Arséne Wenger úgy gondolja, hogy Olivier Giroud kiállítása abszolút jogos volt a Queens Park elleni meccsen - a francia csatár a hárommeccses eltiltásával pedig nehéz helyzetbe hozta csapatát, amelynek sűrű menetrenddel kell megbirkóznia az újévbe haladván.

Giroud-t az 53. percben állította ki Martin Atkinson játékvezető, miután a francia kissé megfejelte a Queens Park Rangers játékosát, Onuohát. Az Arsenal csatára nem véleményezte Atkinson döntését, és levonult a pályáról - utólag pedig elnézést kért csapattársaitól.

Giroud jogosan kapott piros lapot. Az őrültség rossz szó a tettére, elvégre nem ölte meg Onuohát, de volt kontaktus, és ennek nem kellett volna megtörténnie. Uralnia kellett volna magát. Ő is tudja, hogy hibázott, de elég jól ismerem őt ahhoz, hogy ez nem fog vele még egyszer előfordulni. - mondta Wenger a meccsértékelőjében.

 

Bocsánatot kért a csapattól, elmondta, hogy hátulról valaki lökte, és ezért szállt bele a Queens Park kapusába. Talán a múltkori sérülése a fejében volt még, nem tudom, ez szokatlan húzás volt tőle. Általában ő képes kordában tartani az indulatait.

 

Természetesen soha nem jön jól, ha egy játékost eltiltanak három meccsre, de ebben a szakmában az embernek nemcsak az erősségekkel, de a hibákkal is foglalkoznia kell.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

9 éve
Ha most nyernénk, 3 pontra lenne a 3. hely. Nagyon jól jött nekünk ez a döntetlen.
9 éve
Törölt felhasználó
Gyerek hosszú idő óta újra először olvasok egy poszt alatt ennyi értelmes és összefüggő hozzászólást. Végre nem az anyázás, meg egymás oltása megy, amelynek örülök ezért hatalmas karácsonyi piros pont mindenkinek! :lol:

Kár Giroud piros lapjáért, mert egyértelműen amióta visszatért remek formában játszott és ez így hatalmas érvágás. Nagy butaság volt ez tőle, de amellett, hogy ilyenért szokás piros lapot adni, nem mehetünk el szó nélkül Ferdinand mutatvány mellett sem amikor háturól megragadta Olivier nyakát, amelyet szintén szoktak lappal honorálni és neki előtte már volt egy. Bár Atkinsonról soha nem az jut eszembe, hogy milyen jól vezette volna a meccseinket ...

Fabregas-al kapcsolatban pedig örültem volna, ha visszajön. De tényleg nem tudom, hogy hol jutott volna neki hely, bár valószínűleg a nagy sérüléshullámban meg lett volna a helye, amennyiben őt nem éri el. Chelsea-ben tényleg jól tolja, de hozzá kell tenni, hogy nem csak ő nyújt jó teljesítményt tulajdonképpen a pályán lévők közül mindenki tud hozni egy jó erős színvonalat. Nálunk ugye nem egy játékos képes meccsenként beleszürkülni a mezőnybe. Remélem Alexis bírni fogja ezt a tempót ami diktál és nem facsarjuk ki a szezon végére, mert valljuk be jelenleg ő az aki a 4. hely közelében tart minket. Ettől függetlenül nagyon remélem, hogy a visszatérők végre valahára letudnak játszani több meccset is egyhuzamban sérülés nélkül (szép alom, bilibe lóg a kezem 😏 ) és akkor talán nem kellene, hogy gond legyen a mutatott játék és eredményesség terén sem.
9 éve
Törölt felhasználó
Amíg itt volt sokat volt sérült Cesc ez így van a chelseanél meg más a tészta. Ha nem is fullos játékosok vásárlásába öljük a lóvét akkor bazira meg kéne reformálni az orvosi stábot az erőnléti edzőnk geci raj,mert ő hamar visszatolja az arcokat,de ezek a sérülések vicc. Illetve Wengert tisztelem becsülöm,de vagy menjen továbbképzésre vagy hagyja abba,mert kb már lassan mindenki túl nő rajta taktikai dolgokban és így nem lehet bajnokságot nyerni. Néha igenis piszkos mocskos eszközökkel kell nyerni stb. És ő egy úriember mindenki tudja,de kicsit igenis be kell piszkolnia a kezét ha háborút akar nyerni,mert kopogtatnak rendesen a jó edzők. Cesc-el kapcsolatban meg hetekig lehetne vitatkozni sztem jócskán elfért volna nézzük már meg hány a sérült és hányan hoznak jó teljesítményt Alexis eddig szinte végig,cazorla meg az utóbbi hetekben.A többi kula.
9 éve
Bár én is inkább Athlon véleményén vagyok, meg tudom érteni Jimcert is. Közel sem biztos, hogy Ramsey és Wilshere kinövik a folytonos sérüléseiket, és valaha is lesznek olyan megbecsült és jó játékosok, mint pl. Fabregas. Akkor pedig Wenger megbaszhatja, hogy annyira ragaszkodott hozzájuk a természetéből fakadóan. Ha ez a verzió állna fenn, akkor buktunk volna egy Fabregast (már megtettük), és tök feleslegesen építettük a csapatot 2 (esetleges) üveglábúra.
9 éve
Törölt felhasználó
Athlon, ezeket leírhatod harmincezerszer ezen az oldalon, szerintem senki nem fogja tudomásul venni. :D

Már az első kommentedre gondoltam.

Szólj hozzá