Egy esetleges győzelemmel pontszámban beérné az első helyezett Manchester City-t az Arsenal, ehhez ma a Norwich együttesét kell legyűrni az ágyúsoknak.

Hét közben hozta a kötelezőt Wenger csapata, ugyanakkor a bajnokságban egy döntetlen és egy vereség után térhetnek vissza a helyes útra Özilék.

Aaron Ramsey és Oxlade Chamberlain is felépült sérüléséből, előbbi a kezdőben kap ma lehetőséget. Összességében egyetlen helyen változik keddhez képest a kezdőtizenegy.

A kezdőtizenegy: Cech; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Flamini, Cazorla, Ramsey, Ozil, Sanchez; Giroud

A kispad: Ospina, Debuchy, Gabriel, Chambers, Oxlade-Chamberlain, Rene-Adelaide, Campbell.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (71)

8 éve
Ezzel a Liverpool-lal még megfog gyűlni idén a bajunk. Nem elég, hogy ott a Benteke, Sturridge, Firmino hármas, tegnap a 4. számú csatáruk vert egy mesterhármast. Ennyi sérülttel lehet inkább velük leszünk nagy harcban, mint a City-vel.
8 éve
Törölt felhasználó
Egyébként a 4-1-4-1 Özillel és Ramseyvel középen tényleg megérne egy próbát, de akkor inkább próbáljuk meg előtte, hogy a 4-2-3-1 ugyanazokkal középen hogy működik. Özilt azért nem szívesen áldoznám be..
8 éve
Törölt felhasználó
ronin, hosszútávon Walcott szélsőként nem fér össze Özillel, ahogy egy Campbell típusú játékos sem, ahogy láttuk azt a Spurs ellen, mert a 4-2-1-3ban gyakorlatilag ketten védekeznek úgy isten igazából. Amelyik csapat egy olyan irányítóra van építve, mint a német, annak ki kell őt egyensúlyoznia egy mélységi irányítóval (Cazorla) és komoly munkabírású középpályásokkal (Ramsey ezért tökéletes nekünk a szélen). Az egyensúly most teljesen tönkre lesz vágva és Wengernek egy teljesen új típusú csapatot kéne felépítenie 10 sérültel a szezon legnehezebb időszakában. Hát majd meglátjuk..
8 éve
Törölt felhasználó
sosimaster! Benne van az is... De azért fizikálisan már sokat fejlődött, és hát nem is Song/Coq-féle romboló szerepbe kerülne (Flamó, vagy Wirsli mellett), csak segítenie kellene a védekezést... Meg persze, szerveznie a labdakihozatalt.
Szóval, ha már ilyen kényszerhelyzetben vagyunk, akkor én megnéznék egy ilyen Özillel támogatott Ramsey-OX-Theo-Giroud négyest....., amolyan "kard-ki-kard" alapon ;-P
Annál is inkább, mivel mostanában nem nagyon megy a gólszerzés és Alexis kiválása ezen nem lendít sokat ;)
8 éve
Lewyy, nem osztom a véleményed, mármint 2 dolgot nem vettél figyelembe a kb 2-ből: 1. a gyorsaság, írtam, hogy 1-2 meccs alatt nem jön vissza, lásd Bellerín, de erre elfelejtettél reagálni; 2. amikor ment a csapatnak, mondjuk Özil és Sanchez nélkül (hú de rég volt), akkor azért mehetett anno, mert volt csapat(!), és pont Arteta volt, akire hallgattak a többiek (nem véletlen, h Wenger is megjegyezte, h Arteta jó edző lehetne, van kisugárzása, csak a balfék drukkerek nem látnak az orruknál tovább, bocs). Most ugyan kire?! Özil nyomja, de nem vezér alkat; Sanchez is nyomja, de ő is csak magára figyel (jó értelembe vett EGOista), nem láttam még körülötte állni a többieket, és hallgatni őt, ahogy szónokol (képes lehetne rá, de szerintem max a válogatottjában teszi is); Zsirú lehetne még vezér, de ő is sokszor pont lelki segítségre szorulna; na meg lehetne még Merte is, mert volt mikor még kiosztotta Özilt is, de mára már ő is háttérbe szorult; vagy volt mikor Flamó is próbálta összerázni a fiúkat, de ő hamar elvesztette a vezérürü szerepét. Amúgy meg az Artetáról kapott gólokról csak annyit, hogy ő más típusú játékos, mint Coquelin, több támadó potenciál van benne, régebben nem is VKP volt az Evertonban, plusz akkor szerkezetileg mást is játszottunk, de tudnék hozni pár vidit, ahol bravúrosan szerelt (a gólokért anno VKP-ben csak ő volt felelős). Mára azért ezt a melót két játékos csinálja (Cazorla-Coquelin), mert az öreg is rájött, hogy ezt kiegyensúlyozottabbá kell tenni. Ja meg a gólok nagy részét szerintem nem a KP miatt kaptuk, hanem a védelmünk, meg a csúcs kapusunk miatt. Szóval, 100szónakisegyavége, MOST NINCS CSAPAT! Nem játékost kell hozni, hanem edzőt (vagy pszichócicát).

Szólj hozzá