Per Mertesacker saját elmondása szerint nem bosszús az egy pont miatt, még akkor is, ha az Arsenal pusztán percek választották el attól, hogy megszerezze a győzelmet az Anfield Road-on.

Mint ismert, a Liverpool Firminho vezérletével kétszer is megszerezte a vezetést a rangadón, de az Arsenal Ramsey és Giroud révén mindkétszer reagálni tudott, sőt, a francia a második félidőben előnyhöz juttatta az Ágyúsokat a derbin. Az Arsenal viszont nem tudott győzelemmel távozni, mivel Joe Allen a mérkőzés utolsó perceiben kiegyenlített.

Nem érzem úgy, hogy ez a döntetlen egy vereséggel érne fel. Abszolút mindent beleadtunk a végéig, és ez mindig siker. Elfogadjuk az egy pontot. A végéig nagy nyomás alá helyeztek bennünket és talán egy pontot ők is érdemeltek. Nem voltunk elég jók ma a kontrákból, és szenvedtünk az utolsó 10 percben. De kétszer visszajöttünk a meccsbe, a vezetést is megszereztük, ez nagy löketet adhat mentálisan vasárnapra. -mondta Mertesacker.

 

Intenzív meccs volt, különösen az első húsz perc, de erről szól a Premier Liga. Mindkét csapattól remek teljesítményt láthattunk, mindenki mindent beleadott. Az erőfeszítésünkkel elégedett vagyok, az eredménnyel nem. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

8 éve
Pino: félrecsúsztál...hol szidom Mertét? És hol nem szidom Ox-t Walcit?

Mutassad meg..emeljed ki szövegkiemelővel.

Artetat meg nem kell védeni...elég öreg Ő ahhoz hogy megvédje magát:D Ja és az egész miatt hibás Wenger....nah ha találsz oylat ahol Én védem az öreget...akkor leszel idézlek: "a töketlen, vak és agyatlan Arsenal drukkerekből"

A töketlent nem tudom honnan veszed...nevemben is benne van 86 cm a kerülete, vak az is speciális...szemüvegem van tény, agyatlan....hát de okos vagyok!!!!!!

ui. nyugi nem moderálnak, nincs rá idő...jön a köv. meccs...a sok töketlen, vak agyatlannal drukerrel nézheted majd! :DDD
8 éve
Láttátok az arab gyerek testalkatát ???? Az első meccs után mehet a traumára. :-/
8 éve
Szasza86, utálom már védeni Artetát, de miért őt kell szarozni, mert Wenger agyatlan?! Igen, ha valakit behoz 4 perccel a vége előtt, az nem egy nem játékba lévő, lassú és alacsony VKP, hanem egy Chambers vagy Gabriel legyen már. De b@sszuk már meg... szidjuk azt aki hibás, pl Kosi, Wenger, Ox, Walcott és picit Özil, de nem Mertét, aki az egész szezonban hibátlanul játszik, vagy a szerencsétlen Artetát, akit elfelejt felépíteni Wenger. Majd Alexist ugye nem fogjuk szapulni (mert ő zsigerből OKÉs, Arteta meg szemre is büdös), mikor nem megy neki az első 5 percében?! Basszus elegem van a töketlen, vak és agyatlan Arsenal drukkerekből. BOCS, ezt lehet kimoderálja Athlon :-( csak ez már kijött. De megfogadom, fegyvertelenekkel nem fogok itt kardozni többet.
8 éve
Nagyon kell vissza Sancsez aki üzi hajtja a többit mert max Ramsey meg Campbell (neki is csak azé megy mert nincs sok ellenfél aki fölé tudna kerekedni a keretben) aki látványosan hajt. Özil meg hozza amit kell. De a többi az gáz....remélem Elnyinnyonak nem kell 4 hónap hogy felvegye azt a kbaszott PL ritmust mert Flamo helyett jöhetne is már vasárnap....!
8 éve
Merte annyira nem vészes...bár fasz se érti miért nem játszatja Gabrielt Kosi vagy a német helyett az öreg...pedig mindkettőnél jobb jelenleg. Megint egy tipikus Wenger rögeszme....reméljük nem sokáig.

Gond inkább Walci Ox duóval van mert egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni....agyuk nulla a focihoz...komolyan Oxra egy kiló hagymát nem bíznék rá hogy fogja meg....azt is elbaszná.

A tegnapi meccset a cserékkel baszta el Wenger...tipikus kiszámítható faszság volt tőle megint...mi a szarért kellett behozni Artetat is??? És levinni Campbellt??? Amatőr nulla amit művelt....nem beszélve erről a képzeletbeli taktikáról hogy vezetésnél magunkra huzzuk az ellenfelet...pont ezt a poolt...hááát nincs nekünk védelmünk erre baszod. Ha meg kontrára építkezel ne Walcikkal Oxokkal töltsd meg a keretet akik nullák ehhez mert a 100% ziccert is elbasszák.

Nagyon de kurvára nagyon fog számítani az utolsó 3 perc a későbbiekben...ez a 2 pont kell majd a PL címhez....jósoltam!!! Szóval nem leszünk bajnokok egy ilyen évben sem.....Nagyon várok már egy vezető cserét hogy akkor is minden így megy e tovább. Remélem megélem!

Szólj hozzá