A kezdőtizenegy: Cech, Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Flamini, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Özil, Campbell, Giroud.

A kispad: Ospina, Debuchy, Gibbs, Gabriel, Walcott, Chambers, Iwobi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (127)

8 éve
Törölt felhasználó
Videó alapján tényleg van benne fantázia. Megnézve a számokat is, összehasonlítva Coquelinnal se rossz(tudom ezek csak számok, de na :D ). Mindenképp előre lépés lenne Artetához és Flaminihez képest. Kérdés hogy hogyan lehetne megszerezni, mert olvastam olyat hogy csak kölcsön lenne, ami nem lenne túl jó. Mondjuk annyiból jó lenne hogy a szezonunk talán nem úszna el viszont utána megint középpályást kell keresni...
Meg szerintem nem lesz belőle semmi, egy ideje rendre összehoznak minket vele azt még sose lett semmi, kétlem hogy Wenger akarná Őt.
8 éve
Törölt felhasználó
A középpályás témához még:

https://www.youtube.com/watch?v=thybg68kviY

Az a jó ebben a videóban, hogy nem csak Rabiot képességeit és stílusát mutatja be, hanem azt is, hogy egyenlőre kicsit nyers is. Ettől függetlenül a csávó elérhető lehet Januárban és én egy pont ilyen típusú játékosról beszéltem, aki kitudná egészíteni Ramseyt. Tavaly még egy közepes box-to-box volt, idénre azonban ígéretes "Arteta utód" (tessék ezt az állítást helyén kezelni) lett. Én azt mondom, hogy sokkal előrébb lennénk vele, mint ilyen Wanyamakkal.

Ki mit gondol?
8 éve
Huh Lewyy!!! Ronin és Aron21 +1! Azt hiszem egy-egy játékos nyakába varrni az "anno nagy csapatok elleni vereségeinket" szűk látókörűség. Az hogy Wenger nem találta az egyensúlyt a csapatban, az nem lehet csak annak a hibája, akire lendületből rávezetik a labdát. Ha hagyunk helyet az ellenfélnek, akkor Angliában bármely PL csapat képes bennünket (mindenkit) mattolni. Csak egy példa: a legutóbbi Pool meccset néztem, és fogtam a fejem, hogy a nagy Klopp, hogy nem veszi észre, hogy túl messze játszik egymástól a védelem-középpálya-csatársor?! Én a 15-dik percben láttam, hogy ez szívás nekik, csak idő kérdése volt, mikor kapitulálnak. És akkor lehet XY nyakába varrni a vereségüket, de egyértelmű volt, hogy az a meccs az edző hibája volt. Amikor gólt kaptak már közelebb játszottak egymáshoz, de akkor már az ellenfél is betolta a buszt. Szerintem Wenger csak rájött ebben az évben, hogy Coquelin milyen hasznos, vagy Cech kell a csapatnak, Cazorla meg tényleg jobb már, mint Arteta, de Coq mellett azért még Arteta is kellően jó lenne (rövid passzos játékban technikailag az egyik legképzettebb), ha épp meg vagyunk szorulva vagy rotálni akarunk.
8 éve
Törölt felhasználó
ronin, Ramsey idei teljesítményéről tökéletesen egyetértek veled, nem véletlenül vettem Ramseys idegenbeli mezt pár hete.

Lewwy, akkor bocsánat, a rangadókról való dolgokat visszavonom és persze, nem is szent írásként kezelem a saját szavaimat, csak véleményként. Amit én látok az az, hogy bár Ramsey egyénileg középen a legnagyobb klasszis, de szélen is nagyon nagyon hasznos (ronin kommentje ctr-c, ctr-v), de a Coquelin - XY - Özil hármasba sajnos Ő nagyon nem passzol bele a nyílt meccseken. Az Arteta - Ramsey - Özil hármas (támadásban!!) azért működött remekül, mert bármennyire is szidjuk Artetat, az ő rövid passzos játéka megengedte Ramseynek, hogy amíg Mikel hátul járatja a labdát, addig Ő rohangáljon ahova akar, hogy aztán a tökéletes pillanatban Arteta elindítsa a támadást. Arteta tehát hagyott némi kívánnivalót védekezésileg, de mélységi irányítónak tökéletes volt. Erre a szezonra találtunk egy mégjobb mélységi irányítót Cazorla személyében és egy még jobb védekező középpályást Coq személyében.

És akkor a rangadókat újra gondolva: nem szabad a vkp-k nyakába varrni az ottani megaláztatásokat. Azokon a meccseken Wenger volt a hibás, aki folyamatosan taktikai csődöt mondott. Az, hogy idénre vagy akár tavalyra ennyit fejlődtünk nem csak Coqnak köszönhető, hanem az egész keret javulásának és Wenger taktikai fejlődésének. A rangadókon tehát ugyanúgy győzelmeket tudok várni Ramseyvel középen szereplésével is, mivel ott csapatként kell helyt állnunk. Sokkal jobban félek inkább pl az Olympiacostól, amikor úgy vesztünk labdát, hogy Ramsey éppen lesen áll, Flamini pedig Cazorla módjára próbál osztogatni. Ezt kell Wengernek elkerülnie: hogy ugyanazt várja most a csapattól, mint a Cazorla-Coq duóval.
8 éve
Törölt felhasználó
Tök más...
Egy kis csemege.Nem is tudom hogy lehet ezt legjobban megfogalmazni.Összetartás ,Csapatszellem,Küzdés....De az biztos hogy kell minden csapatba egy Wilshere.
Nekem nagyon hiányzik ez a fajta tűz. :-)
Egyszerüen nem lehet nem szeretni.
https://www.youtube.com/watch?v=9pGZvR9PRCY

Szólj hozzá