Francis Coquelin az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, nem okozott nehéz döntést mérlegelni és elfogadni a csapat hosszabbítási ajánlatát, így egy percig sem volt kérdés, hogy aláírja a klub által ajánlott új szerződést.

Mint arról beszámoltunk, Arséne Wenger a Tottenham elleni meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján elismerte, hogy mind Coquelin, mind a csapat másik nagy tehetsége, Chuba Akpom új szerződést írtak alá az elmúlt napokban a csapattal. A francia L'Equipe szerint Coquelin új kontraktusa 2019-ig szól, fizetése pedig heti 40-50 ezer font lesz.

Nagyon elégedett vagyok, 2008 óta vagyok az Arsenalnál, ez a csapat pedig olyan, mintha a második otthonom lenne. Nem volt nehéz döntés elfogadnom az ajánlatukat, már hosszú ideje vagyok itt és mindenkit ismerek. Nagyon jól érzem magam a klubnál, szóval remélhetőleg nagyszerű közös évek állnak előttünk.- mondta Coquelin.

Coquelin berobbanását egyfajta csodaként jellemezte a L'Equipe is: azt követően, hogy a 24 éves játékos decemberben még a Charltonnál játszhatott kölcsönben az Arsenaltól, az akkoriban játékoshiánnyal küszködő Wenger lényegében kényszerből hívta vissza játékosát a harmadosztályban szereplő klubtól. Coquelin a karácsonyi időszakban játszhatott a pályán, teljesítménye pedig meggyőzte Wengert arról, hogy hosszú távon is számolhat vele.

Ilyen a futball varázsa: az egyik nap az ember még ismeretlen, a másikon pedig már egy kicsit nagyobb. Az a legfontosabb, hogy a továbbiakban is mindent úgy tegyek, ahogyan azokat az elmúlt években csináltam. 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
Törölt felhasználó
OptiPista? Az jó :lol: :lol: :lol:
9 éve
Törölt felhasználó
Én most valamiért optipista vagyok mindent illetően. Soha nem indultunk még neki egy februárnak úgy hogy gyakorlatilag sérültünk sincs. Azt hiszem ha az égiek is azt akarják akkor 2004 után a csak általunk elvesztett 3 bajnoki címből 1 még idén is megszerezhető! Valamit visszaadhatna a sors.
9 éve
Törölt felhasználó
sztetek mennyi az esélye hogy mi nyerünk ma? nagyon várom a rangadót ...uhh

Szólj hozzá