesítménnyel ül még mindig a padon és ugyanazokat a gyermeteg hibákat követi el meccsről-meccsre.
7 éve
Mivel Arséne Wenger és Massimiliano Allegri szerződée is lejár az idény vgén, egyre több Brit sportlap foglalkozik a két edző lehetséges cseréjével a Juventus és az Arsenal között.Allegri menedzsere nyilatkozott is a kialakult helyzetről.
A menedzser szerint a Juventus tervei között szerepel egy Higuain, Dybala, Sanchez támadóhármas összehozása, sőt Özil leigazolását is elképzelhetőnek tartják Wengerrel, mert ugy számítanak, hogy az Arsenal nemzetközi sikertelensége miatt mint Özil, mint Sanchez előbb-utóbb távozik az ágyúsoktól.
A 49 éves Allegri viszont egy 10 éves periodus alatt nemzetközi élcsapatot és kupasikereket igért az Arsenal vezetőségének és szurkolóinak !
Hat hónap múlva meglátjuk, hogy mi valósul meg a két klub terveiből !
Forrás: The Sun
Lassan én is azt mondom, hogy leszarom milyen focit tol a csapataival, jöjjön (valaki)!
7 éve
Törölt felhasználó
Wenger is beveheti! Akkor mutatja meg a jó focinkat, amikor három és fél méteren van a kamera :down:
7 éve
matem: Még a Bayern szurkolók is szoktak Alexisért sírni, mert sem Robbennek sem Riberynek nincs meg a megfelelő utódja. Juvéhoz is mehetne. Sőt igazából bármelyik angol TOP-csapathoz.
Almunia: Sanszunk nincs semmiféle bajnoki címre. Talán ha tegnap nyerünk még matekozhatnánk, de reálisan akkor sem. Így meg pláne...

Szólj hozzá