Nem várt fordulatot vett Alex Oxlade-Chamberlain átigazolási ügye az elmúlt órákban, miután az angol játékos elutasította a Chelsea ajánlatát, írja a BBC Sports.

Mint már arról beszámoltunk, Chamberlain már közölte Arséne Wengerrel, hogy nem fogadja el az Arsenal hosszabbítási ajánlatát, amely 180 ezer fontos heti fizetést garantált volna neki, helyette inkább új kihívást szeretne a karrierjében.

Ehhez kapóra is jött volna a Chelsea érdeklődése, ám a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein szerint Chamberlain elutasította a tavalyi bajnokcsapat közeledését, miután a játékos Antonio Conte együttesében is jobb szárnyvédőt játszott volna, miközben ő inkább középső középpályásként akarna bizonyítani.

Chamberlain számára még vonzó lehet a Liverpool közeledése. Jürgen Klopp csapata szintén érdeklődik iránta, bár konkrét ajánlattal még nem jelentkeztek érte. A Liverpool Echo szerint a Liverpoolnál ma döntenek egy esetleges ajánlattételt illetően, Klopp első számú kiszemeltje ugyanis Thomas Lemar a Monacóból. Ha azonban a francia csapat nem adja el a szélsőt - és minden jel erre utal - akkor Chamberlain felé fognak fordulni, ami az Arsenal számára nem túl jó hír, mivel a Liverpool nem akar annyit ajánlani a játékosért, mint a Chelsea.

Mint Ornstein írja, amennyiben nem realizálódik Chamberlain átigazolása, a játékos marad az Arsenalnál, és jövőre ingyen vált klubot.

UPDATE: A Standard Sports értesülései szerint a Liverpool az elmúlt órákban 30 millió font körüli ajánlatot tett Chamberlainért, amit az Arsenal elutasított.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

7 éve
Törölt felhasználó
ez valami vicc, hogy elutasítanak 30 millát? ebben mi a logika? hogy jövőre majd elmehet ingyen? addig meg itt tengődik motiváció nélkül, nem Oxlade-en fog múlni az a kibaszott 4. hely. vsz vele se lesz meg.
tenyleg kezd leírhatatlanul gyökér módon viselkedni az egesz klub.
7 éve
Ennyi erővel Cazorla is kovetelozhezne,hogy középcsatár akar lenni...vagy Mertesacker szélső.Walcottnak is beletelt vagy 5 évbe mire rájött,hogy szar kozepcsatarnak...Vissza ne jojjon ide!!
7 éve
Törölt felhasználó
Na szabaduljunk már meg ettől a gyökértől a picsába.
7 éve
Törölt felhasználó
Igazából teljesen mindegy, hogy 30-at (40-et) kapunk érte most, vagy jövőre ingyen elmegy, mert azt a 30/40-et sem költenénk új játékosok leigazolására :-)
7 éve
Beszarok. Akkor jövő nyáron őt is ingyen eladjuk? remek

Szólj hozzá