Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey, Özil - Campbell, Sanchez, Giroud

Kispad: Ospina, Mertesacker, Gibbs, Chambers, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (110)

8 éve
Törölt felhasználó
Én nem tartom világi hülyének Van Gaalt, de ha az átigazolási politikájukban akár kisujjnyival is benne van a keze, akkor ő is sáros. És most nem a klisés "nincs értelmes csatár" közvéleményre utalok, mert szerintem egy klasszis box-to-boxal és irányítóval már vezetnék a bajnokságot.
8 éve
Touré5, én is "fogalmatlan világi hülyének" tartom Van Gaalt, és nem azért mert nem tudna összerakni egy taktikát, bár nem tudom, hogy képes lesz e valaha alkalmazkodni a PL-hez, hanem mert a módszerei fölött eljárt az idő. Anno már a hollandokkal is csak azért volt eredményes (és eredménytelen is), mert világsztárjai voltak. A baj az, hogy ha ilyen csapatod van, azt "tanárként" és "pszichológusként" kell tudni kezelni, nem elég a tisztelet (amit az eredménytelenség miatt el is veszíthet); erre őt képtelennek tartom. Egy olyan csapatnál, ahol nagy még a motiváltság, a siker utáni vágy, ott lehet eredményes, vagy épp ott ahol a kisfiús fegyelem alap (lásd Barca). Szóval, Angliában akármibe fogadok, hogy nem lesznek sikerei; csak mert a közeg nem neki való. Igen a fradival bajnokságot nyerne, és BL-be vezetné őket ;-)
Aron21, lehet félreértettem Athlont. Campbell nekem is pozitív csalódás, de még passzjátékban pontosabbá kell válnia, pl Elneny minta lehetne neki.
8 éve
Törölt felhasználó
Érdekes látni, hogy van Gaalt itt sokan egy fogalmatlan világi hülyének tartják. Én rohadtul utálom, mint embert, mert számomra egy kiállhatatlan idiótának tűnik, de a szakmai részét elvitatni botorság.
1. Ismerem az eddigi eredményeit 2. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy be fog érni a munkája az MU-nál.
Nem a tegnapi nyertes meccsük miatt írom amit.
A legeredményesebb edző jelenleg a PL-ben. Az Ajaxszal mindent megnyert(BL, UEFA-kupa, bajnokság, kupa, Világkupa, Szuperkupa, anyámkinja), a Barcával 1x tarolt(kupa bajnokság), 1x pedig megbukott, aztán kicsit parkolópályára került az AZ-hoz, de egy bajnokságot sikerült behúznia, majd elment a Bayernhez, ahol kb így indult, mint a Uniteddal, a végén mégis bajnokságot és kupát nyert, illetve BL-döntőt játszott. A 24. fordulóig nem álltak az élen, a BL-ből is majdnem kiestek.
A válogatottal is ugyanúgy volt, mint a Barcával, csak fordítottan. Először megbukott, nem sikerült kijuttatnia a válogatott a 2002-es Vb-re, majd a 2014-es Vb-n ugye majdnem a döntőbe jutottak, csak tizenegyesekkel maradtak alul az argentinokkal szemben.
Csak azt akarom mondani, nem biztos, hogy az MU-nek végig ilyen gyér formája lesz.
8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, Athlon szerintem arra gondolt, hogy Campbellt a kezdőbe kéne betolni, nem középre. :D

Egyébként nekem meg pont az a bajom a costa ricaival, hogy keveset van játékban, nagyon sokáig képes eltűnni. A lecserélése előtt 10 perccel ért kb utoljára labdába tegnap is. Ettől függetlenül kedvelem a játékát, de egy intenzívebb játékos, mint Ramsey, vagy egy folyton a lyukakat kereső és abba befutó szélső-csatár, mint Walcott (most típusról beszélek, csak példát hozok) még rosszabb napjain is jobban lefárasztja az ellenfelet, mint Campbell, aki 20-30 percenként kialakít egy helyzetet. Persze ha abból gól lesz, akkor mellette szól minden, de tegnap például nem így volt.
8 éve
Törölt felhasználó
Hát, szerintem ha Elneny tegnap a keretben sem volt, akkor egyértelmű, hogy a hétvégén max. padra ül le. Logikátlan lenne betenni a kezdőbe. Ramsey-t meg egészen biztosan nem fogja kivenni Wenger. Szerintem a kezdő változatlan lesz a hétvégére.

Szólj hozzá