web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | WBA 2-1 Arsenal

 • WBA 2-1 Arsenal

  Vereség a WBA otthonában

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Nov. 21, 00:00
 • Forrás: -
 • Hozzászólások: 64
 • Ricsh52 Szerző:
  Ricsh52


A kezdőtizenegy: Cech - Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin Cazorla - Alexis, Özil, Gibbs - Giroud

A kispad: Ospina, Debuchy, Gabriel, Arteta, Flamini, Campbell, Reine-Adelaide

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(64)

Arsenal72

JACKOXI! Most tényleg aranyat érnének, én viszont arra gondoltam, hogy egy bajnoki címért küzdő csapatnál nem biztos, hogy azért kellene imádkozni, hogy felépüljön az a támadó, aki több kapott gólban van benne, mint rúgottba, illetve a másik támadó, aki a tavalyi szezonban huszonöt bajnokin négy gólt szerzett!

Nov 22. 09:44

JACKOXI

Arsenal72: Alapesetben sem Welbeck, sem Oxlade-Chamberlain nem alapkezdő, de jó játékosok, és fontos tagjai a keretnek. Most speciel aranyat érne mindkettő. Nem lehet mindenki Alexis Sanchez, vagy Mesut Özil.

Nov 21. 22:26

Almunia57

Gnabryt nem értem miért nem hívjuk vissza, pont az ő sebessége sokat segíthetne, ráadásul láthattuk 2 éve, hogy nem ügyetlen a gyerek, és a pl-ben is megállja a helyét, azóta meg talán nem felejtett el focizni.
Flaminivel igazából nem volt semmi probléma ma, Arteta-t viszont el kell küldeni, egyszerűen nincs benne már annyi sebesség se, mint Mertebe. Gabriel jegelését sem értem, bár hozzátenném, hogy ma Per nem játszott rosszul.
Campbell bejövetelével kicsit jobbak lettünk, mert ő próbált befutni a védők mögé, csak el kellett volna találni azt a labdát, de elég sok baja volt vele a védelmüknek, és ezt csinálja sokkal jobban Walcott, ma aranyat érhetett volna ő is.
Azt hiszem Bielik ideje is eljött, legalábbis a cserepadra várható, így hogy kb. nincs más vkp cserénk, és Reine-Adelaide-vel is lehetne egy próbát tenni, a jelenlegi opcióinknál csak jobb lehet.

Nov 21. 22:18

Arsenalfan25

Chambers-ből úgyis vkp-t akar faragni Wenger. Itt a nagy esély.

Nov 21. 21:53

Arsenal72

Ott a nagy baj, hogy Gibbsnek kell jobbszélsőt játszani, Coquelin alternatívája Flamini és Arteta (ha Wenger nem kivárásra játszik és nem verné a fogához a pénzt, akkor simán lehetne egy Schneiderlinünk a keretben), előre nem tudunk cserélni, egy Oxot és Welbecket meg megváltóként várunk vissza. Egy potenciális bajnokjelöltnek ilyennek kell lennie?!
Egy fiatal, motívált edző kellene a csapat élére!

Nov 21. 21:50

arsenal kid

Az a baj ha itt Coq kiesik hosszabb távra, akkor lőttek a szezonnak. Sajnos Wenger miatt most ez az a poszt ahol nincs érdemi pótlás a padon...Artetat láthattuk mennyire súlytalan, Flamó már nem az a szint ami nekünk kell. Reméljük a legjobbakat.

Nov 21. 21:34

matem

Egyértelmű, hogy Wenger és a stáb hibás a kialakult helyzetért, biztos vagyok benne, hogy ezek a játékosok egy másik csapatban fele ennyit se lennének sérültek.

Nov 21. 21:29

metálmackó

Hála Istennek még 2 sérült.... ilyen szerencsétlen szánni való csapat mint az Arsenal nincs még egy a világon. 11 éve minden egyes k.rva szezonban a csapat 3/4-e sérült és senki nem tesz semmit mert ez így jó. Senki ne szövegeljen itt nekem h ez normális meg máshol is ez van. Ezekkel a játékosokkal vmi nagy gáz van, az edzővel az erőnléttel, a gyúróval meg mindenkivel...... ezt érdemli ez a csapat meg az is aki hagyja. Csak zárójelben: Fabregas pl hányszor volt sérült mióta lelépett erről a szarhegyről?

Nov 21. 20:50

Arsenalfan25

Ramsey és Ox elvileg hétfőn már edzenek. De úgy nem sokra megyünk, ha cserélgetik egymást a sérültek...

Nov 21. 20:46

JACKOXI

Még legfeljebb 2 érkező embert tudtam volna elképzelni a nyáron, de normál esetben nem lenne rájuk szükség (esetleg minőségben). Egyik csapat sem bírna el ennyi sérültet. Kedvem sincs összeszámolni, annyi van... Igen, talán lehetett volna igazolni, de ha már minden áron Wengert hibáztatjátok, akkor inkább az edzésmódszerei miatt vegyétek elő. Lehet az is közrejátszik a sok hiányzóban. Mit nem adnék most, ha legalább 2-en visszatérnének végre a sérültek közül... oh oh Adelaide-et meg szeretném végre a pályán látni!

Nov 21. 20:41

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért

 Sajtó: Közelednek az álláspontok Salibáért A francia védő egyelőre maradna a Saint-Etienne-nél

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook