Saját kezében a sorsa az Arsenalnak ma este, jóllehet irtó nehéz küldetés vár a londoniakra, hisz legalább két góllal kell nyerniük Pireuszban, az Olympiakosz otthonában.

Az elmúlt években többször találkzott egymással a Bajnokok Ligája csoportkörében a két csapat, ezen alkalmak során nem sok jó jutott az ágyúsoknak Görögországban, más kérdés, hogy nem volt sorsdöntő tétje londoni részről a mékőzéseknek.

Wenger egy helyen változtat a hétvégi sikerhez képest, Theo Walcott kerül be a csapatba, de ezúttal nem középcsatérként, hanem Oxlade-Chamberlain helyén, a jobb oldalon kezhdet az angol támadó.

A kezdőizenegy: Cech; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Flamini, Ramsey; Walcott, Özil, Campbell; Giroud

A kispad: Ospina, Debuchy, Gibbs, Gabriel, Oxlade-Chamberlain, Chambers, Iwobi

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (66)

8 éve
James, nem bűnbakkot keresünk, csak Flamó nem egy Coquelin, ahogy Aron21 írta, a hozzáállása a legnagyobb erénye; ami egy Arsenalnál csak a beugró kellene, h legyen. És az iménti vonatkozik Campbellre is, nagyon össze kell kapnia magát, h maradhasson (bár, ebben az idényben biztonságban van).
8 éve
Törölt felhasználó
Akkor nagyon nem jól néztétek a meccset, Flamininek volt az első helyzete, ami kapufa lett. És bőven volt több mentése is, ez megint csak hogy valakibe rúgjunk bele, még ha Arteta lenne megérteném. Persze már nem elég gyors, és sose volt egy labdazsonglőr, de nem is az a dolga.

Campbellt is aki szidja, azt se értem, azon a pár meccsén amit játszhatott bőven jó volt összességében, ha Walcottban lenne annyi akarás mint benne, és nem csak egy túlfizetet ficsúr lenne, akkor Aguero szintjén is lehetne. Campbell nem olyan gyors, de jóval jobb felépítésű, jobban kezeli a labdát, és jóval több esze is van, ha sikerülne végig játszania a szezont, akkor akár alapemberré is válhatna. Oxról meg ne is beszéljünk, ő neki is talán egy kölcsön szezon kéne valahol.

Rabiot már hosszabbított tavasszal 2020-ig, tény baromság volt, mert előtte se játszott, aztán berakták pár meccsre, és megígérték neki, hogy több lehetősége lesz, azért írt alá, de azóta megint alig kapott lehetőséget. És szerintem kölcsönbe se fogják adni, szóval ő kiesik.
A másik kamu hír Moura, aki miatt lényegében padozik, de ő se játszik annyit, amennyit szeretne, de ő is olyan 30M lenne, de véleményem szerint negyed annyit se ér, meg mire a PL szintre érne, az is legalább 2 év, szóval nem lenne jobb, mint Walcott vagy Ox, akár Campbell. Meg ha a PSG még igazoni is akarna a télen, akkor se kéne eladnia, már nincs FFP, annyit költhetnek, amennyit akarnak.
De ők ugye Cazorla pótlására jönnének, nem Coquelinére.
Oda a nyáron volt Bender a célpont, de lesérült, persze most is sérült, szóval ő sem esélyes. Bár a Bayer csak EL-ben folytatja, de nekik az is bőven jó, szóval kétlem hogy most egyáltalán eladnák, ha egészséges is lenne.
Carvalho ugye a nyáron kiesett 4 hónapra, most egészséges, szeptember vége óta 10 meccsen játszott, kezd formába lenni, de még mindig 32M. Talán megérné, de vezetik a bajnokságot, esélytelen ilyen helyzetben hogy eladják, még annyiért is, főleg hogy jelenleg még anyagi gondjaik sincsenek.
Wanyama is csak azért lenne lehetséges, mert elvileg a szentek megvennék Imbulát a Portotól, nos kétlem hogy a Porto eladná, és főleg hogy Imbula a szentekhez menne, mikor a PLből a Chelsea is leigazolná, és még több nagyobb klub is.
A többi hírbe hozott ugye a nyáron máshova átigazolt.

Még RW posztra vannak hírek, Mahrez ugye még mindig, akinek jelenleg 11 gólja és 7 assistja van, és 7-szer volt MotM, szóval ő PLből jönne, ez nem lenne gond, és elég jó a statja, de mivel a Leicester az első, őt is kizárt hogy eladnák, még az emlegetett 30M-ért se.
A másik ide jelölt jóval kevésbé ismert, inkább tűnik ügynöki fogásnak, Lucas Perez a Deporból, aki csak sérülések miatt kapott lehetőséget, de így a 14 meccsén szerzett 10 gólt, és van egy assistja, de ő már 27 éves, de a legolcsóbb, talán 10M se lenne.
Jesusnál Wellingtonnak jobb statja volt, és tudjuk hogy ő most hol van. És Jesus se kapná meg előbb a munkavállalásit.
8 éve
Törölt felhasználó
Flamini egyetlen igazi erenye nalunk q hozzaallasa es az, higy az kihat a tobbiekre. Erre bizonyitek iden mindket Spurs meccs de nekem elsosorban errol az a City elleni meccs jut eszembe amit kozvetlenul a Chelsea elleni 6-0 utan jatszottunk. Wenger berakta ot (nem kenyszerbol) es o a mentalis motorja volt azon a meccsen a csapatnak a bekapott gol utan is. Kiegyenlitett, jol jatszott es vegul 1-1 lett. Ezert lehet szeretni es ezert meg mindig hasznos tud lenni. Persze amugy is vannak jo tulajdonsagai, de a visszaterese ota suerintem azok nem egyenlitik ki onmagukban a gyengesegeit.
8 éve
Oké Aron21, igazad van (megint), abban is rossz (sajnos), én meg az utolsó bajnokin láttam, hogy volt egy olyan támadása a fekete macskáknak, amikor Flmaó kihelyezkedett baloldalra, de a hülye is látta, h tök felesleges ott a legfontosabb VKP-nk, amikor 5-6-an jönnek ránk (de hát valamivel hitegetni kell egymást még 3 hónapig); na ezt Coq (+Arteta is :P) kurv@jól csinálja.

Szólj hozzá