A hétfői Liverpool elleni hazai döntetlent követően a Newcastle otthonába látogat az Arsenal, ahol idénybeli második gőzelmét harcolhatja ki.

Az elmúlt évekhez hasonlóan most sem számíthat könnyű mérkőzésre Wenger csapata a St. James’s Park-ban, annál is inkább, hogy első győzelmére készül Steve McClaren a szarkák menedzsereként.

A Newcastle-nél visszatérhet Sissoko a csapatba, és a két új szerzemény, Wijanldum, valamint Thauvin is kezdőként kap szerepet a középpályán.

Az ágyúsoknál továbbra is kimarad Mertesacker betegség miatt, illetve Mesut Özil, aki egy apróbb térdsérülés miatt nem játszhat ma. Pozitívum viszont, hogy felépült Laurent Koscielny és kezd Gabriel mellett a védelemeben.

A kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Sanchez, Walcott

A kispad: Debuchy, Gibbs, Arteta, Giroud, Ospina, Chambers, Campbell

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (54)

9 éve
Mondjuk azt hozzátenném, h bár tényleg gyenge teljesítményt nyújtottunk, de a PL egyre erősödik, évről-évre, egyre nehezebb lesz bekerülni a 4 közé, már a "kis" csapatok is olyanokat igazolnak, h beszarás. Sokszor csak a pillanatnyi forma fog dönteni a középcsapatok ellen, bármelyik nagycsapat kikaphat bárkitől ebben a ligában, ha nem nyújtanak legalább 90%-ot. A Crystal Palacet eddig csak mi tudtuk megverni :D A WHU pedig most kipicsázta a jó formában lévő Poolt...
9 éve
Törölt felhasználó
Ma is látszott, hogy Walcott nem csatár. Szánalom amit csinál néha. De nem baj, a fizuját megkapta, az élet megy tovább...
Ezeket támadókat a 4 gólos Welbeck majd übereli... vagy nem... szánalmas a támadósorunk.
Ha Coquelin megsérül, akkor még az EL helyet sem érjük el idén.
4 meccs alatt 7 pont, 3 lőtt 3 kapott gól. Vicc... A bajnokesélyest ne emlegessük... önáltatás.
Meglett a 3 pont, örülhetünk. Kár, hogy olyan csapat ellen örülünk, mint az állat, akiknek 4-5-öt kellene rúgnunk...
A papa nyilatkozatán majd biztos jót lehet röhögni. "Jók voltunk, jó a csapategység, nem kell igazolni" Ja persze, biztos én néztem másik meccset... XD
9 éve
Afellay és Charlie Adam biztos nem játszik ellenünk. Meg még ki tudja kit állítanak ki. :lol: :lol:
9 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Az a Stoke nem fog hasonlítani a mai kezdőre ;-P :lol:
9 éve
Jamesszel nagyjából egyet tudok érteni... de a három pont megvan, és ez volt a fontos a Pool elleni pontvesztést követően. A válogatott szünet után remélem, teljes lesz a keretünk Welbeckkel és Jackkel együtt és érdemben is elindul majd a szezon - ahogy általában lenni szokott.
Nagyon sajnálom Theót, mert szimplán rossz döntést hozott a kapu előtt, főleg a második nagy ziccerét gondolom, ezt azért a megye kettőben is belövik. OG meg arra számított, hogy elvetődik a kapus.

Szólj hozzá