A második Arsenal az utolsó előtti helyen álló Burnley együtteséhez látogat a Premier League 32. fordulójában.

A londoniak nem számíthatnak könnyű mérkőzésre, ugyanis egy esetleges hazai győzelem már a bent maradást érő helyek egyikét jelentné Sean Dyche csapatának.

Arsene Wenger nem változtat a múlt heti győztes felálláshoz képest, ami egyben azt is jelenti, hogy Laurent Koscielny felépült és tudja vállani a játékot Turf Moor-ban.

Wojciech Szczesny szintén ott van a keretben, Gabirel viszont ismeretlen okok miatt kimaradt, helyét Calum Chambers veszi át a kispadon.

Kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Giroud

Kispad: Szczesny, Gibbs, Chambers, Flamini, Rosicky, Walcott, Welbeck

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Coquelin megint kulcs ember volt és elsősorban a Santi-Mesut párosnak köszönhettük az óriási labdabirtoklási fölényt, ami még akkor sem lankadt, amikor kicsit felpörgött a Burnley. Az, hogy nem kerültünk helyzetbe annak köszönhető, hogy Giroudt kivették a játékból, Alexisnek és Ramseynek pedig nem volt üres terület, amibe beindulhatott volna, hiszen a Burnley védelme nagyon fegyelmezetten zárt. És pont emiatt a fegyelmezettségnek volt köszönhető, hogy soha nem alakítottak ki elől létszám fölényt és helyzetet. Emiatt érzem úgy, hogy a középpálya volt a kulcs, nem csak azért mert jól játszottak, hanem mert az ellenfél nagyon nagyon félt tőlük. A védelem jó volt, de Kos például néha nagyon pontatlan volt, ahogy Ospina kirúgásai is, de félre értés ne essék, nem akarok ezeken lovagolni. Szerintem náluk ez a kötelező szint egy Burnley ellen, ezért nem emeltem ki őket.
9 éve
Megint Coquelin volt a meccs embere. Bellerin is jól játszott azt a kötényt leszámítva. Koscielny és Mertesacker nagyon bizonytalan volt. Boss összevissza ívelgetett, ráadásul nagyon pontatlanul. Azt meg nem értem, hogy Ramsey-t miért kell a szélen játszatni, amikor most az egyszer minden játékosunk egészséges.
A lényeg, hogy megvan a 3 pont és holnap manchesteri rangadó. :-)
9 éve
Nekem az első félidő full sz@r volt (védelemben Mertével az élen), rúgtunk egy gólt, és elképzelés nélkül játszottunk. A 2. félidőben jobb lett a középpályánk, nekem Coquelin és Alexis volt a húzó, Cazorla jobb lett, és picit Özil is javult, Ramseyt én lecseréltem volna. De hiába volt a javulás, a Brunley is rápörgött a meccsre, így nem nagyon jött össze semmi. Előrejátékban Giroud-ig el se jutott a labda, és ez nem is az ő hibája. Szerintem még pont Bellerín volt, aki hozzátett (volt egy hibája... na és, kinek nem is ezen a meccsen?), de most ő is elmaradt attól amit tud. Szóval nekem kb mindenki egyformán béna volt. Athlonnal értek kb egyet.
9 éve
Aron21! Nekem a középpálya ad-hoc volt, voltak jó megoldások, de legalább ugyanennyi rossz is, bár azt adom, hogy Özil jól játszott. Bár nyilván nem segített a dolgokon, hogy rengeteg szabálytalanság volt (örülhetünk, hogy senki lába nem tört el!) és Giroud-t is szépen kivették a játékból. Mocsok egy tróger csapat ez a Burnley.

Szólj hozzá