Olivier Giroud a francia TeleFoot televíziós csatornának adott interjújában elárulta, közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa a 2018-ban lejáró szerződését az Arsenallal.

Egy ideje már lehet hallani azokról a szóbeszédekről, miszerint Giroud új kontraktust írt alá a csapattal, ám ez még várat magára, jóllehet már nem sokáig.

"A küszöbön áll a megállapodásunk a csapattal. Az új szerződés a bizalom jele, én pedig nagyon szeretném folytatni az arsenalos kalandomat. Jól érzem magam az Arsenal-családban." - mondta Giroud.

 

"Akárhányszor beszélek a menedzserrel, mindig elmondja, mennyire bízik bennem, hogy milyen fontos játékosa vagyok a csapatnak, és hogy milyen képességeim vannak. Minden csak azon múlik, hogy türelmes legyek, keményen dolgozzak az edzéseken és várjak a lehetőségre." - tette hozzá a francia.

Giroud végül újfent beszélt a Crystal Palace ellen szerzett remek góljáról is.

"Hát ilyet nem csinál az ember minden nap. Mindenképpen el akartam találni a kaput, aztán persze a szerencsén is múlt a dolog, mert 50-szer is megcsinálhatom ezt a mozdulatot, az eredmény mindig más lesz."

 

"De a labda íve tökéletes volt, és így hogy a lécről pattant be, még szebbé teszi az egész befejezést."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

7 éve
Törölt felhasználó
Egyre jobban kedvelem, igazi Arsenal játékos. Ott van, amikor kell és nem balhézik, a többi "sztárral" szemben. Remélem tőlünk vonul vissza...
7 éve
Törölt felhasználó
Soton/Norwich :) #kiszálló

Szólj hozzá