Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Holding, Koscielny, Monreal, Xhaka, Coquelin, Walcott, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis

Kispad: Ospina, Chambers, Gibbs, Wilshere, Elneny, Özil, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (167)

8 éve
Azért emlékszem, mikor volt esélyünk egy télen, de csk (Arteta sérülés) nélkül besz@rtunk tavasszal, persze mikor visszajött meg béna volt, mert öregember nem gyorsvonat ugye... És az igaz, h nem elég egy erős egyéniség, kell minimum 3 olyan, aki hajtja a többit (nem kapus, ha csak lehet). Ja meg olyan is volt, amikor Zsirú hajtotta ki a belét, aztán egymaga beledöglött, és látszott, h lelkileg feladta. A baj velünk, hogy külön-külön csak-csak megcsinálják a feladatukat, de valahogy nem egy összetartó társaság vagyunk, mint anno voltunk Henryék idején, vagy akár tavaly a Leicester volt.
8 éve
Egyébként egyetértek veled, hogy több góré kéne a pályára, de Artetáékkal is ugyanúgy 4-ben végeztünk, mint ahogy idén is ott fogunk. Ugyanmár hol van egy Flamini Ibrához, Terryhez, Kompanyhoz... Nem basztatásból, de komolytalan embereket hoztál fel.
8 éve
Mertesackert és Artetát nem nevezném kemény fasznak... Lehet, hogy tiszteletre méltó emberek, de szerintem előbb röhögik ki Mertét, minthogy beszarjanak tőle. Flamini meg egy idegbeteg. A jelenlegi keretből Cech, Koscielny szerintem nevezhető vezérnek. És Xhaka is az lesz, ha beépül. Ezt ő maga nyilatkozta, hogy felelősségteljes embernek érzi magát. Na, rajta látszik, hogy nem egy alamuszi gyerek. Wilshere is jó lenne erre a szerepkörre, de neki meg a sérüléseket kéne levetkőznie.
8 éve
Kedves JACKOXI! Ha nem értenétek: http://www.goal.com/hu/news/21252/arsenal/2016/08/22/26754692/vieira-az-arsenalból-hiányoznak-az-egyéniségek Lehet itt humbugolni, de akiket én írtam azok kemény f@szok, lehet nem tudnak focizni úgy mint Özlike, de az egyik segédedző lesz a Cityben (és nem hiszem, h azon a szinten ragad), a másikról süt, hogy mindig nyerni akar, a harmadik meg akkor helyretette Özilt, amikor idekerült. Sajnos Wenger nem mer igazán olyat igazolni, aki kemény f@sz és egyben zseni focista is, ezt hiányolja Viera.
8 éve
Petr Cech?

Szólj hozzá