Bár néhány hete még kérdéses volt a jövőjük az Arsenalnál, most sajtóértesülések szerint két játékost ki lehet húzni az esetlegesen távozók listájáról - legalább is jelen állás szerint.

A Daily Mail és a Telegraph szerint Jack Wilshere is úgy döntött, marad a csapatnál és megküzd a játéklehetőségért. Arséne Wenger első számú opciói a középpályára Ramsey és Xhaka, utánuk Coquelin és Elneny jön a sorban, mögülük kellene Wilshere-nek előrébb törni a hierarchiában.

Wilshere jelenlegi álláspontja ezzel együtt még változhat, főleg, mivel Wenger érdeklődik a Nice 26 éves elefántcsontparti középpályásáért, Jean-Michael Seri-ért, így ha ő is jönne, talán az angol játékos ismét átgondolná a jövőjét.

Wilshere mellett Olivier Giroud is úgy döntött, marad az Arsenalnál és megharcol a helyéért, ezt a francia Le 10 Sports írta csütörtökön.

A francia csatárt 20 millió fontért az Everton akarta volna megvásárolni, de a 30 éves játékos megküzdene Alexandre Lacazette-tel és Danny Welbeckkel a minél több játéklehetőségért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (117)

7 éve
Törölt felhasználó
Gondolom Wenger arra vár, hogy az első meccsen Mahrez vezérletével jól megver bennünket a Leicester. Aztán majd megveszi, mint aki jól végezte a dolgát, s mert Mahrez játéka meggyőzte...
7 éve
Amúgy annak tűnik,mert jelenleg arra a posztra kb 7 játékosa van a PSG-nek.( Lucas,Ben Arfa,Di Maria,Draxler,Jese,Neymar,Pastore) Viszont ha igaz, akkor hülyeség lenne kidobni az ablakon 80 milliót...

Lemar már rég nem opció, szóval felesleges őt emlegetni.Mahrez-t én is jobban preferálom Moura-nál, de még csak jele sincs annak,hogy komolyan mennénk érte.Tavalyi év után amúgy csodálkozok is ezen, de próbálkozzunk csak Lemar-ért az utolsó napig feleslegesen...Simán itt lehetne már Mahrez,ha nem lenne Wenger ennyire makacs és nem ragaszkodna így a hülyeségeihez.35-40 millió euróért már tuti elengedné a Leicester.Lemar idővel lehet jobb lenne az algírnál, de tuti 1 szezon rámenne arra,hogy beleszokjon a légkörbe,márpedig nekünk azonnali erősítés kellene.
7 éve
Jelenleg van kb. 50-60 milliónk, ha ehhez hozzácsapjuk a 80-at, akkor lesz kb. 130. Ebből kijöhet akár 3 új játékos is. De 2 biztosan. De egyébként szerintem kacsa az a 80 milla, és marad Alexis. Ha ne ad'j Isten tényleg eladnánk ennyiért, és 3 játékos is jöhetne, ti milyen posztra hoznátok embereket?
Egyébként miért kéne nekünk Moura? Gondolom azért akar eljönni Párizsból, mert csak kiegészítőember. De itt mi lenne? Nekem ő kicsit középszer kategória. Vagyis hát ebben van némi túlzás, de mindenesetre nem egy TOP-TOP játékos. Én pl. gondolkodás nélkül Mahrezt vagy Lemart választanám a brazil helyett.
7 éve
Lucas Moura + 40 millió szerintem ajándék lenne.Nem tudom minek erőltetni ,ha nem akar itt játszani...Tuti ez is valami kamu sérülés , pont Sanchez az aki edzésen megsérül...Húzzon ha annyira akar, senki se pótolhatatlan.Nem kell olyan ember, aki csak rontja a levegőt az öltözőben a szánalmas hisztikkel.Tavaly is már rohadt idegesítő volt sokszor az állandó sírása.Erőszakkal felesleges itt tartani!Az árából plusz plusz pár millióból egy jó szélsőt meg KK-t simán lehetne hozni.Jövőre meg majd Lemar!Szerintem nagyon öncélú Sanchez, nem lenne szerintem annyira rossz hatással a csapatjátékra,ha elmenne.Csatár poszton most végre nagyon rendben a csapat, szóval egy minőségi szélsővel a helyén nem lenne nagy visszaesés a tavalyi játékhoz képest...sőt!Nagy csapatok ellen kurva sokszor hátráltatta a csapatot,mert azt hiszi ő Messi aztán egyedül megcsinál mindent.A City meg a Chelsea elleni meccsen az FA kupában lehet gólt lőtt, de messze neki volt a legrosszabb passz mutatója (kb 65-70%) ,ha jól emlékszem.Amennyit próbálkozik meg magára vállal, annyira nem durvák ezek a számok amit produkált tavaly.A BL-ben se volt szerintem akkora szám a valamire való csapatok ellen.Nem egy Henry vagy RVP, nem kell annyira megijedni ha távozik...Főleg,hogy az eddig látottak Lacazette-től elég biztatóak!

Amúgy Seri most akkor PSG vagy mi?
7 éve
sandre: Lehet vesz még játékost a Spurs, és Pochettino jelenléte garancia a sikeres szereplésre.

Szólj hozzá