Cikkünk automatikusan frissül, nincs szükség az oldal újratöltésére...
  • Kiwiorról és Gabrielről

    "Jakub teljesen készen állt. Frissnek és elhivatottnak tűnt. Napról napra egyre jobb, nem csak az edzések terén, de egyre jobb teljesítményt nyújt az edzéseken is, nem utolsósorban azért, mert javul az angolja. Kezd beilleszkedni. Kedvelem a játékát, ezért igazoltam le. Fiatal játékosról van szó, óriási potenciállal, és kemény feladat volt csendben tartania az ellenfél játékosait."

    "Ami Gabrielt illeti: nem érezte jól magát a meccs utolsó szakaszában. Megpróbáltuk az utolsó 10-15 percet, de le kellett jönnie. Aggasztó a helyzet, mert ilyet nem szokott Gabi csinálni. Meglátjuk, hogy rendben lesz-e vasárnapra."

  • Odegaardról

    "Nem tudom, ilyen kritikákkal illették őt az elmúlt meccseken, nem olvasom a hozzászólásokat. Martin remekül játszik a csapatban, kivételes teljesítményt nyújt minden egyes napon. Olyan tökéletes játékos, aki minden egyes meccsen tökéletesen játszik nem létezik. De amit Martin csinál ebben a szezonban óriási dícséretet érdemel."

    "A tehetsége mindig megvolt ahhoz, hogy gólokat szerezzen és gólpasszokat adjon, de ezt ki kellett hoznunk belőle. De az eredményes játékhoz más területeket kellett bejátszania, és a mentalitásán is csiszolnunk kellett, hogy a meccseket nyerni akarjuk, nem csak irányítani. Azt gondolom, hogy ha valaki olyan szerény és alázatos mint ő, akkor a dolgok elkezdenek javulni, és megvan a kemény munka jutalma."

     

  • Arteta a teljesítményről

    Odegaard duplájának és Jesus góljának köszönhetően újabb londoni derbit nyert meg az Arsenal kedden, ezúttal 3-1-re a Chelsea ellen.

    Arteta a mérkőzés után elégedetten értékelt.

    "Nagyon elégedett voltam az első 60 perccel, ahogy hozzáálltunk a meccshez, ahogy kezdtünk, és hogy milyen energiával tettük azt. Sok mozgás volt, előre játszottunk, szereztünk néhány remek gólt, együtt éltünk a szurkolókkal, remek hangulat volt a stadionban. 60 perc után rúghattunk volna négyet, ötöt, erre kaptunk egyet, és még volt jócskán vissza a meccsből, ezt a peridóust menedzselhettük volna jobban is."

    "Nem is tudnám megmondani, mennyire szükségünk volt erre a győzelemre. Ha még beszélni akarunk a bajnoki címről, a keddi meccsünket be kellett húznunk. Vissza akartunk térni a legjobb formánkhoz, és el akartuk végezni a munkát. Van hátra még négy meccs, majd meglátjuk, mi lesz."

  • Keddi londoni meccs következik

    Ma 21:00-kor játszik az Arsenal, az ellenfél a gyenge formában játszó Chelsea lesz.

    A meccset a Spíler 1 közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (753)

12 hónapja
Cuffy 42 meccsett jatszott iden 2 csapatban. Eloszor a Rotheram csapatat erositette, jelenleg pedig a Coventry egyutteset, akikkel a hetvegen a Boro (Akpom) ellen rajatszast jatszanak a PL-ert.
12 hónapja
12 hónapja
Romano: Bukayo Saka will sign new contract soon as it’s only matter of time. It was agreed two months ago, it’s sealed — there are no changes. 🚨⚪🔴 #AFC

New deal will be valid until June 2028 — Arsenal announcement expected soon.
12 hónapja
Csicska Milan 😍
12 hónapja
🚨 Arsenal want to bring in a premium defender, midfielder & attacker in the summer, but Mikel Arteta also wants to improve the depth of the squad, which will depend on how many players are let go. [Times]
12 hónapja
Premium defender... Mi a fasznak, amikor Kiwi is helytáll Holding helyett és ott van White is. Szélső védő kell jobbra és balra is, nem KH.
12 hónapja
nem irja, hogy milyen vedot, csak, hogy vedot.
12 hónapja
Több helyen is KH-ról írkáltak a sportsajtóban.
12 hónapja
Legtöbb lap, portál, újságíró, megint csak találgatni fog. Keverni fogják szart. Artetáèk teljesen kisöpörtèk az öltözőt, még a megbízhatónak mondható csatornák se tudták mostanában, csak ha èppen Edu nem csöpögtetett nekik valamit, hogy min dolgozik a klub. Ornstein jelenleg úgy gondolja, hogy egy erőcsatár ès egy középpályas lesz a prioritást a nyáron. A pènz nem lesz akadály nincs egy kimondott keret a következő nyárra. Leginkább az fogja megszabni büdzsènket, hogyan tudjuk elkönyvelni a transfereket, milyen konstrukcióban tudunk vásárolni, értèkesíteni. Az elmúlt èvekben a nehezen èrtèkesíthető, szerződèsükbe beragadó játèkosok nagyrèszètől sikerült megszabadulni. Emiatt szerintem, a kiemelt pozíciókon túl, hová fogunk még igazolni az leginkább a távozók függvénye fog lenni. Eljutottunk arra szintre, hogy bizonyos játèkosokat csúnyán fogalmazva kinött a klub. Mint pl Holding, akiről nem is igazán hallani, hogy tárgyalnának a hosszabításról. Erős a gyanú ,hogy egy megfelelő ajánlat esetén pènzè fogjuk tenni ès emiatt eltudom kèpzelni, hogy egy vèdő leigazolásán is dolgozik a csapat. Kiwior helyzetét szerintem nem igazán fogja befolyásolni, ballábas rèvèn. Már csak azèrt se mert ha állandósítani tudja ezt a formát amit az elmúlt kèt meccsen láthattunk tőle, kihívója lehet Gabrielnek a kezdő pozicíóèrt. Az esetleg érkező pedig ,egy olyan játèkost tudok elkèpzelni aki hasonló alternatíva lehet Salibának.
12 hónapja
Mèg annyi, hogy amit írtam csak egy opció amit eltudok kèpzelni. Tierney se tűnik mozdíthatatlannak. Az ő távozása mellett is számíthatunk èrkezőre a vèdelembe, csak akkor bizonyos játèkosokkal máshol számolhat Arteta mint ahogy eddig tette, pèldául Tomiyasu ilyen lehet.
12 hónapja
Jogos, inkabb KH-kat hoznak fel. White tokeletesen ellatja azt a szerepet, amit Arteta var tole es valszeg ez a jovoben sem fog valtozni, jobb oldal max Tomiyasu serulekenysege miatt lehet erdekes. Holdingot pedig upgradelni kell, mert ha Saliba kiesik akkor ugyebar megint "csak" O van. Igy erthetobb, h oda keresnek inkabb embert. De szerintem oda is ilydn Kiwior fele jatekos fog jonni, mint pl Sutalo a Dinamobol. Plusz, ha lep Tierney, akkor oda is kell vki. A Mirror szerint pl Castagnet nezegetjuk
12 hónapja
Castagne jó vétel lenne. Nála univerzálisabb védőt normális áron nem nagyon fogunk venni. Padot is tűrné. Mindkét oldalon bevethető és még a kp-n is, ha nagyon muszáj. Leiceter kiesne akkor bagóért menne szerintem.
12 hónapja
Egyre többen írjak Guehit a Palace-bol, bár állítólag 50 millió fontot kérnek erte, mivel a Chelseanek van egy 20%-os sell-on clause-a. Szertinem is inkább Sutalot kéne nézegetni, Guehi ért soká az 50,ha nem a kezdobe jön, márpedig nem valószínű, ha Saliba nem távozik, vagy nem hosszutavu a sérülése. Castagne padra jó lehet, mindkét oldalon bevethető, bár ő is sérülékeny.
12 hónapja
50 millió fontot sokallok egy csere belső védőért én is. A középpályára kell szerintem majd leginkább sokat költeni, kötve hiszem, hogy utána még ennyi pénzünk maradna hátra is. Hacsak Artetáék nem priorizálnak hülyén, amire én úgy gondolom, hogy volt már precedens korábban.

Szólj hozzá