Utóbbi három tétmérkőzésén nyeretlen az Arsenal, az FA kupában mindössze egy döntetlenre futotta, míg a Barcelonától és a Manchester Unitedtől egyaránt vereséget szenvedett Wenger csapata.

A következő ellenfél a Swansea, akit ősszel viszonylag könnyedén vertek meg három góllal az ágyúsok, a sikerre ma este is nagy szüksége van Öziléknek, hogy életben maradjanak a bajnoki remények.

A vasárnapi összeállítás a várkozásonak megfelelőlen eltér a maitól, Koscielny kisebb sérülése miatt Mertesacker lesz Gabriel párja a védelem közepén, Walcottot Campbell, Welbecket Giroud váltja a kezdőben.

Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Monreal, Ramsey, Coquelin, Campbell, Ozil, Sanchez, Giroud

Kispad: Ospina, Chambers, Gibbs, Elneny, Flamini, Walcott, Welbeck

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (129)

8 éve
Törölt felhasználó
Ez a szezon valószínűleg Wenger legnagyobb bakija.
Mindenki pontot vesztett, lehetőség adódik felzárkózni, de nem. Nem kell. Top4-ben még ott vagyunk. Kár küzdeni.

Ennél gyengébb és könnyebben elhozható PL szezon nem lesz mégegy.
Mi a vagyunk a legb@lfaszabb csapat, akik vezetik a bajnokságot és a január bekövetkeztével küzdelem nélkül előreengedünk bárkit.

Én foggal körömmel üvöltve futnék ki a pályára ha érezném, hogy ennyire közel van az első hely. Ezek meg? Kínlódnak a pályán, és a fogyatékkal élő Wenger sem képes arra, hogy valami akaratot, tüzet szítson bennük.

Idén mire fogjuk, hogy nem jött össze? Nincs sok sérült. Itt egyetlen és ordító mocsok nagy hiba van: Wenger személye.
Egy normális edző nem engedi, hogy a csapata az első helyről 2 hónap alatt zéró játékkal a szakadék mélyébe zuhanjon.
Hogy a támadói egy hónapban egyszer találnak be. Ez mi? Zsiru Európa legjobb csatárává lett megválasztva! Ja bakker... vakok mindenhol.

A nyár egyetlen igazolásától vártunk megváltást? Vettünk egy kapust? Mekkora erősítés! Ugyanannyi gólt kapunk, mint tavaly. Nem zavar senkit? De gólt alig alig lövünk!

Hétvégén beégünk még a csicska spúroktól, aztán idén nyugodt szívvel várhatjuk ismét az augusztust. Igazolni úgysem fogunk.
WENGER OUT! De azonnal a szezon végén.
8 éve
Törölt felhasználó
Özil és Alexis úgy itt fog hagyni minket mint a sicc nyáron... Cambellel az élen..... Wenger már nagyon nem tudja motiválni az embereket és taktikai érzékéről ne is beszéljünk. Sztem mindenki láthatta mennyit ér a cseréiről... Ramsey-be belebuzzult az öreg egyszerűen nem akarja elismerni hogy a sérülése óta egy szar 10-ből -2-őt adok az el,úl 4 meccsbéli teljesítményére. A vezetőségnem és Wengernek is el kellene gondolkodni a váltásról mostmár. Ezt a bajnokságot látványosan kéne vezetnünk ehelyett még a Csirkék is jobbak náluk... Soha nem volt még ilyen.... Nem hiába nem hoszabbított Özil se pedig jó fizut ajánlottak neki még anglián belül is... Walcottnak meg felezni kéne a fizuját vagy eladni a nyáron... Kritikán aluli a teljesítmény sajons.... És már fáj a szívem meg szorul a gyomrom minden egyes meccs kezdete előtt... Imádom az Arsenalt szívvel lélekkel melettük állok de egyszerűen nézhetetlen amit művelnek mostanság.. :(
8 éve
Törölt felhasználó
Ezt az oldaladat (vicces) még nem ismertem, de tetszik ;-P .
8 éve
Törölt felhasználó
Arsenal72, csak vicceltem a Welbeckes stattal. :D
8 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá