13:45-től az Arsenal a bajnokságban próbálkozhat javítani a hétközi BL-beli zakó után, Arséne Wenger csapata a Chelsea-hez látogat.

A kezdőcsapat: Cech, Bellerín, Koscielny, Gabriel, Monreal, Coquelin, Cazorla, Özil, Alexis, Ramsey, Walcott.

Cserék: Ospina, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Gibbs, Debuchy, Giroud, Chambers.

A mérkőzést a DigiSport1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (80)

9 éve
Szerintem Coquelin és Gabriel (Giroud) is kemény mint a vasbeton, de nincs tekintélyük a pályán a bírók előtt, így kipontozzák őket, sajnos a Costa-féléket meg nem. Fogadjunk Fabregast nem állította volna ki Dean, ha az ő lába ér 5 centivel hamarabb oda, és van neki egy sárgája.
9 éve
Törölt felhasználó
Aron21!
El sem tudod képzelni mennyi meccs múlhatott ezen. Ha van egy keményebb faszid a pályán akkor az ellenfél sem úgy áll hozzá a kreatívabb játékosaidhoz, mint a kislányokhoz. Kellenek bunkók is egy csapatba, akik megvédik a kisebbet. Én is szeretem nézni a labdaügyes, kis technikás játékosokat, de ők is szabadabban tudnak játszani ha van mögöttük egy megnyugtató vezér.

Arsenal72!
A Cityt azért el tudtuk kapni, de tény, hogy a Stamford Bridgre és az Old Traffordra nem nyerni járunk.
9 éve
Törölt felhasználó
Touré5, tény, hogy ennyi kemény csávónk nekünk nincs, de régen volt már olyan meccs, amikor ezen múlt volna a győzelmünk, pláne, hogy egyre több közép csapat épít a kreatívabb játékosokra. Ha azt nézzük ma például a legnagyobb veszély pont Walcottban rejlett, akivel pont ezek a nagydarab kemény védőknek voltak gondjai. Én úgy érzem, hogy Ő lehetett volna a nyerő ember, ha továbbri is olyan dinamikus és 3 esélyes maradt volna a játék, mint az első félidőben.

De ez ma nem a keménységről szólt éppen ezzel ellenkezőleg. Az undorító alattomos hisztiről és álszentségről. És ilyet én soha nem akarok látni a csapatunkban, akár kikapunk ezektől a gecis csicskáktól, akár nem.
9 éve
Törölt felhasználó
Azért elgondolkodtató, középcsapatok megcsinálják, amit mi évek óta nem tudunk, nyernek bajnokaspiráns csapatok otthonában.
9 éve
Törölt felhasználó
Aron21!
Igen a City ebből a szempontból jóval szimpatikusabb, mint a Chelsea, hogy ők focizni próbálnak és ehhez nem tajparasztokat vesznek, hanem labdaügyes játékosokat, de ott megvannak azok a kemény arcok akik alkalomadtán oda tudnak pirítani az ilyen Costa féle suttyóknak. Ilyen Kompany, Toure, Fernandinho, Fernando, Kolarov és Otamendi ugyan nem játszott, de Ő tényleg egy terminátor tud lenni. Mangala, Demichelis és Bony vérmérsékletét nem annyira ismerem, de alkatukat tekintve én egyikbe sem kötnék bele.

Szólj hozzá