2014 után 2015 májusában is elhódíthatja az angol FA kupát az Arsenal, ezúttal Tim Sherwood Aston Villája lesz az ellenfél a döntőben.

Tavaly drámai körülmények között 0-2-ről álltak fel Cazorláék a Hull ellen, most mindenképpen jobb kezdésre törekednek az ágyúsok.

Az idei szezon két mérkőzése alapján könnyű ellenfélnek tűnhet a Villa, ugyanis szeptemberben 3-0-ra, januárban 5-0-ra győzött Wenger csapata, az akkor még Paul Lambert irányította oroszlánok ellen.

Kisebb-nagyobb meglepetésre a hétvégén mesterhármast szerző Theo Walcott ismét középcsatárként kap lehetőséget, Wilshere helyett a tavalyi finálé hőse, Aaron Ramsey kezd.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Walcott

A kispad: Ospina, Gibbs, Gabriel, Flamini, Wilshere, Oxi, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (56)

9 éve
Törölt felhasználó
1891 óta az Arsenal az első csapat, amelyik két egymást követő FA-kupa-döntőben egyaránt három gólt tudott szerezni.
9 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Ez az! Gratuláció a fiúknak a stábnak és az utolsó senkit mondo arsenal szurkernek is az isten háta mögötti helyen aki türelmesen és mindig kitartoan bizott és drukolt a csapatnak!!!!! Megérdemelte giroud végét és jo h ox adta apaszt hozzá! Jó formában zártuk az évek kupával! Az számit nagy csapatnak aki évről éve nyer vmilyen kupát! Köszöntsük hát magunkat újra a legnagyobbak közt! van 1 év alatt 3 kupánk! Gyerünk még erösiteni akeretet! Kell szélső ha vocátt csatár lesz meg dm a legfontosabb!! A többi poszt jó! Még 1szer köszönet fiúkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Go go gunners!!!!!!!!!!!!!!!!
9 éve
Így kell ezt csinálni, csókolom!!!! 🧀
9 éve
Biztos jó volt a hangulat a Pecsában. 🧀
9 éve
Meg a 'castle ellen is lőtt egy ilyet. 🧀

Szólj hozzá