Továbbra sincs megoldás Shkrodan Mustafi esetleges átigazolását tekintve, sőt angol és spanyol médiaértesülések szerint az Arsenal még el sem küldte a hivatalos ajánlatát a védő klubjának, a Valenciának.

Mint arról múlt csütörtökön beszámoltunk, Mustafi ügynöke megerősítette, hogy a játékos és az Arsenal mindenben megegyezett egymással. Ezt követően az angol csapatnak a Valenciával kellett volna dűlőre jutni a védő kivásárlási árát illetően, és ez akkor úgy nézett ki, hogy merő formalitás lesz.

A Valencia tulajdonosa, Peter Lim a hétvégén Londonban járt, hogy egyeztessen az Arsenallal Mustafi eladásáról. Ennek ellenére vasárnap este olyan hírek láttak napvilágot a spanyol sajtóban, miszerint az Arsenal még mindig nem küldött hivatalos ajánlatot a spanyol klubnak. Ezt hétfőn valamennyi mértékadó angol újságíró, köztük a jó arsenalos információkkal rendelkező David Ornstein is megerősítette.

Ornstein hozzátette, hogy a gondot a játékos ára okozza. Az újságíró nem részletezte, pontosan hol akadtak meg a tárgyalások, de az Arsenal igyekszik minden milliót megspórolni a csatárkiszemeltjére, akiért augusztus utolsó napjaiban indítana rohamot Wenger. Az Arsenal átigazolási költségvetésébe nem pusztán egy-egy játékos kivásárlási ára, de a játékos fizetése és az ügynöki jutalék is beletartozik.

Ornstein végül azt írta a Twitterén, hogy továbbra is Mustafi Wenger első számú kiszemeltje, de Wengernek több alternatívája is van, ha netán nem sikerülne leigazolni a németet, köztük van Omer Toprak (Leverkusen) és Simon Kjaer (Fenerbahce).

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (134)

8 éve
Törölt felhasználó
Igen gépröl ha nem tudod átjáccani a tv-dre,viszont teljes akadás mentesen és akár HD-ban is magyarul .
8 éve
Törölt felhasználó
Arsenal72! Inkább nem Kronketól kellene várni a csodát! Ezen a fél éves - kiragadott - nyilatkozaton csámcsogni, kronkeoutozni nagy divat most, de ő pont olyan, mintha nem is lenne.
Egy üzletember, akinek azt javasolták, hogy vegyen klubot Angliában, mert az remek befektetés...., ő meg vett. Szerencsére nem az a tulaj, aki elhiszi magáról, hogy ért a focihoz és mindenbe belepofázik... Ehelyett a részvényeit berakta egy széfbe és az éves könyvelési kimutatásban megnézi, mennyit emelkedett az értékük.
...És örül neki, hogy pár évtized múlva egy komplett vagyont hagy majd az örököseire, Arsenal-részvények formájában.
A mondat pedig se többet, se kevesebbet nem jelent, minthogy nem az éves kupagyőzelmek száma miatt lett tulajdonos, hanem azon tény miatt, hogy a PL-klubok értéke rohamosan növekszik.
8 éve
De végül is ugyanúgy gépről nézem, nem?
8 éve
Törölt felhasználó
Igazából simán megoldható gépről.
8 éve
Törölt felhasználó
REGISZTRÁLJ BANKKÁRTYÁVAL
A MYTV ALKALMAZÁSBAN
Keresd fel a mytv.telenor.hu oldalt
vagy töltsd le a MyTV alkalmazást
okoseszközödre és válaszd
a “regisztráció bankkártyával” opciót!
HAGYD JÓVÁ A MEGRENDELÉST
A regisztrált e-mail címedre érkező
visszaigazoló levélben kattints a linkre,
hogy megerősítsd e-mail címed

Szólj hozzá