Két napon belül második mérkőzését játssza az Arsenal, Wenger együttese az idei szezonban remeklő West Ham United otthonába látogat.

Mindkét oldalon van néhány változtatás az elmúlt fordulóhoz képest, a hazai oldalon többek között az egykoron ágyúsokat szolágló Alex Song is kezdőként kap szerepet, de a remek formában lévő Diafra Sakho is bekerült a csapatba.

A Londoniak számára remek hír, hogy Oxlade Chamberlain mellett Laurent Koscielny is rendbe jött, mindkét játékos a kezdőtizenegy tagja. Francis Coqulein szintén kezd.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Coquelin, ‪Santi‬ Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Welbeck

Kispad: Ospina, Chambers, Gibbs, Campbell, Podolski, Theo Walcott, Akpom

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (74)

9 éve
Egyetértek, Aron21, ugyanez a helyzet a Liverpoollal meg az Evertonnal is. Szerintem egyik sem bírja a kettős terhelést (PL-BL) és nem tudnak formába lendülni.
9 éve
Törölt felhasználó
Úgy amblokk érdekes kérdés, hogy az átlagnál jobb kerettel rendelkező csapatok nagy része (magunkat beleértve) miért nem tud kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtani idén Anliában. Nyilván vannak külön-külön okai csapatonként, de lehet, hogy valami az egész PL-ben is megváltozott. Most teszem fel magamnak először ezt a kérdést, szal egyenlőre fingom nincs a dolgok hátteréről ezzel kapcsolatban.
9 éve
Az Everton irtó szar formában van, nem értem mi van velük meg a Dortmunddal.
9 éve
Aron21, azért adtam csak 6-ost Pernek, mert az elején nagyon bizonytalan volt, aztán a gólnál se értettem, hogy miért a jobb hátvéd Debuchy fejelt középen. De amúgy tényleg volt pár klasszis szerelése...
9 éve
Törölt felhasználó
Wenger gyakorlatilag ezzel a mondatával kijelentette, hogy Podolski távozni fog.
on Podolski…
No there is nothing concrete there.

on whether he’s confident Podolski will stay…
At the moment nobody goes out. We have Ozil coming back now at the beginning of January, so of course there is a lot of competition up front.

Szólj hozzá