A hétfői FA kupa diadal után a bajnokságban folytathatja jó szériáját a csapat, a Premier League 29. fordulójában a West Ham United együttese látogat az Emiratesbe.

Több helyen is változik a kezdő az MU elleni mérkőzéshez képest, hosszú idő újra kezdő Theo Walcott, de Calum Chambers és Aaron Ramsey is ott lesz a pályán. Olivier Giroud szintén visszatér a csapatba.

A kezdőtizenegy: Ospina, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Walcott, Ozil, Alexis, Giroud

A kispad: Szczesny, Gibbs, Bellerin, Flamini, Cazorla, Welbeck, Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

9 éve
Az a gond, Aron21, hogy nagyon nincs idő gondolkodni. 2016-ban lejár a sráccal való szerződésünk, és most úgy érzem, hogy 180 fokot változott vele a szitu, mint a legutóbbi hosszabbításkor. Akkor Theo nem volt pótolható abban a helyzetünkben, most viszont tartok attól, hogy azzá vált. (Csak persze félő, hogy potenciálisan megint egy riválisunkat erősítenénk vele.)
Igazság szerint nekem Theóval mindig az volt a gondom, hogy nagyon görcsösen Henry-ra akar hajazni, de benne nincs meg a gyilkos ösztön. Ha jó formában van képes brilliáns dolgokra, de ezek a góllövési feladatok ösztönös dolgok, talán ezen a poszton nem látszik meg annyira, ha egy 18 éves suhancot állítasz be, vagy ha egy 28 éves veteránt. (feltéve, ha a forma ugyanolyan!!!) Szóval valamit el kell kezdenünk tenni Theo ügyében.
9 éve
Törölt felhasználó
Walcottot rengetegen szidják most, hogy játszott, de amikor nem játszik akkor Wengert szapulja mindenki, hogy miért nem. Mindkettejük helyzetét meglehet érteni, viszont akkor következetesnek is kéne lennünk. Wenger nem játszatja, mert a szezon ezen szakaszában nem férnek bele ilyen produkciók, Walcott viszont nem tud formába lendülni játékpercek nélkül 1 év kihagyás után. Valószínűleg az ő szerepéről a csapatban csak a nyártól érdemes gondolkodni.
9 éve
Walcott a gyereke születése óta megváltozott.
9 éve
Törölt felhasználó
Walcott-ról a héten cikkezték, hogy Wenger szeretne vele hosszútávú szerződést aláírni, de nem írta alá, mert keveset játszott/kezdett.
+ A helyén tud játszani Chambo és Welbeck is.
Szóval nem biztos, hogy sok jövője lesz itt. Pláne ha folytatja a ma mutatott "karrierjét".
Bár ettől függetlenül én nem engedném el.


Sanchez meg tagadja, hogy sex videó van róla Valentina Roth-al.
Nem untakozunk... :D
9 éve
Ma csak foltokban láttam a meccset (sz@r vidim volt), így nincs is egyénileg véleményem a csapatról, de megjegyzem, hogy Mertét divat szidni, mert lassú, viszont akinek van szeme, észreveszi, hogy nem rúg lukat vagy nem vét helyezkedési hibát, amikkel meg emelni szokta a Koscielnyhez képesti teljesítménymuatóját, aki általában (mondom... ma nem láttam) sokkal bizonytalanabb.

Szólj hozzá