Olivier Giroud elárulta, hogy nem igazak azon sajtóértesülések, melyek szerint már aláírta volna az új szerződéshosszabbítását az Arsenallal, de erre szerinte már a közeljövőben sor kerülhet.

A francia játékos idénye eddig nem alakul úgy, ahogyan eltervezte. A nyári Európa-bajnokság miatt eleve késve indult a szezonra való felkészülése, majd mire visszakerült volna a csapatba, egy lábujj-sérülés húzta keresztül a számításait. Időközben pedig Alexis Sanchez olyannyira bevált középcsatárként, hogy a chile-i kirobbanthatatlan lett a kezdőből.

Giroud emiatt csak a karácsonyi, West Bromwich Albion elleni bajnokin volt először kezdő ebben a szezonban, de jól sikerült a visszatérése, hiszen az ő fejesgóljával nyert a csapat és hozta a fontos három pontot. A mérkőzést követően a francia játékos beszélt a jövőjéről is.

Egyesek azt állítják, hogy új szerződést írtam alá, amely nem igaz, de a jövőben megtörténhet. - mondta Giroud, aki a hírek szerint 2019-ig hosszabbíthat.

 

Egy kicsit később tértem vissza a csapathoz az Eb miatt, ami egyfelől jól jött, hiszen tudtam egy kicsit pihenni, másrészről pedig rosszul, mert átvették a helyemet, és ez az illető nagyon is jól teljesített elől. Ráadásul megnehezítette a dolgomat egy sérülés is, ami miatt másfél hónapot kellett kihagynom, tehát nem mondhatom, hogy könnyű dolgom lenne.

 

De minden arról szól, hogy magasan kell tartani a koncentrációt, mindig keményen kell dolgozni az edzéseken. Több alkalommal is beszéltem erről a menedzserrel, aki elmagyarázta, miért nem játszok többet. 

 

A futball mindig az örök újrakezdésről szól, és addig is keményen kell dolgoznia az embernek és várnia a lehetőségre. A WBA ellen végre játszhattam, megpróbáltam mindent beleadni a csapatért, szóval remélem, kicsit változnak a dolgok ezt követően.

 

De amíg a csapat egyre jobb, én is egyre boldogabb vagyok. Öt éve vagyok a klubnál, és folytatni szeretném itt. De majd meglátjuk, nyilván én is többen szeretnék játszani. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

7 éve
na csodálója vagyok Wengernek és tisztelem is mindazért amit letett az asztalra de sajnos taktikailag megölik a fiatalabb edzők....Én is olyan embernek örülnék aki ezt a támadó focit vinné tovább mint a papa csak emellett taktikailag is sokoldalú legyen ;-)
Elsősorban a védelem két szélét erősíteném meg a csapatnak... Szóba jött Payet hát nem tudom max ha kölcsönadjuk Oxit vagy Walcottot el de sajna mivel ő a papa egyik kedvence nem biztos hogy eladnánk !
Giroudrol meg annyit hogy eddig azt vártuk hogy legyen mellette egy gólerős támadó most itt van Sanchez így ugye ha Wenger agyával gondolkodunk akkor nem jön egy klasszis támadó sem és mivel van még egy Welbeck meg egy Perez ( alig játszik szegény ) akit inkább elcserélnék egy Vela vagy Chicharito-ra még akár könnyebb is lenne a rotálás és lehetne akár más felállást vagy taktikát kitalálni
7 éve
Én azt érzem, hogy Wenger nem fogja még idén befejezni. Bár az, amit ő csinál, már közel se normális sokszor, de hát ez van.
7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Ez az! A "szórakoztató" szinonimájaként a "jó" focit várná el a szurkoló (az eredményesség mellett). Ennek jegyében a .com-on lehetne egy előrejelzés, hogy Rambo bejön-e? ....És akkor egy-egy órát (esetleg 90 percet) elcsíphetne az ember a Pool, vagy a Csirkék (párhuzamos) meccséből :-S
7 éve
Én úgy gondolom, hogy Wengernek mennie kell év végén. A csapat egy helyben toporog, miközben a bajnoki címért kéne küzdeni. Az állandóság tényleg meg van, de a szurkolók 95%-a címeket akar. Jogosan... Nekem annyi kikötésem lenne az új edzővel kapcsolatban, hogy ne dobjuk sutba az elmúlt 20 évben felépített stílusunkat, tehát a támadó futball maradjon meg, de ne egy behatárolt ember jöjjön, hanem akinek azért van taktikai érzéke is. Bár lehet, hogy egy bajnoki cím megnyerése után megbocsájtanék Allegrinek vagy Simeonénak, amiért nem játszunk látványosan, de én személy szerint még mindig szórakozás céljából ülök le meccset nézni, aminek az alapja az offenzív foci. Nem véletlenül szurkolok az Arsenalnak...
7 éve
Aron21: Nem igazán értettem ezt, hogy 'Még Ramseynek se jut elég lehetőség, nemhogy neki'. Szerintem Wilshere-ben sokkal nagyobb potenciál van. Ramsey nálam egy egyszezonos játékos. Volt neki 1 baromi jó éve, de azóta semmi extra. Lehet ez részben Wenger hibája is, mert sokszor játszott posztján kívül. Ha valakit nagyon kölcsön akartuk adni, az nálam inkább Ramsey lett volna.

Szólj hozzá