A kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud

A kispad: Szczesny, Gibbs, Gabriel, Flamini, Wilshere, Rosicky, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

9 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Hali,off: Már ősszel mondtam a haveroknak ha nézzük pogba és alexis akkori formáját, akkor ha juve elhapolta volna előlünk Alexist(meg volt rá az esély) megnyernék idén aBLt. Ezt kijelentettem! Ugye-ugye Juve ha lenne egy alexis megnyerhetnék ablt igy viszont abarcáé akupa. Mind1 is mert akkor a Werma után utalják azt akis lovét mivel akeret tagja és blt nyert a barcával. Kár h a teljesitmény bonuszt egyelöre nem kapjuk meg mert nem játszott de majd jövöre ugy is megint a barca nyeri ablt akkor meg kapjuk! Nekünk meg jövöre kell Pl cím nincs mese!!!!!!!!!
9 éve
De még ezek mellett is legalább az 1 pont meglehetett volna, ha nem nyelünk be egy gólt az egyetlen helyzetükből. Úgy még a 2. helyre is maradt volna esély, így nem sok. Főleg, hogy a City jó formában van.
9 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25! Nézd vissza azt az önzőzést! Előszőr befele fordul... Nem lehetett passzolni, azért lőtte el.
....A meccslabdá(ka)t Alexis és Theo két gyors, 'megyekettes' megoldással ....szták el. :-S
9 éve
Legutóbb a Monaco elleni meccs közben voltam a szívroham közeli állapotban, de tegnap ez megismétlődött. Annyira jól ment minden mostanában a csapat háza, hogy bele is aludtunk az első félidőbe. Mindezzel nem is lett volna baj, mert úgy jöttünk ki, hogy bedaráljuk a Swansea-t. Csak arra nem számított senki, hogy meglehet ismételni a Monaco elleni helyzetkihasználást. Sanchez ziccerére nem lehet mit mondani. 10-ből 9 ilyet belő, bárhova rúghatta volna de inkább Fabianski-t választotta. De még ezután is lehetett reménykedni. Kár, hogy Walcott lepasszolta a kipattanót a kapusnak. Ott volt még Ramsey önzőzése, középen csak 3 társ várta de ő inkább belebkiázta az oldalhálóba. A 2. hely-re nem sok esély maradt, az Old Traford-on nem szabad kikapni és akkor biztos a 3. hely. Csak megverjük otthon a WBA, Sunderland kettőst.
9 éve
Nem a kapust kell azért hibáztatni, mert a "nagy" sztárjaink nem bírtak egy nyamvadt gólt bepréselni. Így is majdnem kiszedte. Ha nincs a gólvonal technológia, meg mehet a neve mellé az újabb gólnélküli strigula. A támadóknak és a középpályásoknak kellett volna élesebben játszani, helyzeteket értékesíteni. Wilshere és Özil jól játszottak (nem csak ők), de könyörgöm ne passzoljanak már le mindent... Cazorlára meg ráférne a pihi, mostanában nem az igazi.

Szólj hozzá